Baldızım saçma sapan hareket/tavırlarda bulunmaya başladı. Tepki vermedikçe daha da ileri gitti. Sizce ne yapmaya çalışıyor?

Psikolojik sorunları olduğunu iddia eden bir baldızım var. Eşimle evleneli de 3 yıl doldu. Evlendiğimiz günden beri değişik değişik tavırlar sergiliyor. Başta bir şey kondurmak istemedim ama artık ileri boyuta taşıdı durumu. İlk başta hiç olmayacak bir yerine yaptırdığı dövmeyi bana göstermesi ile başladı. Dedim dövmeye merakım olduğunu biliyor herhalde ondan gösterdi üzerinde fazla durmadım. Eşim kızıl saçlı, sürekli kızılım diye severim baldız saçlarını geçen sene kızıla boyatıp benim saçlarım daha kızıl diye halen ortalıkta geziyor. Sene başında 1 aylığına bize geldi her gece yattıktan sonra sürekli bizim odanın kapısının önünden geçip bizi kesti. Evde başbaşa bırakmadı bizi. Ne zaman çocuk yapacaksınız diye laf söylüyor sanki boş bırakmış gibi. En sonunda tersledim yalnız mı bırakıyorsun yapalım dedim. Ablam sizi izlememe bir şey demez dedi. Artık işi aymazlığa da vurmaya başladı. Dün akşam biraz şarap içmiş çakırkeyif telefonda konuşurken eskiden annemle babamı kıskanırdım artık sizi kıskanıyorum dedi. İşin kötü yanı anne babasının boşanmasına neden olmuş bir insan bu. Asalak gibi yaşayan birisi. 30 yaşına gelmiş çalışmaz. Her fırsatta da sömürüyor benim hatunu. Telefonum bozuldu diyor yeni telefon aldırıyor yok işte katı meyve yiyemiyorum diye evine katı meyve sıkacağı aldırıyor. Tatile gideceğim deyip 6 kişilik çadır aldırmış geçenlerde hanımıma. Aylık 4-5 bin lira masraf yaptırıyor kadına. Sizce derdi ne bunun?
Baldızım saçma sapan hareket/tavırlarda bulunmaya başladı. Tepki vermedikçe daha da ileri gitti. Sizce ne yapmaya çalışıyor?