Mahallede ilerde bi ara sokak var?

Orda duruyorum evin ilerisinde bi yer var ara sokak var enerji içiceği içiyorum bide sigara neyse bi adam geçti tip tip bakıyor neyse selam verdim aldı aynı mala benziyor alkolik tipli keki böyle yanındaysa küçük kız var neyse ilerledi yan tarafta gece konduysa girdi sonra bi eleman çıktı gelmiş bana diyor burda ney yapıyorsun lavuk babasını. Mahallesi sanki bana diyor evin nerde şurda dedim diyor git orda takıl burda aile var ulan lavuk alkol mü içiyorum sanki corona var dedim bende sakin bi yere gelip biraz dinlenmek istedim gelmiş beni kovalıyor ibine sanki kötü bişey yapıyoruz burda aile var diyor Kürt cahil böyle kim haklı seninki burası tapusu yok lan evinin gelmiş artistlik yapıyor anlamadım gitdi aile var diyor çoluk çocuk ilerde oynuyor bana bunu dıyor sanki alkol içiyorum milleti rahatsız ediyorum ona neymiş sizce kim haklı bi yerde durmakta suç olmuş ibineler sahiplenmiş orayı burayı aile varsa var herkesin var ne alaka dövecektim vuracaktım Kürt ya sıkıntılı tipler kolayı jiletli keş anlıcagınız
Mahallede ilerde bi ara sokak var?