Şans, şu ana kadar zararlarını görmedim. Dürüst, borçuna sadık insanlar, yardım elini esirgemezler... hastalanıp hastanede kaldığım sürede kızıma baktılar, ev almaya karar verdimi benle gelip beğendiler fikir verdiler almama yardım ettiler. Tabi her şey karşılıklı onların yardıma ihtiyacı oldumu bende elimden geleni yaparım. Destek olan sana yakın insanların olması güzel bir şey, böyle akrabanın fazlası zarar vermez.
Akrabalarımın çoğu ile fikir ayrılıklarım var. Ama aralarında iyi kötü sohbet edebilip, bilgi edinebileceğim benden 5 10 yaş büyük akrabalarımda var.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok kalabalık bir akraba çevresine sahibim. Bu kadar kalabalık içinde illa 1-2 tane deli ve huysuz oluyor ama gene de şans derim. 1-2 gereksiz yüzünden kalan akrabalarımı kötüleyemeyem, haklarını ödeyemem bende çok emekleri var. Her zor anımda el uzattılar, o deli ve huysuz dediğim tat kaçıran 1-2 kişiler bile.
İşsiz güçsüz ful yatan biriysen iyi arkandan konuşurlar ama iş miş bulurlar ama çalışan kendi işinde düzeninde biriysen ful seni sömürmeye başlarlar bizim oğlanı yanına al yok ona iş bul yok borç ver bize de mi parayla böyle böyle batarsın