Abimi çok özlüyorum, onca şeye rağmen bu normal mi?

Uzatmadan konuya girmek istiyorum. Annemle babam ben küçükken abimle beni terketmiş bize anneannem baktı. O da 2 sene önce vefat etti. Abimle yaşamaya başladık sadece ikimiz. Abim çalışıyodu bende okuyodum. Abimle aramızda çok iyiydi, zaten birbirimizden başka kimsemiz de yoktu. Ama abim 7 ay önce bi kızla tanıştı sevgili oldular falan. 1 Ay sonra abim sevgilisini bundan sonra burda kalıcak diye eve getirdi. Bende "tamam, abicim"dedim sadece. Kızla pek anlaşamadık, sürekli abime beni kötülüyodu. Abim bi gün eve gelince odama girip direk bana bi tokat attı. "Bi daha tuğçeye (sevgilisi) karşı bi saygısızlığını duymıcam" dedi. Bende bişey yapmadım ben diyince bi tokat daha attı. Bi süre konuşmadık abimle sonra barıştık. Ama barıştıktan 2 hafta sonra tokatla kalmayıp beni çok kötü dövdü. Boğazımı sıktı nefes bile alamadım ölücem sandım yani resmen. Ertesi gün tüm eşyalarımı topladım. Gidicek bi akrabam yoktu ama yinede o evde duramadım. Abimin bana aldığı tüm hediyeleri ve kıyafetleri bi kutuya koydum. İçeri valizimle gidince abim "hayırdır nereye" dedi. Ve o an sevgilisinin yüzünde sinsi bi gülümseme gördüm. "Ben kaldıramıyorum abi, aynada halime bile bakamıyorum bu evde kaldıkça beni dövdüğün an gözümün önüne geliyo biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var"dedim. Abimin gözleri doldu ama bşey diyemedi. Bunlarda bana aldığın tüm hediye ve eşyalar diye kutuyu uzatıp evden çıktım. Abim peşimden geldi sokakta sadece "gitme" dedi. Orda son kez abime sarıldım ve seni çok seviyorum diyip taksiye bindim ve arkadaşıma gittim. şu an hala arkadaşımda kalıyorum iş buldum hukuk bürosunda sekreterlik yapıyorum bi şekilde geçiniyorum. Telefon numaramı değiştirdim, sosyal medya hesaplarımı da kapattım ve abimle hiç bir iletişimim yok. 5 ay oldu ve abimi çok özlüyorum, sürekli fotoğraflarımıza bakıp " hani hep beraber olucaktık, tüm zorluklarla beraber savaşıcaktık noldu şimdi bize" diye iç geçiriyorum, onu çok özlüyorum sizce napmlym
Abimi çok özlüyorum, onca şeye rağmen bu normal mi?