Vayy be eskiden modlarin havasindan gecilmezdi simdi bu polis arkadasimiz ben polisim bana bir sey yapamazsin diyor... vay be azicik yetkisi olan da kendini dokunulmaz saniyor istedigini yapabiliyor
Yaptırımı var demek seni tehdit etmiş olmuyor ki şikayet ederim tarzında demiş. Eğer tehdit olsaydı "seni döverim, sana bunu yaparım vb." anladın işte bu gibi ifadeler olurdu.
Ya onlar ilkokul lise terkler sinava girip bekci olmuslar hani onlar neyse de koskoca tc polis teskilatindansin ve KS de birine mesleginle goz dagi veriyorsun😂
O polis değil bir kere çok yüksek ihtimalle ayrıca hakaret etmenin yaptırımı var demek hakaret etmek suçtur demek ondan yaptırımı var bu doğru yani tehdir değil bilgilendirme o. O zaman şikayet et de geç.
O tehdit değil boş değilim polisim diyor da doluluk meslekle değil insanlıkla olur o boş mu dolu mu bilmiyorum da ister polis olsun ister çöpçü farketmez ki mesleğini söylemek tehdit değil ama orda alakasız olmuş
Senin kafan güzel heralde ne anlatıyorsun? Başka bir mevzu varsa onları da paylaş anlayalım neyin ne olduğunu burda hakaret edemeyeceğini söylemiş kim bilir kime ne dediysen artık