Babam ve üvey annemle aram çok kötü bu benim psikolojimi bozdu bana yol göstericek birisi var mı?

Babamla annem ben 6. Sınıftayken babamın annemi Ciddi anlamda hayat kadınıyla aldatmasıyla boşandılar sonra o kadını da alıp beni annemin yanına bırakıp başka bir şehire taşındılar ve boşanmalarından bir ay sonra evlendiler ben bunu sokakta konuşan insanlardan öğrendim annemle benim yaşadığımız şehir küçük bir yer ve herkes birbirini tanıyor bu yüzden çok laf oldu ve bu benim bi yerden sonra psikolojimi bozdu babamla olan iletişimim ilk zamanlarda iyiydi ama zaman geçtikçe onunla çok çatışmaya başladım her seferinde yaptıklarını yüzüne vurdum ama ona rağmen öfkem bir türlü bitmedi bazen onun yaşadığı şehire onu ziyarete gelirim ama evli olduğu kadın bana harcadığı bir kuruşu bile babama laf yapar ama benim yüzüme çok iyi davranır elbette ki bunun rol olduğunu biliyorum ama bu ikiyüzlülüğü benim çok sinirimi bozuyordu dışarıdan yemek söylediğimde yediğim yemeğin çöpünü dışarıda çöp konteynerına atıyordum kendi paramla Bİle aldığım kıyafetleri o görmesin diye saklıyordum ama misafir olarak gittiğim bir evde sorun çıkartmak istemedim kadının da kızı var ve babamın anlattığına göre o geldiğinde hiçbir sorun olmuyormuş babam ona hediyeler de alıyormuş dışarıya gezmeye bile çıkartıyormuş kız benden büyük 24 yaşlarında ve asıl bağımsız olması gereken o değil mi hani ben daha 18 yaşındayım doğru olan babamın bana harcama yapması değil mi? Araları babamla karısının da hep çok kötüydü birkaç kez boşanmak için dava açtılar ama hep birisi caydı ama evde ben her geldiğimde bir huzursuzluk hakim habire eve polis geliyor komşular vs rezillik işte ve bu benim psikolojimi alt üst etti komik olansa babama psikoloğa başladığımı söylediğimde bana ne derdin varki senin demesi her neyse genel olarak durum bu şekilde aslında anlatsam ne rezillikler çıkar ama bence bunlardan Bİle anlamışsınızdır. Babam geçtiğimiz günlerde bana durduk yere dert yanmaya başladı artık onu sevmiyorum boşanmak istiyorum gibisinden bende bunları söyleyen bir insana en doğru cevap olarak boşanın o zaman dedim ve babam günlerce bana kavgalarını şuyunu buyunu anlattı ben sınav öğrencisiyim ve ders çalıştığım yerde durduk yere o böyle o şöyle diye dert yanıyordu konuşmuşlar artık böyle gitmiyor diye ve bir günde boşandılar ama akşam eve geldiklerinde hiçbir şey olmamış gibi davrandılar ve bende ertesi sabah babama hani madem barışıcaktınız neden boşandınız ve benim günlerce beynimi s dedim ve babam o haklılığın içinde sadece küfürlü konuşmama takıldı üstüme yürüdü ve benden küstü benden küstükten sonra kadınla araları düzeldi ve beni yemeğe bile çağırmaz oldular ben odamda 3 gün dışarı çıkmadan sadece kraker yedim ama kimsenin umrunda olmadı sonra babam bana dışarı çıkalım mı dediğinde bende sevindim düzelecek sonunda diye ama ikisi benden uzakta yürümeye benim duyamayacağım bir tonda konuşmaya başladılar ve ikisi için plan yapıyorlar benim yanımda beni dahil etmeden kime ne yapacağımı bilmiyorum büyük küçük fark etmeksizin yardımcı olucak tavsiye vericek birisi var mı?
Babam ve üvey annemle aram çok kötü bu benim psikolojimi bozdu bana yol göstericek birisi var mı?