Eşimi Rusya ya çalışmaya göndermelimiyim?

İlk sorum şu Rusya visok diye biliyorum visok nasıl yazılır emin değilim orayı bilen varsa ora ile ilgili cvp yazabilir aylık 3.000 bin dolar ile teklif var borcumuz da çok iki lise öğrencisi çocuklarımız var göndermelimiyim mantık ile duygularım arasında kaldım eşimden hiç ayrı kalmadım onunla büyüdüm çok ağlarım giderse ama çocuklarımızın geleceği için güzel bir fırsat ama Rus kızları da çok güzel 🙈 anlayın işte beni unutursa bende çirkin değilim çok şükür ama ya gönlünü birine kaptirirsa, ya da onlar da değil gidince belki 2 yıl belki işte ne bileyim uzun zaman kalır bizi götürme işi nasıl olur bilmiyoruz biraz zaman sonra götürür götürse bile o zaman içinde ya aramıza soğukluk girerse 16 yıllık evliyiz çok seviyorum ama daha önce beni aldattı o mevzuda ayrı bir şey zaten yani demem o ki meyilli aldatmaya ki gidince ayrı kalicaz o boş kalmaz 😭 yaaaa kocamı para için başka kadınlara göndermek gibi olucak bu sanki duygularım bunu diyor çoğunlukla ama mantık, mantık mı mantığım mı ne böyle mantık mı olur ya neyse o iç ses de diyoki gönder gitsin bir yıla evinin arabanın borcu biter ikinci yila artıya çıkarsın 10 yıla bitecek borç 1 yıla biter çocuklarını daha güzel şartlarda eğitim desteği verirsin belkide hep birlikte yerleşince orda daha güzel eğitim alırlar ikiside lisenin başında daha... Yani öyle bir karışık duygular içindeyim kırıcı olmadan yorum yaparsanız sevinirim tecrübesi olan varsa yazsın boş konuşmadan 🤗
Eşimi Rusya ya çalışmaya göndermelimiyim?