Aşı Karşıtı Öğretmenin Covid'den Ölümü Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Aşı karşıtı öğretmen
Aşı karşıtı öğretmen
Denizli'de aşı karşıtı olupta covid'den ölen bir öğretmen düştü bugün medyaya.
Aşı karşıtlarının genel profili incelendiğinde genelde yaşı genç ve covid'den ölümüne ihtimal vermeyenlerin olduğunu görüyoruz. Karşıtlıklarının nedeninin gerçekten aşıya olan güvesizlik değilde sırf farklı görünmek ve iddialarıyla ilgi çekmek olduğuna o kadar eminimki aşı karşıtı propaganda yaparlerken etkiledikleri ve onlara inan binlerce yaşlı insanın hayatıyla oynadıkları umurlarında bile değil.
Onların umrunda olan tek şey birilerinin daha ilgisini çekip ego kasmak.
Ögretmene üzüldüm mü?
Kesinlikle üzülmedim çünkü doğal seçilim sadece fiziksel eleme yapmıyor. Zihinsel geri kalmışlıklarıda eliyor ve sanırım elemesi de gerek.
Karısına ve çocuklarına üzülerekten keşke ölmeseydi diyorum ama kendisine gram üzülmedim. Entübeyken doktorlara keşke aşı olsaymışım demiş ve Anne Babası haklı davalarından vazgeçerek tıpıs tıpış aşı olmaya gitmişler.
Buyrun haberin linki.
https://www.memurlar.net/haber/983206/
Güncellemeler
+1 yıl
Değişmez ecel var diyenler olmuş. Tek tek açiklama yapmıyayım ve en iyisi burdan yazayım. Arkadaşlar kaderi insanlara bu mantıkla anlatirssnız insanlar dinden çıkar çünkü o zaman öldürülen birinin katilininde ne bu dünyada ne de öbür dünyada cezalandirilmaması lazım gelir. Çünkü kötülük yapan yazılan kaderle ölen eceliyle ölmüş olur.
Kader insanın kendi cüzi iradesiyle şekillenebilmektedir. Kaderi bir süpürge sapı ve telleri olarak düsünün. Her telde farklı bir alternatif vardır.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu mantığı yürütenler gelsinler benimle arabaya binsinler 200 üzeri hıza çıkacağim ne de olsa ecelimiz gelmemişse ölmeyiz. Kader seceneklerinde davranıslarla ilgili binlerce alternatif verilmiş ve bu alternatiflerden en doğrusunu seçme şansıda verilmiş. Yani istanbula gideceksin diyelim, 200 uzerine çıkarsan kaza olur alternatifi de var sakin sakin gidersen güvenli ulasırsın alternatifi de v. ar. İlim insanların mutabık olduğu bir konudur bu.
Aşı Karşıtı Öğretmenin Covid'den Ölümü Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?