Sürekli ailem tarafından susturuluyorum. Evde herkese diken gibi batıyorum. Çok kötü hissediyorum. Yardım eder misiniz?

Bu evde bir söz hakkım yok. Sürekli susturuluyorum. Konuşma Simge, sus Simge. İyi desem de kötüyüm, kötü desem de. Doğruyu söylesem de. Hiç bir konuşma hakkım yok. Bıktım artık. Herkese diken gibi batıyorum bu evde. Babam sürekli sektir git diye küfür edip duruyor. Gidecek bir yerim olmadığı için, onun kolayına geliyor. İstediğini yapabiliyor. 20 yaşındayım. 3 yıldır üniversite sınavına girip çıkıyorum. Köpek gibi ders çalıştığım halde, panik atak yüzünden bu yılda sınavı batırdım. Sonra İş aradım çok. Bulamadım.
O kadar çok bunaldım ki. Bugün isyan ettim. Yeter artık beni susturup durmayın diye. Yine küfür yedim. Sonunda öleyim de kurtulun benden dedim. Yine sektir git dedi. Ben de gittim. Odama çekildim. Bağırıp duruyorlar. Kurban Bayramı ya, yardım edecek insan arıyorlar. Gitmiyorum yanlarına. Artık sahiden bıktım.
Okumak çok istiyorum. Ama kaç yıldır üniversite sınavını batırdığım için artık intiharı bile düşünüyorum bir an ama haşa Allah'ın gücüne gitmesin, kaldırdım rafa. Ama bu evde herkese diken gibi batıyorum.
Nefes alamıyorum. Konuşacak bir arkadaşım bile yok.
Ciddi ciddi yazın. Dalga geçmeyin. Allah rızası için ben ne yapmalıyım?
Sürekli ailem tarafından susturuluyorum. Evde herkese diken gibi batıyorum. Çok kötü hissediyorum. Yardım eder misiniz?