Diğer Bu sokak neresi biliyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Evet bildiniz😂demek ki kaybolmak mümkün değil sosyal medya gücü başka 😝 Bu sokak neresi biliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı. bankalar caddesi 0 0 Yorumla
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. kara köyden galataya doğru çıkarken veya yukarı istiklale çıkarken bu tarz sokaklar varöğrenciyken gelirdim oralara 1 0 Yorumla
Ahmet_karakaya Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Arabayla Cihangire iş görüşmesine gelip yarım saat park yeri aradığım yerler buralar sanırım... 1 0 Yorumla
Ordulu000 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Seni terkettiğim sokak vay be unutamadın 2 2 Yorumla Soran 1 yıl 😝😅😂 Yorumla Ordulu000 1 yıl Aklıma geldikçe üzülüyorum Yorumla
İpi_Kopuk_Ucurtma Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 599 cevap paylaştı. Beyoğlu-Galata çevresi ☺️ 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet 😃 Yorumla
Odyessia Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Beyoğlu sokakları 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet 🙏🏻 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 1 yıl Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Beyoğlu hacı ali sokak 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Galata da bı sokak :) Yorumla Soran 1 yıl Komando merdivenini çıkınca hemen geliyo sokak Yorumla Tendenönceruh 1 yıl Evet biliyorumZira galata Beyoğlu'na bağlı bu sokakta galata kulesi ne 100metre civarı😇 Yorumla Soran 1 yıl He evet doğru ya😅🙏🏻özür dilerim pek bilmiyorum işte burada doğdum büyüdüm ama az biliyorum genelde evdeyim geldiğim de hep Yorumla Tendenönceruh 1 yıl Sorun yok 😇 Yorumla
Munkesir Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Beyoğlunda 50 tane bu sokaktan vardır bacım 3 0 Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 482 cevap paylaştı. Beyoğlu sokakları, İstikların arkası. 1 0 Yorumla
Picassonunhardcoreu Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Zürafa sokak 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Bu sokak da bul beni Yorumla Picassonunhardcoreu 1 yıl Neden Yorumla Soran 1 yıl Şaka yapıyorum ya 😂 Yorumla Picassonunhardcoreu 1 yıl Bulamam aracın benzini az zatenb Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. hayı en erejisi varmış 0 0 Yorumla
Darkknightforever Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Neresi 1 0 Yorumla
SerkanÇelik28 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Neresi 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Galata da bı sokak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
bankalar caddesi
kara köyden galataya doğru çıkarken veya yukarı istiklale çıkarken bu tarz sokaklar var
öğrenciyken gelirdim oralara
Arabayla Cihangire iş görüşmesine gelip yarım saat park yeri aradığım yerler buralar sanırım...
Seni terkettiğim sokak vay be unutamadın
😝😅😂
Aklıma geldikçe üzülüyorum
Beyoğlu-Galata çevresi ☺️
Evet 😃
Beyoğlu sokakları
Evet 🙏🏻
Beyoğlu hacı ali sokak
Hayır Galata da bı sokak :)
Komando merdivenini çıkınca hemen geliyo sokak
Evet biliyorum
Zira galata Beyoğlu'na bağlı bu sokakta galata kulesi ne 100metre civarı😇
He evet doğru ya😅🙏🏻özür dilerim pek bilmiyorum işte burada doğdum büyüdüm ama az biliyorum genelde evdeyim geldiğim de hep
Sorun yok 😇
Beyoğlunda 50 tane bu sokaktan vardır bacım
Bilmiyorum niye bilim ki
Beyoğlu sokakları, İstikların arkası.
Şişli taraflarının leş dar sokakları
Zürafa sokak
Bu sokak da bul beni
Neden
Şaka yapıyorum ya 😂
Bulamam aracın benzini az zatenb
hayı en erejisi varmış
Neresi