Bugün tacize uğradım. Tacize uğrarsam yapacağım dediğim hiçbir şeyi yapamadım. Siz kriz anında mantıklı davranabiliyor musunuz?

Öncelikle, abazavari her yorum silinip yorum sahibi engellenecektir. Bugün otobüste, inmekte olan bir erkek tarafından ani bir tacize uğradım. Bilerek inme anını bekledi ki ağzım açık kalsın bir şey diyemeyeyim. Öyle de oldu. Neye uğradığımı şaşırdım. Eve gelene kadar ağladım. Kendimi suçladım neden arkasından koşmadım diye. Beynim afallamıştı sanki. Belki ağlamam birilerine aptalca gelebilir ama biri sizi tamamen iğrenç amaçları için kullanıyor ve siz hiçbir şey yapamıyorsunuz. İşte buna ağladım. İçim çok dolu, yazsam çok şey yazarım ama değmez bu ülkeye. Öyle paylaşmak istedim, moralim çok bozuk. Yarın terapim var orada anlatır rahatlarım biraz
Güncellemeler
+1 yıl
Bazen gerçekten allahın bu coğrafyaya bir afet göndermesini ve yok etmesini istiyorum. Az önce yorumunu kaldırdığım bir erkek benim tacize uğramama şaşırıyor. Taciz edilecek kadar güzel olmadığımdan. Ya daha ne diyim ki valla sizinle yaşamak en büyük imtihan
Bugün tacize uğradım. Tacize uğrarsam yapacağım dediğim hiçbir şeyi yapamadım. Siz kriz anında mantıklı davranabiliyor musunuz?