Bu devirde ailesi olan kizmi şanslı ailesi olmayan kizmi şanslı sizce?

Kiz çocukları kızlar günümüzde 21. yuzyilda hala okuyamayan okula gitmesine babası izin vermeyen sokağa çıkamayan bir tane bile arkadaşı olmayan çevresi olmayan kaç yaşına geliyor kız çocuğu tek arkadaşı bile olmuyor ailesi yasaklıyor şimdi ailesi baskı yapan kızlar benim yazdıklarıma destek çıkacaklar şimdi hala 21. Yüzyıla gelmiş adamlar kız çocuğu çalışmaz kız çocuğu okumaz kız çocuğunun adı cikar namusu kirlenir hala 21. Yüzyılda böyle mantıksız düşünen aileler var ve bu kız çocuklarına cidden çok üzülüyorum tek bir kızı bile bu hayattan kurtarmayı çok isterdim bak öyle kızlar tanıyorum ki gel gezmeye gidelim diyorum babam izin vermez diyor bu nedemek cocuklarinizin siz sahibi misiniz kızların kalbi yokmu kızların yaşama hakkı yokmu çok kızıyorum örnek olsun diye sosyal medyadan sesimi duyurmaya çalışıyorum bir kişi bile görse bir farkındalıktir ne kadar kötüsünüz ya ne kadar bencilsiniz ben hayatı boyunca ailesi yüzünden ağlayan kızlar tanıyorum kızları sokağa çıkarmıyorlar okula göndermiyorlar arkadas çevresini yasaklıyor telefonu elinden alıyor İnterneti yasaklıyor siz kendinize kız çocuğu değilde köle mi doguruyosunuz kadınlar benin karşı cinsim trans erkeğim ben ciddi anlamda üzülüyorum gerçekten kız olarak doğduğum için onları daha rahat anlıyorum duygularını empati yapmam daha kolay oluyor ya siz nesiniz ya kızlarda baba baskısından kurtulup başka erkeğe kaçınca hayatim daha konforlu olacak sanıyor öyle beterine düşüyorlarki daha kötü baskı birken ikiye çıkıyor ne aile ne koca ikiside değil bir kadın kendi ayakları üzerinde duymadığı sürece aile baskisida asla bitmez bir kadın kız çocuğu mutlaka çalışmalı üzülüyorum geceleri gözüme uyku girmiyor yazık ya cidden yazık bir tane bile arkadaşı olmamış kızlar var korkunç bu nereye gidiyon kimle bulusacan saat kaçta gelecen sanane sanane bizim zamanimizda kızlar böyle değildi o senin zamanindaydi yeni çağa geçtik gercekten aile baskısı kızları yiyip bitiriyor aile evinde yaşamak kötü
Bu devirde ailesi olan kizmi şanslı ailesi olmayan kizmi şanslı sizce?