Annem ve kız kardeşim?

Bosanalı 8 ay oldu herkesın aıledekı yanı gerçek yüzünü daha çok öğrendim özellikle annem ve kız kardeşim ın geçen hafta ev boyandı onun temizliği bu hafta bayram dıye bayram temizliği derken baya pertımız çıktı bırde çocuğum var o hıc durmuyor 4 yasında erkek eve gırmek istemiyor akşama kadar onun pesındeyım yapabildiğim kadarıyla da ev ıslerıne yemek falanda yardım ediyorum tabıkı annem dedıkı buzdolabını temızle kardesınde camları sılsın ben temızledım kardesım oturuyor neymiş yağmur yagacakmıs neyse dedım bugünde mutfağı bana verdiler onu hep temızledım artı bıde çocuğun pesınde yoruldum tabiki sonra tekrar akşam yemeği vs oturdum çocuğuma yemek yediriordum annem bağırarak geldı ben sana kek yap demedim mi dedı bende valla yoruldum unuttum dedım gıtmıs babama diyor bagırarsk ordan kız kardeşim gelmıs bagrıyor adımı söyleyerek salagına dedıkte yapmamıs diye sonra ablamgıl geldı onlarada anlatıyorlar olayı kız kardeşim mutfakta yeğenime yıne beni kötülüyor bende babama dedımkı haklı ya da haksızım neyse ama bana bu sekılde küfürlü konuşamaz abla demıyor zaten bari küfür etmesın dedım ıkı ablamız daha var bırı çok yakın oturuyor kardesım onlar gelınce ablam ablam dıye pesınde dolanıyor bıde bana yaptığına bak sadece bunlar değil ama uzun oluyor dıye hepsini yazamıyom annemle çok sıkı fıkılar ama benımle sohbet dahı etmiyorlar annem ayrım yapıyor ona gelınce o çok yoruldu bana gelınce yapacaksın tabi diyor kım haklı sizce
Annem ve kız kardeşim?