AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
Tuzlu kahveyi saçma buluyorum. Büyük ihtimalle ilişkilerinde baska sorunlarda vardı. Tuzlu kahvede bardağı taşıran son damlaydi. Adamda ailesini alıp gitti.
Haklı ya çok saçma bu tuzlu kahve olayı, bu yüzden ölen bi adam bile oldu yanılmıyorsam
Uyarımı dinlemeyen , bana değer vermeyen, laftan anlamayan bi salakla ömür geçmez demiştir haklı son derece!
Bende aynısını okudum tweetterden yalnız iki tarag içinde hayırlısı olmuş Çocuk baştan belirtmiş istemediğini kızdı kendi bildiğini okumuş ama kızın yaptığı da çok kötü bir şey değil çocuk bunu aranın annesini babasını almak ve gitmek gibi çok büyük bir tepki gösteriyor iki taraf içinde hayırlısı olmuş bence
Be diye geçiyor twitter de görmedim ben tagı
Tag da değil biri tweet atmış
Onun bir anlamı var. Yoklukta tuz yemeye hazırım anlamındadır. Ama günümüzde anlamını bilmeden tuz atanlar var kahveye, gelenekleri izin anlamlarını dahi bilmiyoruz, bu çok acı 🥳🐰🥳
Evet çok acı 🥳🥳😄
🥳🥳
Cnxnxmxkxkdk komik ama değil, adet böyle, bi rahatsızlığı vardır veya gelin kıyamaz tuzlu yapmaz anlarım ama bu elinden zehir olsa içerim mesajı veriyo (tuzlu kahveyi icmek). Evlilik laylaylom bi iş değil zaman zaman kötü şeyler de yaşanır ama kalkıp tuzlu kahveden giden beni kendi gibi bi dertten kurtarmış olur zaten
Tansiyonum çıkarsa gerdek gecesi tüm kız tarafını zzikerim
merak etme senin gibi sąlağını almazlar
Ksjfdjsk
Senin gibi eskortuda kimse garı diye almaz
gtüne sokarım o lafı pç oğlu
Babanı sormadık pç oğlu başkası yok
ąq malı erkekte de kaşar varmış demek
Senin gibi süt dilimleri yorum yapıyo ya o yeter orosqu çocuğu seni
amnkoyduğumun veledi
Veled senin babandır orosqu çocuğu
Hakli terketmekte. Tuzlu kahveden ölenin haberinide gorduk. Aptalliktan baska birsey degil.
Beni eksileyen arkadaslar evde kalin emi.
Eğer rahatsızlığı varsa çocuk en doğrusunu yapmış. Ancak keyfi olarak deyip yine de içtiyse abartmış resmen
O düşük zekalı karıyı orada terk edip gitmesi, belki de o güne dek hayatında aldığı en doğru karar olabilir..
Yorum yapmadan önce kaç kişi yorum yapmış diye baktım. 105 kadın üye ve 93 erkek üye yorum yapmış. Benimle beraber erkek üyelerin yorumu 94 olacak.
Ben şunu söyleyeyim. Eğer bir insan kendi için doğru olanı yaptıktan sonra siz topluluk olarak linçleseniz ne değişir ki? Sizi kim umursuyor ya da buradaki görüşleriniz çok mu önemli sanki?
Kendi işinize bakın...
Kız karşı tarafın uyarısını ciddiye almadığı için karşı haksız ama oğlan da bu kadar küçük bişeyi büyüttüğü için o da haksız iki ucu boklu değnek. İlişkinin bitmesi iki taraf içinde iyi olmuş
E adam söylemiş önceden. Haklı tabii, benim sözüme önem vermeyenle benim de işim olmaz.
- Hayır, değil.
- Kız haklı. Çocuk "Kahveyi tuzlu yaparsan istemeyi yarıda bırakıp dönerim." dememiş.
Bence adam haksız madem geleneksel bir adeti sürdürmek istiyorsun “kız almak” olayına bağlısın kendini süper erkek görüyorsun o kahveyi de içeceksin bir çiçek bir çikolataya da kız verilmez şimdi kadın da kendince bir sınav yapmış oluyor
Ufak bir oyun, bi eğlence, gülünüp geçilir ve içilir…
abartılı bi tepki olmuş… öyle biriyle de yola çıkılmaz Zaten.
Altı üstü evlenmek istiyor diye saçma sapan şeylere anlam yükleyerek insanlara zehir içirmeye kalkıyorlar. Ama bu adama da tuzlu kahve bahane olmuş..
Güzel hikayeler uyduruyorsun :) Adamın hoşuna gitmese bile kimse o noktaya gelmiş bir ilişkiyi bu şekilde bırakıp kalkmaz.
Kesinlikle yapılabilir. Adam söylediği halde bunu yapıyorsa bu kadın ilerde beni hiç dinlemez düşüncesiyle mantıklı karar vermiş. Ben de aynını yaparım o düşünsün sonrasını
@ByExrian Hikaye uydurma. O yüzden mekan, zaman ve şahıs bilgisi yok. Zaten hikaye uydurma olduğu için yapabilir mi yapamaz mı diye ihtimaller üzerinden konuşuyoruz. Adam yapmış işte diyemiyorsunuz.
Dostum ne kadar uydurma olsada mantıklı ben yaparım bunu açık ve net. İsterse 5 yıllık ilişki olsun. Ömrümün geri kalanını kafasına buyruk geçiren biri ile yaşayamam.
Her şeyine iddiaya girerim yapamazsın. Davulun sesi uzaktan hoş gelir.
@benimyahu Ben yaparım beni tanımıyorsun. aklına gelebilecek her şeyi yaşadığım sevdiğim 4 yıllık ilişkimi bitirdim ''
Bir erkekle konuştu ve bunu biliyordum hayır konusmadım dedi'' doğru söyle affedicem dedim ses kaydını ve ekran görüntüsünü görünce şok oldu. direkt ayrıldım 2 günde unuttum. Benim kişiliğim bu kimseyi takmıyorum dostum.
Bir kıza diyorsam bana tuzlu kahve yapma diye demekki istemiyorum. Nasıl bir kadına yapmasından hoşlanmadıgı bir hareketi yapınca kızıyor bağırıyor. bu da böyle.
Burada kayıtlarda olsun
'' Bir gün evlenme niyetinde olduğum kadın bana tuzlu kahve yaparsa onu almadan cıkarım evden haberi olsun. ''
@ByExrian Kıyasladığın iki olaydan yola çıkarsak düz saçmalıyorsun. Birisi seni boynuzlamış. Ayrılmayıp ne yapacaktın? Diğeri seninle kız isteme noktasına kadar gelmiş. Tuzlu kahveden bırakıp gideceksin. Alakaya gel!
Bana yapardım ve yapmazdımlarla gelme. Yaptın mı? Yapmış birisini tanıyor musun? Bak şu adam yaptı diye gel. Onu konuşalım. Gerisi boş kabadayılık.
@benimyahu Dostum alakayı anlamaman çok normal profil yaşı değil zeka yaşı lazım buna. olay tartışmaya dönecek ben sana son kez anlatayım gideyim çünkü anlamıcaksın.
1. ben aldatılmadım arkdaş olarak konusuyorlardı ki bu çok normal bir sey sırf bana yalan söylediği için bitirdim. bunu yalan söyleyen yarın aldattıgında da yalan söyler ayıktın mı olayı şimdi.
Tuzlu kahve yapma dediğim kişi yaparsa halıya döker ayrılır giderim. Şimdi bana karsı gelen saygı duymayan biri ileride hiç saygı duymaz mantığı.
Sonuçta ikiside aynı. Başıma gelipte tuzlu yapan olursa bıraktığımda kanıtıyla yazarım buraya 😈 Herkes sen değil dostum ''sen nedersen tamam aşkım'' diyecek
@ByExrian dediğim gibi boş konuşmaya devam ediyorsun. Yaptın mı veya yapmış birisini gösterebilir misin? Hala yaparım, yaparsam atarım gibi hayali bir durum üzerinden atıp tutuyorsun. Bu şekilde herkes atıp tutar. Özellikle de senin gibi ergenler. Yaparımı değil, yapılmışı göster. Gerisi boş laf.
Dostum Benim yaşım senin evde en çok yaptığın şeyle aynı ;) merak etme. Yeterli olgunluğumu profilimi açık bırakarak yaptım inceleyebilirsin. en azında don atletle fotom yok 😎
O zaman şöyle söyleyim bana tuzlu kahve yapacak kız benimle evlenemez kesin ve net.
Sen dolu konuşuyorsun haklısın 🙏
@ByExrian evet foton yok. Başkasına ait hayali bir foto var. Bütün fikirlerin gibi sen de hayalisin ;)
@benimyahu Fotom hayali olduğundan değil gerçek bir hayalet olduğumdan yok.
ohooo tuzlu kahveye katlanamayan bu kız için fedakarlıkta yapamaz erkek haksız bi sorun olsa ortada bırakır kızı
öncesinde söylenmemiş olsa tamam. Ama öncesinde böyle bir konuşma varsa o zaman işler değişiyor. Daha bu günden benim isteklerimi umursamayan, benimle inatlaşan , düğünden sonra neler yapar? Diye düşünmüş olabilir. Ki bence haklı...
eğer evlenmek istiyorsa bu olayın olacağını da biliyor o halde 2 seçenek var ya katlanıcak ya da hiç evlenmicek
en ufak bir şeye bile katlanamayan erkekten bi bøk olmaz zaten
Tuzlu kahve o erkekle evlenmek istemediği zaman yapılır.
Evlenmek isteyen kız bal koyar ki aşkları bal tadında uzun ömürlü olsun.
aslında hayır damadın sınırını zorlamak içindir bakalım gelin için buna katlanıyor mu diye yapılır
@sosyopsikopat Bir erkeğin sınırlarını zorlamalarını hiç tavsiye etmem.
Özellikle de benim sınırlarım uçsuz bucaksız kaybolur gider üzülür.
Sevgiliyken tamam karışamaz herşeye sonuçta evli değilsin ailenin sorumlulugundasındır.
Ama evleniceksin istemeye gitmişsin ''aşkım tuzlu yapma diye de daha önceden uyarmışsın '' belki alerjisi var ya da sevmiyor nefret ediyor tuzdan adam?
Sen buna inat yaparak sınırlarını zorlamaya kalkarsan adam yine efendiliği ile kalmış ,
Asla sinirlenmem bir kadına sesimi bile yükseltmem ne kadar tartışsakta gerekirse sarılırım bırakmam. ama öncesinde konuştuğum sevmediğim bir şeyi inadına yaparsa
Ben direkt T***k mı geçiyonuz lan siz benle derim çıkar giderim evden. sonra elalem ne der diye düşünsün evde ailesi.
valla senin gibi biriyle de aklı olan evlenmez zaten daha buna katlanamayan kavga olduğunda napar Allah bilir
hem alerjisi olsa bilir herhalde sonuçta sevgilisiydi
@sosyopsikopat Ben kimsenin tahammül edemediği herşeye katlanıyorum merak etme Hani önyargılı değildin sen?
benim aklı olmayan evlensin zaten aklı olupta sıkıcı insanlar tarzım değil eğlenceli olmalı, asosyal değil sosyal olmalı. konu bu değil.
''daha buna katlanamayan kavga olduğunda napar Allah bilir'' bunun açıklamasını
''Asla sinirlenmem bir kadına sesimi bile yükseltmem ne kadar tartışsakta gerekirse sarılırım bırakmam.'' olarak yaptım okumadan yorum yapma bir daha !!!
Evet sevgilisiydi dimi? adam da yapma aşkım dediğinde yapmamalı kadar ya tamam aşkım yapmam. bal koy içine zor bişi mi bunu demek/yapmak? Bir türk kızlarında var bu olay inat ve trip çekilmiyorsunuz yeminlen.
Benim yorumumu okumadan ve karakterimi bilmeden söylediğimi bile okumadan kavga olsa kimbilir naparsın diyorsun? Ben senin karakterini biliyorum ama napcaz? ön yargılı olduğunu , takıntılı biri olduğunu? daha sayayım mı bir sür madde?
EVLENİYORSAN BUNA KATLANACAKSIN LAN Bİ KERE BU GELENEKTİR sonunda bunun olacağını zaten biliyor en ufak şeyde bırakıp gidiyorsa yaşlandığında da bırakır bu ayrıca kendi cevabını kendin verdin kabasın
sondaki cümle ne lan o zaman
hadsiz
EVLENİYORSAN BUNA KATLANACAKSIN LAN Bİ KERE BU GELENEKTİR
Bu bir gelenecek değil. yemek.com/.../
Ben seni aklı başında bir kız olarak bilirdim. Hemen nasıl çirkinleşebiliyorsun.
Bunun olacağını bildiğini için zaten '' tuzlu yapma '' demiş adam yani adam bunu gelenek değil istenmediğini düşünüyor bu kadar basit neden kabul etmiyorsun eleştiriye açık değilsin.
Neden seviyeli bir tartışma olmuyor bu sitede hemen gerçek yüzünüzle hakaret ve cirkinlilk had safada. Sitenin tadı iyice kaçtı arkdaş ya
yaşlandığında da bırakır
Benimle evlenecek kız ben ölene kadar bırakmayacağımın garantisini sözleşme ve tazminat hakkıyla beraber veriyorum?
Peki ya sen aldatmayacagının gizli flörtleşmenin olmayacagının ve bırakmayacagının saygılı olup dürüst davranacagının garantsini verebilirmisin?
psikopat yazan birinin iyi biri olmasını nasıl bekleyebilirsin ki zaten hiç bişi göründüğü gibi değildir
ve eleştirelere açık değilim başka bi soruda da yazmıştım bunu
verebilirim gerekirse telefonumu alsın sıkıntı değil
zaten telefonu sadece oyun ve onunla konuşmak için kullanıyorum
psikopat yazan birinin iyi biri olmasını nasıl bekleyebilirsin ki zaten hiç bişi göründüğü gibi değildir
Profil isimleri hep tersidir 😏
bu sefer değil
O olayda çocuğun mide rahatsızlığı olduğunu duymuştum. Eğer durum böyleyse ben çocuğu haklı buldum. Eğer hastalık yoksa da aşırı tepki olmuş
Çocuğun alerjisi falan olabilir ve uyarmış çocuk haklı
Çocuk sonuna kadar haklı. Şu aptalca adetten vazgeçin artık. Kuzenleriniz arkadaşlarınız arasında siz eğlenip güleceksiniz diye kimse anasının babasının yanında maymun olmak zorunda değil
Kız da tuzlu su içsin bak bakalım nasıl oluyor sözünde durmamak
yani doğrusu ballı kahvedir ama tuzlu da dayanacakmı şeklinde bir adet erkek mallık yapmış net yani
Aka boka dalaşıp evlilik çekilmez olacağına en başından iki taraf içinde hayırlı olmuş.
yüksek tansiyonu olan insani ölüme bile götürür tuzlu kahve
AHSGUAGHWHHSGSB şaka gibi bence ikisi de aslında birbirini istemiyormuş üstü kapalı bahane etmişler
Bence çocuk haklı sonuçta kızı uyarmış kız da büyük ihtimalle tamam demiştir, sonra da sözünü tutmadığı için o da böyle bir şey yapmıştır. Çocuk iyi yapmış. Kendi tuzlu kahvesini kendisi içisin.
Çocuk haklı yapma diye söylemiş, çok gereksiz birşey bence tuz falan olayı
Eskiden gelen bir gelenek ama kahvenin tuzlu olması damadı istemiyoruz demektir. Tatlı olursa istiyoruz ama eskiden günümüze gelenekler bile değişti
Bence sen saçmalık gerçekten bir gün evlenirsem tuzlu kahve yapmam onun yerine kahvenin içine biraz bal koyarım
Mantıklı değil bi zahmet içiversin kazanla içmicek sonuçta ben zaten tuzlu kahveyi denedim çokta kötü değildi ben içtim
Saçmalık resmen sende kıza acı verme o zaman illaki yaptıklarını ödeyeceksin😃
Sen seninkine ne kadar tuz koydun ki kskfksk ve bence sacma bi olay bi zahmet icsin nedir, ne acisi veriyor?
Bi çay kaşığı kadar attım bence komik oluyor ondan dedim
Ama bu olayi abartip sacmalayan cok 1 yemej kasigi atan icine tuz degil deterjan falan atan gibi
En iyisi komple hic bole bisi olmamasi
İki tarafında birbirine saygısı yokmuş, olmadığı iyi olmuş.
Son derece gereksiz bulduğum bir adet. İnsanı sağlığından edebilir.
İyi yapmış çocuk hatta ben olsam ağzındaki kahveyi kızın suratına tükürür öyle giderdim.
Adam haklı. İnsan gibi rica etmiş. Saçma sapan bir adet yüzünden.
Erkek haklı. Zaten hep saçma bulmusumdur böyle şeyleri bir de söylemiş kendisi.
yapma dediği halde yapması saçma ama bunun için de ev terk edilmez djdjdks
Ben söz verildiyse arkasında durmanın gerektiğini düşünürüm. Yapmaması gerektiği denilmiş sonuçta. İyi alttan almamış, evlenince de böyle yapardı belki daha kötü olurdu sonları.
Adam onceden uyarmis hakli tabiki. Yinede inat edip yapman gelinin aptalligi olmus
Bir ritüeli gerçekleştiren kadına bunu çok gören hayvan Biplersin gitsin.
tuzlu kahve de mantıksız sirf bunu yapti diye terk etmek de. iyice sacmaladi millet
Çocuk haklı. Kız, yarım akıllı hâlâ ne diye kahveye tuz katmış.
çocuğun haklı olmadığı kesin. kız iyi kurtulmuş bence.
adam yapma diye uyardığı halde yapmışsa çocuk haklı
Mantıklı kızlar gerçekten saçmalıyor tuzlu kahvenin amacı zaten farklı ama neyin kafasıyla insan sevdiği adama tuzlu kahve içilir ben olsam içermem kıyamam
Ben de tuz katmamistım , ısrar ettiler kat diye ama katmadım , 🤭
Aferin sen en iyisini yapmışsın aslında
Katana birsey diyemem ama çocuk zaten stresli o anda kahveyi bari düzgün içsin
Hikayesini bilmiyor ki millet. Tuzlu kahve seni istemiyorum demek normalde
Aynen kezbanlar işte bir şey yaptım diyip seviniyorlar
Şunu yapanlar tam bir beyin yoksunu ve zavanlı saçma sapan şeyleri yapmak zorundamısın hey Allahım
Bahane arıyormuş terketmeye demek ki. Her kız yapıyor öyle şeyler genelde :)
Bir tuzlu kahvede böyle yapan biriyle evlenilmez zaten kızı allah kurtarmış
Kız değer verseydi kahveye tuzu koymazdı. Mantıklı çocuğun davranışı.
Kız isteme adetini bile saçma bulan ben, ayrılma sebebi.
Abartmayın ya
Bence sen abartma, erkek arkadaşının olması kadar doğal bir şey yok. Cizgim gururumuda içimdeki sevgiyide ezip gececek kadar net.
Kızı istemeden mi evleneceksin bu nasıl bir düşünce 🤷♀️
Uygun bir şekilde orta yolu bulunur. İnsan olması yeterli benim için başından bir evlilik geçmiş olabilir. Fakat gerçekten bizim çok aptalca adetlerimiz var bunu inkar etme. Askere bile bakkala gider gibi gittim millet kız arkadaşının boynuna sarılıyordu ağlıyordu. Yaşın ufak bazı şeyleri anlamak için.
Senin duyguların yok bence yaşama hevesin bitmiş benim yaşımla alakası yok
Öff ota boka her adete saçma demeyi de kesin o saçma bu saçma sizin gibilerin bir adeti mantıklı dediğini duymadım zaten orta yolu bulmak istemede oluyor başlık parası verilip sattın gitti denmiyor
O kadar haklısın ki bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyor
katılıyorum türkiyede evlilikler iki kişi arasında değil ailerler arasında oluyor saçma ve gereksiz
Tamam kardeşim iki kişi arasında oluyorsa ailelerinizi o mutlu anınıza tanıklık şahitlik etmeyin kimse yanınızda olmasın gidin dünyanın bi ucuna ne yapıyorsanız yapın o zaman
Güzel kafa bravooo
Başka şeyler de varmıştır bahanesi olmuştur böyle küçük bir sebepten ayrılık mı olur evlenince hicbirseyr katlanmaz demek ki daha da dönmesin 🙋🏼♀️
Saçmalıktır ya ne var ki bunda bir genelek gibi bir şeydir bence başka bahaneden dolayı da olabilir
Bence çok saçma bir gelenek ben yapmak istemem inşallah biri benim yerime gizlice yapmaz 😂
Damat haklı ben olsam bende söylememe rağmen yapıyorsa terk ederim
Mal ya bu bir adet ne veriyolarsa zike zike icecen daha bir tuzlu kahveye dayanamayan adam ilerde kim bilir ne sorunlar cikarir
Of şu tuzlu kahve kadar saçma bir gelenek yok. Niye bizim örf ve adetlerimiz bu kadar saçma sapan... Bana yapsalar ben de terk edip giderim yani.
Saçma, sonrasında bu konu konuşulabilirdi o an olması gereksiz. Kızın da çocuk istemediği halde zorla atması gereksiz. Tuhaf insanlar.
Tc kizlarinda anlam veremedigim bir erkeği kiskirtip tahrik etme isteği var. Bedelini de bence gayet güzel oduyolar, çocuk haklı.
Aynen öyle, yapma dersin sırf heyecan için yapar. Sonra sen bana kötü davranıyorsun aşkooomm derler.
@gÜVERCİNKAnadı
Hakettiklerini de alıyorlar iste kanka devamke. Böyle tekmeyi yersin ananın babanın yanında, oturursun makatinin üstüne xd
Hayatta en sevdiğim şey kahve ve kahvenin içine saçma sapan şeyleri katıp içmem gerekir felan demeleri adettendir demelerine sinir oluyorum o kahveyi içmem kim ne anlıyorsa anlasın şu hayatta tek sevdiğim şey kahve beni kahveden sogutamaz kimse