Müslüman olmayı düşünüyorum Kuran'da gördüğüm birkaç mucize beni ikna etti hemde baya ama İslam'a göre Eşcinsellik günah aslında Kuran'a bakınca insan genomunu bile Allah biliyor Kuran'da Kehf suresinde DNA 7 RNA 7 defa eşit geçiyor İnsan ve tüm canlıların genetik yapısı Dna geçen ayetler 13+29+65+81+102=290 Rna geçen ayetler 10+21+28+33+47+62+88=289 Kuran'da Allah eşcinsel ilişkiyi yasaklıyor yüce bir yaratıcı DNA ve RNA bilen bir yaratıcı neden doğuştan gelen birşeyi yasaklasin'ki işte burda düşüncem devreye girdi Artık kendimi doğuştan böyle olmadığını kabul etmeye çalıştım ve yaratıcı asla yanlış birşey yapamazdı
Müslüman olmayı düşünüyorum ama Gay olduğum için dinen kabul görmem?
İslam cemiyeti bir açıklamada bulundu bu eşcinseller için son görüşümüzdür diye eşcinsellik kesinlikle günah değildir dedi yüz yıllardır eşcinsellik tedavi edilememiş allahın verdiği bu hissi kimse engelliyememiştir dedi eşcinsellik sapıklık değildir ya da günah değildir abazalarla karıştırılmamalıdır dedi lut kavmi eşcinsel değildi onlar evliydi ama zevk için kadınlarını bırakıp erkeklere tecavüz ettiler bunlar normal eşcinsellerle bir değildir dedi hangi kulun vazifesidir allahın yarattığını dövmek sövmek öldürmek dalga geçmek dedi. Kalpten gelen bu hissin Allahtan gelmediğini ispat edebilecek varsa buyursun etsin dedi ayrıca Kuranın şifreleme tekniğiyle incelediğinizde İnsan Suresinde Merh yani 3. Bir cinsiyetin oluşundan bahseder Nihat Hatip Oğluda bu açıklamaya katılmıştır kendiside eşcinsellik günah demez zina günahtir der ki zina siz heteroseksüellerede günahdır ayrıca Endonezyada Dinler ve Barış konferansında Eşcinsel doğmak ve olmak islam için caizdir fetvası verildi Gitme siir vardir bilirsin o siir de bu mektupun içinde ve şems tebrizi yazilip söylendi
Mevlana escinseldi buda sems yazdığı mektuplar linki
Suudi din adamı: İslam’a göre eşcinsellik sapkınlık ve suç değil
Suudi Arabistanlı din adamı Salman Odah, eşcinselliğin İslam dininde bir sapkınlık olarak görülemeyeceğini ve cezalandırılmaması gerektiğini söyledi.
Suudi ahlak polisi artık ‘dokunamayacak’
Bir İsveç gazetesine konuşan Odah, “Eşcinsellik tüm Semitik dini kitaplarda günah olarak görülse de bu dünyada bir cezaya tabi olması gerekmiyor. Bu yapan kişinin öbür dünyada bedelini ödeyeceği bir günah” dedi.
İslam dininde eşcinselliğin günah olduğunu ancak eşcinselliğin sapkınlık olduğunu söyleyenlerin asıl sapkınlar olduğunu belirten Suudi din adamı, “Eşcinsellere idam cezası vererek eşcinsellerden çok daha büyük günah isliyorlar” diye konuştu.
Suudi Arabistanlı din adamı Salman Odah:İslam’a göre eşcinsellik sapkınlık değil Odah’ın bu sözleri sosyal medyada büyük ses getirirken, ‘Odah’tan eşcinselliğe izin’ etiketiyle kampanya başlatıldı.
Twitter’daki bazı kullanıcılar, İslam’a göre eşcinsellerin idam cezası alması gerektiğini savunarak Odah’ın sözlerine tepki gösterdi.
Bir dönem muhalif görüşleriyle tanınan Odah, bugün Suudi yönetimini destekleyen başlıca din adamları arasında yer alıyor.
Batı tipi reformlara hız verilen, dolayısıyla kadın-erkek ilişkilerinin normalleşmeye başladığı Tanzimat Dönemi’nden (1839’dan) itibaren oldu. Dönemin alimi ve resmi tarihçisi Ahmet Cevdet Paşa, Maruzat adlı eserinde son durumu şöyle özetlemişti: “…Kadın düşkünleri çoğaldı, delikanlı meraklıları azaldı. Oğlancılık sanki yere battı. İstanbul’da eskiden beri delikanlılara karşı olan aşk ve ilgi kızlara yöneldi. Sultan Üçüncü Ahmed zamanından beri devam eden Kâğıthane seyri daha fazla rağbet buldu. Gerek orada, gerek Bayezid Meydanı’nda arabalara işaret verme usulü başladı. Devletin önde gelenleri arasında kulamparalığıyla meşhur Kâmil ve Âli Paşalar ile onlara mensup olanlar kalmadı…”.
Nitekim Sultan Murad da büyük odada kalan Musa adında bir Ermeni gencine tutulmuştu. Onun dışında iki başka sevdiği de vardı. Bunlardan birini güzelliği nedeniyle Pera veya Galata'daki Enderun sarayından has odaya getirtmek suretiyle terfi ettirmiş, daha sonra da silahtar ağa konumuna yükseltmiştir. Diğeri ise çalgı ile ilgili içoğlanlarındandı ve kendisine Kuloğlu denmekteydi. Bu içoğlanı padişahın hem gözdesi hem de çalgıcısı oldu. Ali Ufki Bey: Saray-ı Enderun, Topkapı Sarayı'nda Yaşam > İçoğlanları Arasındaki Aşk İlişkisi. (Sayfa:47) .
http://www.psikolog.org.tr/index.php?Detail=667 Escinsellik doğuştan bu da turk psikologlarin sitesi Tedavi onarim terapilerini onaylamiyor ve desteklemedigini acikliyor bu sitede Öneri psikolog olarak seven kaptan Arzu erkan yüce Şahika yüksel
pompei in ne olduğunu çoğu insan bilmez bir yanardaği harekete geçmesi sonucu pompei ve hergülenyum halki lavlara teslim olmuştur bu bir doğa faciasidir ve her zaman doğa insanlara mezar olmuş sahnelerle doludur şimdi sen pompey halkini eş cinselliklemi itham ediyorsun böyle bir kaniya varman bazi aptallarin sana bir telkini herhalde. ayip günah valla ikibin yil önce ölmüş insanlara iftiradir bu
Pakistan’da 50 din adamının imzaladığı bağlayıcı olmayan fetva, trans bireylerin evlenme hakkına sahip olduğunu ilan etti.
Reuters tarafından Pazartesi günü ele geçirilen metnin kopyasında aynı zamanda trans bireylerin İslam geleneklerine uygun bir şekilde gömülebileceğini ve Müslüman miras hukukuna göre herkesle eşit haklara sahip oldukları belirtiliyor.
Bahsedilen metin, bu kuralların geçerli olacağı trans bireyleri “vücutlarında cinsiyetlerinin görülebilir belirtileri olan trans bireyler” olarak tanımlıyor. Ancak bu belirtilerin nasıl tanımlanacağından ise bahsedilmiyor.
Örnek olarak vücudunda “iki cinsiyetin de belirtileri” olan trans bireyler evlenme hakkına sahip olmayabilir.
Pakistan’da trans bireyler genellikle zorlu hayatlar yaşıyor, seks işçiliği yapmaya zorlanıyor, hukuk önünde ayrımcılıkla karşılaşıyorlar.
Fetva bağlayıcı olmasa da, insanların trans bireyleri aşağılamayı ve rahatsız etmeyi İslam’a göre suç olarak görmelerini tavsiye ediyor.
“Trans bireylerle dalga geçmek, onları rahatsız etmek, kışkırtmaya çalışmak ya da onları kendinden aşağı görmek İslam hukukuna karşıdır.
“Bu tarz davranışlar Allah’ın yarattığına karşı çıkmaktır, bu da yanlış bir hareket.”
daha uzun kaynaklarım vardı atamadım parça parça mail adresim evrendevang@outlook. com iletişime geçersen yollayabilirim lut kavminde taşlamış denilen o insanların aslında pahalı bir mumyalama tekniği ile mumyalandığını anlatan araştırmaları atabilirim
Bu konuda sana vaaz verip sana birşeyler öğretecek kadar bilgi sahibi değilim ancak bunun senin bir iç savaşın olduğunu kabul etmen bazı şeyleri daha doğru düşünmeni sağlayabilir diye düşünüyorum dostum
Vaz geçeceksin kardeşim. Biz erkeklerin nefsi var diye illa zina mı etmemiz lazım? Karımız varsa, nefsimizi körleriz, yoksa ömür boyu sabır etmek zorundayız. Zinaya izin yok.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Duygusal olarak erkeklerden hoşlanıyorum umarım zamanla geçer
Gay olmayı sen seçmedin günah olan gay olmak değil bu hislerini eyleme sokmak emin ol bir çok müslüman bir sürü günah işliyor ama umurlarında değil kuranda geçen lut kavminden bahsedersek helak olma sebebi eşcinsellik değil o kavim zamanında insanlar alkol tüketmeyi alışkanlık edinip önlerine gelene tecavüz etmiş annesine çocuğuna cansız maddeye hayvana ve bir çok şeye bu durum bu boyut olunca lut kavmi helak oldu ve ensest zoofili vb şeyler lanetlendi ve bunlar hastalık eşcinsellik değil islama göre sen hem cinsinlede girsen karşı cinselede ilişkiye girsen günah yani günahı boynuna evlenmeden ilişkiye giren müslüman çok islam dinini seçebilirsin gay olman engel değil bende biseksüelim🏳️🌈🏳️🌈
1
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Lut kavmi eşcinsellik yüzünden helak oldu ayette bahsediyor açıkça ve ben 20 yaşıma kadar hep kızlara ilgi duyup sonradan Gay oldum belki kendimi değiştirebiliim belli olmaz
Ama bunun artık Doğuştan geldiğine inanmıyorum İnsan vücudunu herşeyini bilen bir yaratıcı Eşcinselliğe çok kızıp sonrada insanları Eşcinsel olarak yaratması imkansızzz
Eşcinsellik doğuştan gelseydi çocukken Eşcinsel olup sonra büyüyünce Hetero olanlar olmazdı bu doğuştan falan gelmiyor dünya sağlık örgütünün 1973 yılında sırf eşcinsel insanlara baskı olmasın diye böyle bir açıklama yaptı
Hiçbir kanıtı dahi yok genetik bile ayrıca Kuran gibi kitapta DNA RNA yazıyor demekki tüm canlıların Genetik yapısını Allah yaratmış Allah eşcinselliğe sevmediği için bunu doğuştan yaratmasıda İmkansiz
İki üç eşcinsel özentinin lafına bakıp geneli yadırgaman? Sağlık örgütü yalan bilgi vermesi suç asla toplum baskısı altında kalıp yalan atamazlar az araştır:)
Şahsen küçük yaşta farkettim halen öyleyim bir sürü psikolog bile bunun seçim olmadığını ispatladı neyin derdi bu😃😃 allah evlenmeden yapılan cinsel ilişkileri sevmiyor neden eşcinsel Seksi sevsin az mantık
Sorun olan Eşcinsellik geni diye birşey yok Heteroseksüel bir erkek ile Gay erkeğin genleri aynı buda doğuştan gelmediğini ispatlıyor yani bir kanıtı yok
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Öncelikle seni tebrik ediyorum Müslüman olmaya karar verdiğin için. Ama bu konuda seni bilgilendirecek kadar bilgi sahibi değilim. Allah yardımcın olsun 🍃