Kız arkadaşımın tutarsız hareketleri?

Yaklaşık 2 yıllık bir ilişkim var ve bu süre zarfında birkaç kez ayrılıp bakışmalar oldu herkeste olabileceği gibi. Ancak şöyle bir durum var ve bu beni çok rahatsız ediyor. Kız arkadaşım hata yaptığı zaman bunu çok normal kabul ediyorken benim yaptığım en ufak hareket göze batıyor burnumdan getiriliyor. Benim şaka yaparken dahi söylediklerime takılırken o kavga esnasında daha ağırlarını söylüyor ve sanki bunları ben ona demişim gibi bana tavır alıyor. Son olarak geçen gece telefonla konuşurken konuşma bir anda sakalaşmalar ile devam etti ancak benim yaptığım bir şaka hoşuma gitmedi ve bana canımsın aptal aptal konuşma dedi. Açıkçası bundan öncesinde daha da agirlari olmuştu o yüzden artık bu tarz sözlere de alışmıştım yani zoruma giden bana bunları demesi değildi. Ben de ona dedim ki şunları ben sana söylesem olay çıkarır benden ayrılırsın (yapmışlığı var) ama sen daha fazlasını yapıyorsun, kendine yapılmasını istemediğin şeyi bana da yapma dedim. Daha sonrasında özür dahi dilemeden telefonu kapatmak istedi ve kapattık. Ertesi gün hiç sabah selam olmadan birkaç mesaj attı ben de pek yüz vermedim bu sefer de sanki dün hiçbir şey olmamış gibi bana ne bu tripler demeye başladı. Ben yine uzatmadım ve dünden beri iki taraf da birbiriyle iletişime geçmiyor. Artık çok yoruldum yaptığım en ufak hareketin sahi göze batmasından ama o daha fazlasını yapınca hiçbir sorun olmuyor. Böyle birisi ile daha nereye kadar gidebilirim ne yapabilirim bilmiyorum, siz ne önerirsiniz özellikle kızlar siz daha iyi anlarsınız bu işleri ne yapmak gerekir cidden çok bunaldım bu kızın bu hareketlerinden.

Güncellemeler
+1 yıl
canımsın aptal aptal konuşma olacak klavye yanlış düzeltmiş.
Güncellemeler
+1 yıl
Sanırım site düzeltiyor canımsın değil gerizek@lı dedi
Kız arkadaşımın tutarsız hareketleri?