Detay yazmaya gerek var mı ki🤔
O'nun için olsanız da olmasanız da bir önemi yok, olmadığınızda yokluğunuzu hissetmiyor...
Bu durumda O'nun hayatında var olmaya devam eder misiniz?

Detay yazmaya gerek var mı ki🤔
O'nun için olsanız da olmasanız da bir önemi yok, olmadığınızda yokluğunuzu hissetmiyor...
Bu durumda O'nun hayatında var olmaya devam eder misiniz?

Hayatında olmam tabiki. Sessiz sedasız çıkarım oradan. Bunu bile farketmez. Dara düşünce gelirim aklına. Sonra sil baştan. Tekrar vefasızlığını görene dek.🙄
Sonra neden silbastan başlıyorsun ki? Kendine yazık ediyorsun
Yanlış yapıyorsun
Varlığımın kıymetini bilmeyen zaten yokluğumu hissetmez ki. Kalsam da bir, kalmasam da🙂 Can Yücel dizesi ile: "Gitmek gerekir bazen, fazla yormadan, daha çok bıktırmadan, eğer vaktiyse; ardına bilr dönüp bakmadan." Gideceğimiz zamanı bilmekte kendimize olan öz saygımızdır.
Rica ederim 🙂
Şimdi herkes gelir etmeyiz işimiz olmaz der. Ama herkes sevdiğinin aşık olduğunun peşinden köpek gibi koşar
Dürüst bir cevap oldu🙂
Cevap
2Cevap
Kimse kimsenin yokluğunu hissetmiyor zaten...
Bazıları yokluğuyla yanıp kül olmamızı istiyor, ama her istedikleri olmuyor işte
Ya da siz öyle olduğunu sanıyorsunuzdur.😄
Kim bilir, belki de bazı insanları çok önemsemişizdir
Önemsemişseniz yokluğunu her türlü hissedersiniz bu insanın elinde değildir çünkü.
Kimse kimsenin yokluğunu hissetmiyor dediğinize göre kimse kimse önemsemiş o zaman, sadece bizler önemseyip önemsendik sanmış olabiliriz belki de...
kimse kimseyi... olacaktı
... kimse kimseyi önemsememiş... olacaktı
Önemsemişizdir dediğiniz için öyle söyledim.
İşte zamanla dersimizi alıyoruz, bize herkesi önemsemek gerektiğini öğretiyorlar... Her yaşanan şey ve her insan, insana tecrübe katıyor
Hayır devam etmem
Gerek yok.. Ot gibi hissedemem kendimi kimsenin yanında..
Kimsenin de haddi değil bu..
yokluğumu hissetmeyene neden bile demem. sözlerimi boşa sarfetmem. hissedersem sadece sessizce çekilirim
O benim yokluğumu hissetmese de onun için hep varım ve hayatımda var olmaya devam eder..
Yokluğumu hisseder diye çabalarım ama bir yere kadar, olmuyorsa çıkarım hayatından
Etmedim çıktım hayatından
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?