Soru yukarıda arkadaşlar iki dine de inanıyorum?
linçlemeyin yalnızca bilginiz varsa yazın
linçlemeyin yalnızca bilginiz varsa yazın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İslam dininine göre Allah'a şirk dinden çıkma sebebidir. Kuran'da değiştirildiği belirtildiği için İncil'de tasvir edilen tanrının özelikleri ve sıfatları Allah'tan çok farklı olduğundan ona inanman Allah'a şirk olarak kabul edilir. Bu da seni İslamdan çıkarır. Ayrıca kuran Müslüman olmayanların hıristiyanlarda dahil günah ve sevaplarından bağımsız bir şekilde cennete giremeyeceğini söyler. Yani Hıristiyan olman Müslüman olamayacağın anlamına gelir.
Müslümanmısın
Hayır
Neden çıktınız peki dinden
İnanmıyorum
Hfufjdbudndh hayır. Çünkü getirdikleri farklı. Islamda tevhid inancı vardır. Hıristiyanlıkta ise tanrı 3lemesi. Müslümanlar zaten incile inanıyor. Ki zaten dinin şartlarından biri kitaplara inanmak. Ama degistirildigini biliyorlar. Yani sahih olarak görmezler. Onun dışında isaya da inanır ve peygamber olarak kabul ederler. Hristiyanlar ise Kuranı ve Muhammedi kabul etmezler. Yani hayır iki dine de mensup olamazsın
İslamiyet'in bir farkı vardır. Allah'ın bildirdiği tüm ilahi dinlere inanmak ve gönderilen peygamberlere de inanmak. imanimizin gereğidir ama bir iç içe farkla.
Son din İslam'a göre iman etmemiz emrrdilmistir. O nedenle İslam'a göre. iman etmeli öyle yaşaman gerekir
Cevap
5Cevap
Sebateyist olunur müslüman görünümlü yahudi , hristiyan
Olunur.
olunmaz
üstüne dondurma krem şanti falan da olsun mu 😂
Ben ciddiyim
Olmaz, ikisi farklı dinler. Mantıken düşünsen bir dakika sen de aynı sonuca varırsın.
İkisinin tanrısı farklı, inanışları farklı
İncil i de okumuş bir insan olarak her duyduğuna inanma derim
İslamiyette isa tanrı oluyor da benim mi haberim yok? Bence sen iyi okuyamamışsın bi tekrar oku.
Olunmaz
Pramosyon din mi
Bilgin yoksa niye yazıyorsun
Sana cevapla diyen oldu mu awk beğenmediysen s*ktr et
@taytayko1 dedi aynaya bakarak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?