İftiralarından dolayı annemi tutup dışarı attım şimdi de vicdan azabı çekiyorum ne yapmalıyım? Geri aldım tabi eve ama üzüntüm dinmiyor. Annem anne bile demek istemiyorum beni doğuran bu kadın hayatım boyunca hayatı bana zindan etti. Yaşadıklarımı hep yüzüme vurdu. Hep geçmişimle yargılanıyorum. Sen oroospu olmuştun diyor. Sürekli beni aşağılıyor kimse seninle evlenmiyor diyerek. Yiğenlerim senden üstün güzel onların isteyeni var diyor. Beni bilerek kıskançlık krizine sokmaya çalışıyor sonra da kıskanç onları kıskanıyorsun diyor. Ailesiyle benim hayatıma diledikleri gibi müdahale ediyorlar sürekli yaşadıklarımı yüzüme vuruyorlar ama ben onların bir açığını kusurunu yüzüne vurunca sana ne, seni ilgilendirmez diyorlar bunu annem de yapıyor ben bunların nasıl hakkından gelirim? Annem de kardeşleri de bana üstünden tüm şehir geçmiş diyorlar dün de seni sktireceğim falan diyerek tehdit etti. Ablası doldurup doldurup üstüme salıyor ben ne yapacağım? Bana zarar verdin yeğenlerime zarar verdin tarzında iftiralar atıyor. Ben de bıçakla üstüne yürüyorum. Tuttum kapıya koydum ama sonra geri aldım tabi. Ben hasta olucam artık lütfen bana yardım edin ne yapmalıyım artık? Beni iyice günaha sokuyorlar yeterince günahkar değilmişim gibi. Sen gebereceksin kendini yiyip bitireceksin diyor bana sürekli. Ablası bana karşı düşman etti iyice kışkırtıp.
Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
... fg
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler