AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Yanlış düşünce bu. Tövbe kapısı daima açık. Ben hatalar insan için. Tecrübe olur daha doğru olursun.
O yüzden mi ağır bir şekilde yargıladılar
Kim yargıladı?
İnsanlar
Onların işi o. Onlara takılı kalmayacaksın. Sen önüne bakacaksın.
Ölüme ulaşırsan yaptıklarının bedelini ödersin ama hala şansın varken günahkarlıktan kaçabilirsin
Dünyada çektiklerim neydi
Bedelini ödemiş sayılmam mı az da olsa
Bilemem onu sen bileceksin yeterli olup olmadığını
Ben nerden bileyim? Kul nerden bilsin? Bunu ancak Allah bilebilir. Zaten beni mahveden de bu belirsizlik
Sen ne olsun istiyorsun peki
Ölüm böyle yaşamaktan iyidir ama cesaret bulamıyorum
Yok be ölmediğin hayatta kaldığın her gün Allahın sana verdiği bir şans daha demektir tövbe ve iyilik için :)
Yahu kardeşim kötüyü düşünme o an her ne yatıysan istediğin için yaptın kim ne demiş ne yapmış ne hissetmiş boş ver
Derdim zina değil ama her şey onunla başladı
boş ver çok takma güzel kardeşim hayatı kendine zindan etmenin bir manası yok. yaşandı ve bitti geçmişte kaldı. geleceğini şekillendirmeye, güzelleştirmeye bak.
Korkuyorum daha fazla cezalandırırım diye
Cezalandırılırım diye
Hayır öyle bir şey yok sen zaten yeterince kendini çezalandırmış gibi gözüküyorsun zaten bundan sonra düşünme
Yaşadıklarımı anlatınca sanaldan pisliğin biri çıkıp bu yaşadığın az bile psikolojin bozulsun bir zahmet vicdan azabı çek dedi hepten psikolojim bozuldu
Sana şunu söyleyebilirim sadece: vicdan azabı çekeceğin bir durum yok ortada rahat ol, olumsuz konuşan hiç kimseyle muhattap olma. geçmiş geride kaldı, sende bırak artık geride kalsın
Anlatsam olur mu sana
Anlatacaklarının İyi geleceğini düşünüyorsan dinlerim
Neden öyle diyorsun büyütüp kurduğun sorun ne kafandaki
Sakin olun. Herkesin istemediği halde hataları oluyor. Neden böyle düşünüyorsun açıkça söyler misin?
Benim yaşadığım bu durum azmış psikolojim daha da bozulmalıymış vicdan azabı çekmem kendimi suçlamam gerekiyormuş. Pisliğin teki böyle demişti
Ne yaptın ki? Vicdan azabı çekeceksin
Yapmışım demekki
Yoksa neden bunlar söylensin
Ne yaptın ama sen söylemeden nerden bileyim?
boş ver tepki çekmeye niyetim yok daha fazla
Peki sen bilirsin
Gunahlarinla alakasi yok ne gunahkarlar var gül gibi hayat yasiyor.
Ölürsen kurtuluşa değil cezaya kavuşursun vaktin varken kurtuluşa erişmek için tövbe et
Tövbe et sıfırdan başla
Olmuyor işte bazı hataların altında eziliyorsun nefes alamıyorsun. Tövbe mövbe işlemiyor
Yaptığınla yüzleşecek sın sonrada yaptğın iın hata olduğunu kabullenip bir daha yapmayacaksın şu şekilde düşün geçmişi değiştirme şansın yok ama gelecek senin elinde
Nasıl yüzleşeceğim? Beni günaha çekenler bile umursamaz bir şekilde hayatına devam ediyorken
İnsanların yanliş lara devam etmesi senin de onlara uyman gerekir anlamına gelmez yapacağin onlardan uzak dur
Zaten uzak duruyorum geçmiş canımı yakıyor geçmişte olan bitenler. Gööt gibi kaldım bana sokulanlarla.
Geçmişi geçmişte bırak bugüne bak geçmişi değiştirme şansın yok
Tövbekar olarak yaşamak yeğdir
Daha biz kaymadik nereye hemen
Neler oldu analamdim. ama gecmis karsnlik ssnki
Hayatina devam et kayan göçen birsey yok
Tövbe et, kim günahkar değil ki?
Ben fazla günahkarım demekki
En büyük günah Allah'a şirk koşmaktır.
Daha sonra masum bir insanı öldürmek gelir.
Eğer Zinadan bahsediyorsan, ona da tövbe kapısı açıktır.
Zina en basit günahım
Adam mı öldürdün suçsuz yere?
İftira atıp, birinin hayatını mı kaydırdın?
Bunları neden soruyorsun? Sen de infaz edeceksin gelen cevaplara göre
Sen de mi infaz edeceksin
İnfaz için değil, bunları yapmadığına inanıyorum. Hz. İsa bile demiş "En günahsızınız kimse ilk taşı o atsın" diye. Kimse de taş atmamış zina ile suçlanan kadına. Sakin ol, rahatla.
Benim derdim zina değil zaten ama her şey onunla başladı. Ayrıca kimsenin hayatını kaydırdığıma da inanmıyorum bakıyorum benim hayatımı cehenneme çeviren kişiler rahat bir şekilde yolunu çizmiş evlenip çoluk çocuğa karışmış ama ben her gün buhran bunalım içindeyim. Lanet olsun ki bu hayat bana layık görüldü beyinsizliğim yüzünden
Yapmışsındır bir hata. Şimdi bunun da farkındasın. Bunun için üzülmen ve bu hatana sebep olanlara öfkelenmen çok normal.
Yeni bir sayfa açabilir, hayatını düzene sokabilirsin. Bu arada yaş kaç?
26 yaşındayım. Hem günahkar hem mağdurum zarar gördüğüm yetmezmiş gibi bir de günaha girmişim fark etmeden. Keşke herşeyi yapsalardı da beni günaha sokmasalardı
Vebalini almışlar işte, elbet çıkar onlardan da. Bugun değilse yarın.
Şimdi beynimi kurcaladım da sanırım yıllardır bu tarz sorular soran biri vardı. Galiba o sensin. Eskiden biraz anlatmıştın. Bi erkek vardı, şimdi o erkek evli ve çocuğu vardı.
Evet büyük olasılıkla benim. Yıllardır soruyorum zaten ünlü olacağım yakında böyle giderse
Corona zamanlarıydı 3-4 yıl öncesi işte. Hata 16-17 yaşında yaşadığın bir şeyle başlamıştı her şey.
Takma kafana, uzun zaman geçmiş artık.
Nasıl anladın oha 😱 hafızan epey güçlüymüş
Zaten takıntı haline getirdim psikolojik rahatsızlık haline geldi bu bende fark etmişsindir
Hafızam zaten güçlüdür de. Seninle yine yorumlarda bayağı konuşmuştuk. Anlatmıştın, hatta rahatlamıştın biraz.
Psikoloğa gittin mi?
Yok psikologlara da rahatça anlatamıyorum ki. Sadece ilaç kullanıyorum. Başka türlü dayanamıyorum bu ızdıraba
Psikoloğa rahatça anlat. Hatta kadın psikoloğa daha rahat anlatırsın. İlaç bağımlılık yapar, istersen her şeyi bana anlat.
Size anlattım mı o zaman detaylı bir şekilde
İşte hatırladığım kadarıyla bir erkek vardı. 16-17 yaşındayken seni kandırmış sonra bırakmış. Başka bir kadınla evlenmiş, çocuğu olmuş, mutluymuş, sen ise eskide kalmışsın. Hatırladığım bu kadar...
Eksik hatırlıyorsun sanırım. Yarın burada olur musun?
Gunahkarim diyemi ölmek istiyoaun
Evet korkuyorum çünkü
Ne günahı işledin ki zina mi?
Bebis yeni başlangıç yap
Bu kadar dert yandığın günah neymis
Konuşmak istermisin
İstemiyorum
Böyle düşünmekten iyidir ama, rahatlarsn
Ne gibi
Neden
Ne yaptın ki
Neler günahların mesels