Corona virüsüne karşı korunmada en büyük silahın aşılar olduğunu gösteren son örnek İngiltere'de yaşandı. Doğa sporları ve vücut geliştirmeyle uğraşan, hiçbir sağlık sorunu bulunmayan 42 yaşındaki John Eyers, corona virüsüne yakalandıktan 4 hafta sonra hayatını kaybetti. İkiz kardeşi Eyers'ın son sözlerinin, "Keşke aşı olsaydım" olduğunu söyledi.
Covid aşılarının etkisi bir kez daha ortaya çıktı! Aşıyı reddeden sporcu virüsten hayatını kaybetti. Siz aşı oldunuz mu?
Aşı olmanın faydalı olacağı konusunda bir endişem yok. Aşı olmak istemeyenleri zorlamaya gerek yok istemeyen olmasın ama aşı olmayanlarda ağlayıp sızlamasın.
Aşıdan ölen daha çok virüstense. Bulunduğum kasabada koronadan Kimse ölmedi. Aşı olup ölen sadece ben 5 kişi biliyorum. Babam her gün aşıdan 2 saat sonra ölen insan haberleriyle geliyor.
Bu saçmalığı daha ne kadar savunup emperyelistlerin avuçlarını ovuşturmasına destek olacaksınız?
Aşının bende ne etkisi olacağına dair benim de kaygilarim oldu ama şu an bildiğim tek şey korona gecirmek asla istemedigim. Gozumun önünde kac tane dag gibi sapasaglam insan gitti. Yasim ne kadar genc olsa da vücudumun kaldirabileceginin bir garantisi yok bu yuzden gidip vuruldum.
Maske, mesafe, hijyen konusunda denetim ceza vs olsaydı, tam kapanma yapılsaydı, etkin caydırıcı cezalar kesilseydi o adam ölmezdi... Ayrıca verilen resmi rakamlara da inanmıyorum hergün tv de konuşan satılık sözde proflara da... Koçun , Sabancının.. vs ensesi kalının fabrikaları çalışsın, çarkları dönsün, lüks yaşamları sürsün diye ben kendimi aşı riskine atmayacağım. Bedel ödenecekse bu bedeli ya herkes öder veya kimse de diğerini suçlayamaz. Biz riski göze alıyoruz aşı olanlar kendi işlerine baksınlar.
Keşke aşı olsaydım diyen biri sebebiyle mi aşı etkili olduğu ortaya çıktı? Ya aşılanan ülkelerde artan vaka sayıları? Ya aşı sebebi ile hastalanan ve ölenler? Onlar ne olacak? Bir örnek üzerinden genelleme yapılamaz. Aşı hakkında belgeli bilgi almak isteyenler izlesin. https://www.instagram.com/tv/CRza9yBF-5v/?utm_source=ig_web_button_share_sheet
Reis Allah aşkına ya ne yani 3 milyar insan aşılandı neredeyse, yan etkisi oldu diye olmayalım mı? Covid i tercih edenler o zaman bu aşıyla karşılaşsınlar sonra yorum yapsınlar.
Ben oldum zaten aşılarımı. Ama olmayanlar da saygı beklemesin kusura bakmasın. Vakaları patlatan sizler olduğu kanıtlandı bugün bunu atana kadar onuda görmüşsündür. Çift doz aşı olan virüsü daha az yayıyor.
Bunun kaynağını atabilir misin? Ben pandeminin başından beri maske mesafeye uyan gerekmedikçe evden çıkmayan birisiyim. Sen bana "sizler yayıyorsunuz" diyemezsin. Bunun kanıtını isterim. Bak videoda doktorlar belgeler ile konuşuyorlar. İzle bakalım aşılılar daha mı az yayıyor? Yoksa başka bir şey mi?
@Sakinvetatlikiz Ben kaynaklara bakarım. Varsa böyle bir kaynak bekliyorum. Kimse bana ve digerlerine virüs yayıyorsunuz diyemez. Aşı olduk diye maskesiz dolaşanlara baksınlar. İsrail aşı sonuçlarına baksınlar. Ha isteyen yine olsun ama kanser hastasının bile atlatabildiği bir virüs için, ruhsat almamış, gen terapisi yazan, üreticilerinin bile arkasında durmadığı bir aşıyı olmamı kimse beklemesin...
Sakin olun bakalım sizin gibi telefon, bilgisayar başında yatmıyoruz. @sakinvetatlikiz Sen bir konuya müdahil olma bakalım, aşı karşıtlığı yaptırmam sana burada.
Sana gelince görüş sahibi bugün gördüğüm linki de arıyorum merak etme bulursam burada görürsün.
Bilimi reddedenlere ne diyeyim artık bilemiyorum. O haberi bugün mobil uygulamamda gördüğüm için söyledim. Linki bualamdım ama bulduğumdan tekrardan atacağım buraya yine.
Bilip bilmeden virüsü yayıyorsunuz yazdın, şimdi de bilgisayar telefon başında yazmışsın. Beni de onu da tanımıyorsun. Daha önce aşı olmayanlar saygı beklemsin yazdın, saygı beklemiyoruz saygısızlık yapma yeter. Önce tanırsın sonra ithamda bulunursun...
Genele yazdım onu, üstüne alındıysan senin sorunun. Beni tanıyorsun gayet iyi diğer hesabımdan seninle konuşmamız olmuştu ufak. Kime nasıl davranacağımı da iyi bilirim.
Evet bir tane daha bulmuşken atayım linki şuraya bir şey değişmez sizler için ama güncelide gelecek.
Bilimi reddettiğimizi nerede gördün? Uydurduğunun farkında mısın? Bunlar bilimsel araştırma ve sonuçlar. Olaylar, yaşanmışlıklar. Uğur Şahin etkinlik azalıyor, 3. doz yapılabilir hatta gerekirse yeni aşı üretebiliriz dedi en son. Aşı etkili ise neden yeni aşıyı yapma ihtiyacı söz konusu olabilir. Bu bile bilinmiyor. www.haberturk.com/yeni-asi-ugur-sahin-ve-ozlem-tureci-den-yeni-asi-aciklamasi-haberler-3131104
Antikor seviyenin sürekli yüksek kalması için sürekli aşı olmayı düşünüyorsanız olun.
"Sizler için" yazarak kime ne yazacağını bildiğini ortaya koyuyorsun zaten. Ben belgeleri ile haberleri ortaya koydum gerisi okuyanlara kalmış. Yalnız, insan psikolojisi şöyle işler, eğer bir eylemde bulunursa onun doğruluğu konusunda kendini ikna etmek için diğer insanları ikna etmeye çalışır ki yanıldığı ortaya çıkmasın.
Eğer aşı bu kadar etkili ise zaten ortaya çıkacaktır ve insanlar severek olacaktır. Bu neyin pazarlaması ve hatta kampanyaları? İyi bir ürünün alıcısı çok olur...
@empathetic evet ne seni be de beni taniyor ama guya kime nasil davranacagini biliyor iki kisi konusurken olaya atlama diyor olayda ben varim haberi yok herhalde amaan neyse iyice sinirlerimi bozamayacagim
Aşı karşıtlarının illaki bir gün aşı olacağını düşünüyorum ben iki dozumuda oldum. Dünya insanların çoğunluğu aşı olursa aşı olmak bir ayrılacalık olacaktır. Aşı olmayan bir çok engellemeyle karşılaşabilir. Bundan sonraki süreçte aşı karşıtları zorluklardan dolayı tıpış tıpış gidecek diye düşünüyorum
Şükür oldum Aşısızlara daha doğrusu her dedikoduyu bilim yerine koyan ve mutasyon geçirebilen canlıya aşıdan daha fazla güvenen insanlara özellikle sonbahardan sonra bol şanslar diliyorum. Yine de Allah korusun. Ama iş duaya kalmasın
kimseye git asi ol ya da olma diye tavsiye verecek tip bilgim yok. sadece 2 doz biontech asisi olmus biri olarak ciddi bir yanetkiyle karsilasmadigimi, ailemde bu asiyi olan hickimsede de bir sorun yasanmadigini soylemek istiyorum. Koronaviruse yakalanirsam, atlatsam dahi vucudumda kalici etkiler birakacaginin da bilincinde olarak aşı yaptırdım. Doktorlar da bu asiyi tavsiye ediyor gordugum bu
Olmadım. Dogal antikorlanmışken bana neden bu aşı dayatiliyor hala mantıklı bir cevap bulamadım. Gönülluluk esaslı diye çıkılan yolda zorlamalar başladı gittigi yere kadar gidicek bakalım.
Kapitalizm ile sağlık için gerekli şeyi birbirine karıştırmamak lazım. Para kazandırmayalım diye hasta mi olalım? Bu kadar can gidiyor, hepsi yalan mı? Geçmişte sarılık, verem, dizanteri gibi salgın hastalıklar hep aşı ile kontrol altına alınmış, bu da bir süre sonra öyle olacak.
Baskalarini rahatsiz etmemek icin buraya yaziyorum sen baskasiyla konusurken ozel olarak konusmuyorsun orda yorumla secenegi bosuna yok heceleyerek anlatmana gerek yok merak etme algilarimda herhangi bir problem yok ayrica bir bak bakayim orda gereksiz yere mi atlamisim asi olmayanlar saygi beklemesin diyen sen degil misin senin baskasina saygi duymama gibi bir hakkin var mi benim böyle bir hakkim yok ikimiz de insan oldugumuza gore sende de boyle bir hak yok
@lapadulaa artık lütfen kendinize gelir ve düzgün crvaplar verirmisiniz soru sizin sorunuzuz evet ama bu soruyu herkese acik olarak soruyor ve gorus bekliyorsunuz size karsi herhangi bir sey demedim ve asi dusmanligi karsitligi yapmadim asi olmayanlar saygi duymami beklemesin dediginiz zaman olaya mudahil olma hakkina sahibim çünkü saygı suymadiginiz kisi ben oluyorum bilmem anlatabildim mi
@Sakinvetatlikiz Benim başkasıyla konuşurken ortaya atlayım yoruma müdahil olmak size düşmez 1. 2 orada ne dediğinize bakın yorum duruyor neymiş ''doğruları söyleyince kaynak atamamışım'' Kaynağı orada açın bakın. 3 Seni muhatap almamı istiyorsan görş yazarsın öyle muhatap alırım seni. Bilmem anlatabildim mi. İstersen heceleyerek söylerim belki öyle daha kolay olur.
Ben 2 doz aşı oldum ve Yozgatta oturduğum için "arabaşı ve testi kebabı" ile ilgili tüm sırları istemeden İsraile sattım... meğer aşıda çip varmış. Canım arabaşı ve testi kebabı şimdi İsrail Mutfanının oldu.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Covid aşılarının etkisi bir kez daha ortaya çıktı! Aşıyı reddeden sporcu virüsten hayatını kaybetti. Siz aşı oldunuz mu?