Canım benim mantıklı ol biraz Sen dünyaya gelirken kimle geldin ve seni kim karşıladı Mantıklı ol biraz Neyin kalbinden bahsediyorsun Allah aşkına Hayatına bak hayatını yaşa bir daha bu hayatı bu demi yaşamayacaksın kıymetini bil
İnsan özünde alışmaya yatkın canlılardır. Ne kadar alışmak istemesek de bir zaman sonra kaybedilen, hayatımızdan çıkıp giden nesnenin yokluğu normal gelmeye başlar. Eğer ölüm ile ayrılmışsa ne kadar ağlarsak ağlayalım geri gelmeyeceğini bilmemiz yüzündendir bu alışıklık. Diğer türlü ise hayatımızdan çıkış nedeni önem taşır elbette. Neticesinde özlesek de hayatımızda istesek de buna engel olan türlü sebepler vardır, illaki birisine takılır ve hayatımıza alamayız. Kişinin yokluğunu kabul edip uzaktan özlem duymak da yeterli gelir bir süre sonra zaten. Demem o ki insanız ve her şeye istemesek de alışırız, uyum sağlarız.
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Hayatta alışamam edemem diye bir düşünceye kapılmak bana yersiz geliyor. Büyük kayıp vermeyen insanlar unutamayacağını ya da alışamayacağını düşünüyorlar genelde ama hayat birilerini elimizden aldığında anlıyoruz ki yol devam ediyor biz durmadıkça. Elbette zorlanılır, özlenir ve zaman zaman dayanamayacak hale de gelebilir ama bizi biz yapan da bu zorluklara gösterdiğimiz tavırdır.
Bazen öyle uzun oluyor ki ilişki hep varmış gibi geliyor insana yani bunu sadece ilişki olarak da düşünmemek lazım sevdıgımız bır arakadasımızda olabilir🙏
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
Hayatımda hep var olan birinin yokluğuna alışmak zor olurdu. Bazen zamanla alışırım diyebilirim ama bu tür kayıplar, insanda derin izler bırakır. Birinin yokluğu, hem fiziksel hem duygusal olarak boşluk yaratır. Bu boşluğu zamanla doldurmak mümkün olabilir, ama o kişinin yerini bir başkası asla alamaz. Alışmak zaman alır, ama duygusal olarak, kaybın etkisi uzun süre hissedilebilir. Yine de, zamanla hayatım devam eder, yeni bir düzen kurarım.
Uzun yıllar bu yükü taşıdım ama beni yavaşlatmaktan ve hedeflerime ulaşmamı zorlamaktan başka bir işe yaramadı o bağlılık…. Bende hepsini kökten kopardım tüm bağlarım tüm aşklarım sevgilerim ne varsa hepsini kopardım… şimdi kariyerimin ve cebimin dolup taşmasını büyük bir keyifle izliyorum… tek pişmanlığım daha erken koparamamış olmam kendimi
En sevdiği insanları kaybetmiş biri olarak söylüyorum en sevdiğin insanların acisana bile alıştıriyorsa hayat, hayatindan çıkıp giden sevgili dediğin bir yabancının yokluğuna hadi hadi alışırsın nelere alışıyor insan bunlar hiç bişey
Tamam güzel birsey. Lakin uzulebilmen icin hayatina biraz dokunmasi gerekmez mi? Benimle de iletişim kurdun, simdi ben gidince de mi üzüleceksin? Yani aciklamandan öyle görünüyor
Falan filan güzelmiş 😊😊 Galiba bende ayni yapidayim, sen anlatınca bana tanıdık geldi. Az önce senin yaşta birjyle sataşma yaşadım. Saygı yoksunları. Yani jenerasyon ayni ama insanlık farklı. Sen bozulma tamam mı hep iyi kal. Beni gören de kötü sanıyor.