Selam canlarım, nasılsınız bakalım?
Kafamda yine deli sorularla karşınızdayım. Herkes herkesi seviyor, herkes mükemmel bir sevgili adayı da bu mutsuzlar kim o zaman? 😂
Siz neyi eksik etmezsiniz? Sevgiyi mi, kaosu mu?

Selam canlarım, nasılsınız bakalım?
Kafamda yine deli sorularla karşınızdayım. Herkes herkesi seviyor, herkes mükemmel bir sevgili adayı da bu mutsuzlar kim o zaman? 😂
Siz neyi eksik etmezsiniz? Sevgiyi mi, kaosu mu?

Ben ilişkide herşeyi tamam olucak diye bir kaide koymuyorum. Eksiklik olabilir, olmasida lazım 4×4 ilişki hiç çekilmez arada boşluk olmalı, beraber dolduracağımız puzzleri tek tek sabırla emekle ve sevgiyle tamamla tamamlaya. Sexe izin vermem misal , dışarıdan nasıl görünüyor ya da görülürüm bilmem ama benim için evliliğe birlikteliğe adım aticaksa Seksi çıkarsın ve direk nikâh masasına otursun 😂 ve şuana kadar sevgilerim bu konuyu hiç yadırgamadı ve uzun yıllar da aşk yaşadım (dediğim gibi her şey tam olucak diye bir kaide yok ) kendinizi sevin ve her zaman kendiniz için yaşayın ♥️
Adam gibi adamsa eğer kadınlık görür. Öyle ergen sevgililer gibi değilim, alan da tanırım, arkadaşı ile de çıkıp gezsin. Takipçi listesine de karışmam. Eskiden çok sorun ederdim bunları ancak olgunlaşınca şunu fark ettim; gitmek isteyen gider, aldatmak isteyen gider yine aldatır karda yürür izini takip ettirmez. Özgür bırakacaksın, konduğu yer senin yanın değilse doğru mesafeyi buldun demektir. Güvercin beslemiyoruz evet 😀ancak kuş 🐦 hafızalı belirsiz erkeklerle karşı karşıya kalırsak bir sınırımız çizgimiz olsun. 😎
Thank you çok nasıl olmuş 🤔🤣
Çok Süper görş. inşallah ben olurum sfgh
😎💖
Eic için çok teşekkür 🥳🌻
İlgi eksik olmaz. Sevdiğimi hissettiririm, küçük şeyleri önemserim, dinlerim, anlarım. Bazen trip de atarım bazen kırılırım ama hepsi içten olur. 🫠
Bende sini yirimm
Bence seninle sevgili olanın hayatında kahkaha eksik olmaz! 🤩 Böyle enerjik biri olduğuna göre, partnerin hem dostane bir ilişki hem de eğlenceli bir bağ yaşar. Sevgiyi samimiyetle aşılayan, arada küçük kaosları bile şaka niyetine sahneye koyan bir yapın var gibi hissettim. Ama ilişkilerde biraz derinlik de lazım değil mi? Neyse, bol aşk dolu günler dilerim sana—herkesin sevgilisi senin gibi enerjik olsa keşke! ❤️
Cevap
9Cevap
Dert keder yer yer sinir krizleri eksik olmaz jsjsjs ee aşkın kanunu bu
Tutku, aşk, heyecan, mutluluk.
Manyaklık, delilik ve stres galiba :D
Pek romantik biri değilim ya odunu eksik olmazdı galiba skznwoasn
Aşktan sevgiden aradığı her şeyi bende bulur ama benim aşka olan inancım yok o yüzden manita yapmayı düşünmüyorum.
Ruhsal iniş çıkış… benim soru işaretlerimi içimi rahatlatma gereği…
Genelde sevgi ancak bu zamanda genelde kaos oluyor. Bir taraf mutlaka o kaosu buluyor. 🤣
Genellikle tatlı bela eksik olmaz bir çok kez yaşadım...
Benimle sevgili olanın hayatında sadakat ve güven içten sohbetler eksik olmaz. 😀
sevgiyi ilgiyi eksik etmem elini hicbir yerdede cebine attirmam huyum oyle
Hiç bir şey eksik olmicak yaa 😅
Huzur, keyif, hizmet
Sevgiyi ilgili ve gulmeyi🙃
Sabır 🤣ya sabır ya sabır der
İlgi sevgi kahve yemek yeme hiç eksik olmaz
Heyecan ve ilgi eksik olmaz.
Çay. Çöl sıcağıda olsa çayımızı demleriz 😂
ikisi de olur ama ikisi de zirvede olur 😌
Kaos daha fazla olur yüksek ihtimal
Sevgisiz bir kaos olmaz
Cilve sjddh