Abim ben ve kız kardeşim?

Merhaba herkese!
Benim bedensel engelli abim var. Biz 3 kardeşiz. Abim, ben ve kız kardeşim. Kız kardeşim çok terbiyesiz. En küçüğümüz o. Benim abim yürüyemiyor ve tutunamıyor yani eliyle bir şey tutamaz. Hemen eli titrer öyle söyleyeyim. Abim fiziksel tedavi görüyordu hala görüyor. Bu yüzden ailem kız kardeşimle pek ilgilenemedi. Bu yüzden kaba! Zaten ergen ve onunla uğraşmak çok zor!
Herneyse evimizde kavga oldu. Abim bu olaylardan gerçekten çok üzülüyor hissediyorum. Ben kardeşime diyorum ki “Böyle söyleme abine, o çok üzülüyor” dinlemiyor!
Diyor ki kavgada ; Biz onu çekmek mi zorundayız! Yok fizik tedavi falan filan! Bu hayatı ben istemiyorum ya! Yok eli titriyor yok yürüyemiyor bıktım!” Böyle uzadı gitti.
Aslında düzgünce söylese benimle ilgilenmiyorsunuz diye ama yok… Annem ve babam onu kenara çekti konuştu bende öyle sonra tamam dedi. Vee yine o KAVGA!
Annemler çalışıyor biz tatildeyiz. Abime yemek yediriyorum konuşuyoruz İşte. Onu takma , boşver ama elinde değil. Geldi bu yine
“Neden ona yemek yediriyorsun bıkmadın mı ben olsam bıkardım.” Abim haklı o da insan dayanamadı
“Bu hayatı ben istemedim! Benimle artık düzgün konuş! Terbiyeni koru. Sende benim gibi olabilirsin terbiyesiz!” dedi. O da
“Senden terbiyeyi öğrenecek değilim! Keşke ölsende kurtulsak ailecek senden bıktık! Biz senin yüzünden rezil oluyoruz ! Yemek yiyemiyorsun ablam annem falan yemek yediriyor dışarıda!” Abim tabii bana baktı.
“Düzgün konuş o bizim abimiz. Ve rezil falan olmuyoruz! Git odana!”
“İnşallah ölürsünde kurtuluruz senden “ dedi. Tabii abimin beti benzi atmış suratı bembeyaz. Tabii ben sinirlendim. Herkes böyle olabilir!
Ondan özür dilemesini söyledim ama hayır. Psikoloğa gitmiyor. Daha ergen, kötü yorum yapmayın kardeşimle ilgili lütfen:( Abim şu an odasından çıkmıyor. Anneme durumu söyledim kız kardeşime çok kızdı. Ne yapmalıyım?

NOT: Abimi çok seviyorum. Onunla gurur da duyuyorum. Çünkü güçlü kalabiliyor bu durumlarda. O iyi ki benim abim. Ondan asla rezil olmuyoruz. Yemeğini dışarıda ya da evde ben , annem veya babam yedirir. Neden rezil olalım? Ama İşte o bunu anlamıyor!
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel:
Abimle kardeşimin arasında kılıçlar çekildi.
Güncellemeler
+1 yıl
İyi dilekleriniz için ve güzel yorumlarınız için teşekkürler. Biraz olsun moralim yerine geldi :):):)
Abim ben ve kız kardeşim?