İlk sorum şu Rusya visok diye biliyorum visok nasıl yazılır emin değilim orayı bilen varsa ora ile ilgili cvp yazabilir aylık 3.000 bin dolar ile teklif var borcumuz da çok iki lise öğrencisi çocuklarımız var göndermelimiyim mantık ile duygularım arasında kaldım eşimden hiç ayrı kalmadım onunla büyüdüm çok ağlarım giderse ama çocuklarımızın geleceği için güzel bir fırsat ama Rus kızları da çok güzel 🙈 anlayın işte beni unutursa bende çirkin değilim çok şükür ama ya gönlünü birine kaptirirsa, ya da onlar da değil gidince belki 2 yıl belki işte ne bileyim uzun zaman kalır bizi götürme işi nasıl olur bilmiyoruz biraz zaman sonra götürür götürse bile o zaman içinde ya aramıza soğukluk girerse 16 yıllık evliyiz çok seviyorum ama daha önce beni aldattı o mevzuda ayrı bir şey zaten yani demem o ki meyilli aldatmaya ki gidince ayrı kalicaz o boş kalmaz 😭 yaaaa kocamı para için başka kadınlara göndermek gibi olucak bu sanki duygularım bunu diyor çoğunlukla ama mantık, mantık mı mantığım mı ne böyle mantık mı olur ya neyse o iç ses de diyoki gönder gitsin bir yıla evinin arabanın borcu biter ikinci yila artıya çıkarsın 10 yıla bitecek borç 1 yıla biter çocuklarını daha güzel şartlarda eğitim desteği verirsin belkide hep birlikte yerleşince orda daha güzel eğitim alırlar ikiside lisenin başında daha... Yani öyle bir karışık duygular içindeyim kırıcı olmadan yorum yaparsanız sevinirim tecrübesi olan varsa yazsın boş konuşmadan 🤗
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Daha önce aldatmasaydı gönderin derdim ama şimdi bilemiyorum sizinde aklınızda hep bir şüphe olabilir zor bir durum
Bence gitmesi mantıklı iletişim halin de kal canlı yayın yap. borçlarınız bitince güzel bir evde alırsınız
Gönder sen de onun yaşadığı gibi yaşa sana ne yaptığını düşünüyorsan aynısını yap ona hem para da gelir 😉
Asla yapamam ki ona değil bunu kendime ve en önemlisi çocuklarıma yapmam babamız var ehliyetim de soforlugum de var en keyif aldığım şey araba sürmek sadece çocuklarımla gezerim okadar
Çok temiz bir kalbin var çiçeğim ama seni çok uzerler 🥺
🥺
Çok üzdü zaten beni coook unutamayacağım kadar oralara hiç girmiyim
Sana kalbin kadar güzel bir hayat diliyorum umarım bir daha hiç üzülmezsin 🌸
Umarım💮
Aldatıp aldatmayacağı kendi iradesi bunu bilemeyiz ama şartlar çok iyiymiş ve anladığım kadarı ile sizin için çok iyi fırsat
Evet güzel fırsat bizim için 🤷 ama çok özlerim ben bir günden fazla ondan ayrı kalmadım ki çok ağlarım annemlerde bile millet gider anasına 10 gün vs kalır ben bir gün ikinci gün dönerim evime belki iyi gelicek ayrılık belkide çok kötü 🥺🤔
Bazen fedakarlık gerekir, umarım sizin için hayırlı olur
Normal kazanırken de tekin değilmiş gönder parasını ye bir işe yarasın bari
Ne olarak gidecek ben sana ne olacağını söyleyim.
Tekstil fabrikası işi bilen biri olarak gidecek burda şu an şef zaten 7 bin maaşı var ama orda işin ehli biri lazımmış oda eşim
Mesai saati çok olursa ve para konusunda eli sıkıysa korkma... Eşin de seni seviyorsa bi halt olmaz.
Beni seviyor bunu biliyorum para konusunda çok sıkı değil ama artık toparlamamiz gerektiğini biliyor mesai nasıl olur bilemiyorum şimdi ama sonuçta çalışmaya gidiyor
Eli sıkı değilse orada sudan çıkmış balığa döner, 5 sene orada çalıştım, biliyorum.
Söylediğim yeri biliyomusunuz Rusya visok diye biyer yazılısı nasıl bilmiyorum sanırım şöyle yazılıyor "Vısokovsk" orayı biliyormusunuz
Şimdi baktım, Moskova'ya arabayla 1 saatlik uzaklıkta, bizim şirkette çalışanlar vardı, paranın çoğunu orada kadınlara yediriyordu, eğer güvenmiyorsan gönderme.
😱
gidince görürsün o paranin yarisi kalacak mi 😂
Para bana gelecek yani Türkiye deki hesabına 🙈🤷
yav he he
Yazımın en son cumlemerini senin için yazmışım belli oldu 😂
ya orasi baska bi ortam, sen anlamıyorsun, gudince her sey değişir, avans ceker , borc alir, her halti yaparlar orda
Yok para yedirmez heleki bizi zora sokarak para yedirmez ama yer 😬 şimdiki sürtükler üstüne para verir her türlüsu beni üzer
para icin huzurunu bozma
Aldatacak olan burdada aldatir
Burda yedi o haltı zaten ama ya orda gönlü giderse başkasına beni unutursa 🥺
Neden affettigini anlamasamda konuya dönelim. Bence bu firsati kaçırmamalisiniz. Cocuklar icin gayet iyi bir opsiyon.
Birdaha olmuyacagina beni ikna etti ve yine dediğim gibi ona öyle alışkımki onsuz yapamiyacagimi düşündüm, yaparım elbet ama bı yanım hep yarım kalacaktı daha çok güzel hayallerimiz var daha çok eksiğiz böyle bitmemeliydi çok büyük emeklerim var bitiremedim oda bitmemesi için çaba gösterdi ondan affettim bazen affettim diye kendimi affetmesem de öyle böyle geçiyor işte unutamayacağım şekilde aldatıldım çok canım yandı neyse evet belkide ayrı kalmamız gerek belkide iyi gelicek gitmesi akla kara meydana çıkacak acı gerçek belkide🤷🤔
Çocuklar için evet çok güzel bulunmaz fırsat
Gitsin
gitsin
İnşallah biley olmaz :)
Gönderme bence
Vallaha mı neden sence düşüncelerini yaz
Zaten daha önce aldatmış e oraya gidince aldatması daha kolay olur taa neresii başka ülke kimse görmüyor bilmiyor tanımıyor onu rahat rahat aldatır bence gitmemeli o yüzden güven olmaz
Ben bu dünyanın düzenini anlayamıyorum hep bı aman aldatmasın diye ömür gecirecez bazen herşeyden soğuyorum bazen tekrar sımsıkı sarılıyorum hayata hep dik tutmak için çocuklarımın geleceği için denemeye değer mi diyorum kendime sonrada ulan diyorum para için başka kadınlara mı göndereyim aslında para zerre umrunda değil hiç parayi sevmedim ben hep yeticek kadar olsun yeter dedim gözümle gordum affettim be bazen kendimden nefret ediyorum affettim diye evet aldattı çok büyük eksisi ama okadar da çok artısı varki bende silemedim herşeyi bir kalemde
Her insan hata yapar tabi ama affettikten sonrasına bakmak lazım önemli olan mesela şu an ki tutumu davranışları nasıl sen oraya gönderirsen rahat edicek misin ve eşiniz de çok gitmek istiyor mu? şu an para açısından gitmesi iyi olabilir tabi ama başka seçenek yok mu mesela
Eşimin bana tutumu çok iyi, Gitme konusunda ki isteği de yüzde elli elli.
Gitmesede olur tabiki böyle çalışıp ta da kazanıyoruz ama giderse 10 yılda bitmesi gereken borcumuz 1 yılda bitecek
Anladım ama belli mi olur belki burda daha iyi bi işe girer ya da paranın bereketini artar vakıa suresi zenginlik suresidir her gin okuyun inşalşah daha iyi olursunuz belki gitmek zorunda kalmaz eşiniz
gönder bisey olmaz