AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
Elalem için değil vicdanım ve ahlakımahlakımdan dinimden dolayı yapmıyorum zaten
hoşlandığım bir kişi olsaydı ki bu tamamen imkansız 🤪 ondan ilk hoşlanmaya başladığım an bunu farkeder ve saniyesinde onu arar bi kafede rendavu hazırlar rendavu sırasında ona karşı hislerimi açıklardım
Elalem elliğini bilsin kimse kimsenin hayatını yaşamıyor
sokagin ortasina isemenin elalemle ne alakasi var, seni bundan alikoyan sey elalem mi sadece gercekten...
utanma ve elalem ne der sikintim yok su hayata bir kez geliyoruz istedigim gibi yasamak icin milletin agzina mi bakicam bir de. cok mutluyum kimse icin de bozamam
Elime megafonu alır bütün basın mensuplarını da çağırır 82 milyon insanın önünde sevdiğim kişiye ilanı aşk ederdim
Bence insan olduğumuz için dışarıda iç çamaşırımı çıkaracak kadar özgür olmak isterdim. Bu sadece bir benzetme:d
Yani külotsuz dışarıda gezer misin
Hayır tercih etmem. Demek istediğim bunu yapsak bile kimsenin karışmaması durumu.
Valla önüme gelene götümü açardım. Çünkü çok güzel. Sigortalatsam yani milyarlar alırım milyar milyor
😂😂
@Donjuan1psikopat :) öyle işte. Mezun olmaya yakın gemileri yakın mantığıyla kdjsjs neyse yine de çok açmayayım sksk
Yok öyle değildir 😀ciddi değilsindir. Mezun olunca çılgınlık mı yapılıyor😀bnce de açma ortam hazır değiş buna😁
@Donjuan1psikopat temamm yatarım napam başka bi şey yapabilemem yatarım kalkarım okuluma devam eder hayatımı yaşarım
😂monotona devm diyosun.
Got açmak mı tek seçenek senın için😁
@Donjuan1psikopat çok absürt bi şey olduğu için söyledim
Pekiii 😀
Yorumları okuyunca hem kendime hem yaşıtlarıma üzüldüm, bizleri baskılayan, hayatımızı yaşamamıza engel olan, kendileri yaşamadığı için gençlere dünyayı zindan eden insanlara la*et olsun.
Bu soruyu okuyunca düşündüm de ne çok çekiniyormusum çevremden bizim hayatimizi çevremiz yaşıyormus meğerse korkmadan cekinmeden dilediğim gibi gezerdim saat farketmeksizin
Sahilde uzanan çıplak Rus türistlere saldırırdım :)
Boxerım ile gezerdim yemin ederim sıkışınca bidona işerdim onuda yolun dışına tarla biyere atardım bidonduz gezmezdim sonra kenyalılar gibi giyinirdim ne rahat olurdu varya
Utandığımdan el alem ne der diye yapmıyorum yapacakları. Kendime yakıştırmadığımdan yapmam
Eğer öyle bişey olmazsa zaten sevgi saygı yoktu sadece hayvandan farkımız kalmazdı olmasından dolayı şikayetçi değilim hiç olmaması açısından da güzel bişey düşünmek bile istemem
Zaten kafama göre takılıyorum insanların dilinin kemiği yok belki daha açık giyinirdim
El alem ne der diye hiçbir zaman düşünmedim.
Kendime yakıştırmadığımdan yapmam.
utanıp elalem ne der diye hala takan varsa hayatını boşa yaşıyordur. bir tane hayatınız var, YAŞAYIN!
şu an hala çocuklarla la salıncak kavgası yapıyorum lqjskwm
gelen gidene parmak atardım :D
😀
Zaten insanları takmıyorum ama annem çok takıyor. Giyimime saçıma vs çok karışıyor bu yüzden çok kavga ediyoruz
"Ben derdimi felekten sordum"
Muradı böyle uzun havasını heryerde bağıra bağıra söyleyerek kendimi sesimi geliştirmeye çalışırdım
Sokak ortasında deli gibi dans ederdim çok eğlenceli olurdu
Kim ne der diye yaşamıyorum ben, kendim için yaşıyorum. O yüzden benim için bir fark olmazdı
Utanmadan iserim diyosunda buna elalemin bişey der demez ne alaka.. edep adap terbiye meselesi bu.
Aynı şeyler var ama benim için farketmiyo her türlü çılgınlığı yapıyorum
Zaten Yokki , Millete Bakıp İş Yapmaya Gelmedik Ne Yapıyorsam Seviyeli Bir Şekilde Yapar Geçerim
Ssvmediğim insanları herkesin içinde ağır laflar söylerim
Neyin yanlış neyin doğru olduğunu bildiğim için elalem falan ne der gerek yok buna
Yine kendim olurdum pek takmam kim ne ner de demiş :)
maskemi acip gezerdim cunku cok akne problemim var kirmizi benek benek
Ben utanmıyorum zaten kanka yüzsüzüm çekinmem utanma duygum yok
Yani her şeyi yapar mısın...
Yapmadığım hiç birşey yok canım ne isterse kimin baktığı ne dediği umrumda değil
Kendine yakıştırıyor musun peki...
Hayat benim zevk benim pişman olmayacağım şeyler
Milletin derdi beni niye gersin ya banane ben bakarım hayatıma onun bunun lafına baksaydım ohoo
Zaten öyle bir sıkıntım yok kimseyi takmıyorum canım ne isterse onu yapıyorum
Umrumda değil ya yine böyle olurdum
+9999
Sevgili yapardım istediğim gibi otururdum
Oturma derken
😂😂😂
Oturma şeklii
@beyza0434 bacaklarını ayırıp oturmami otur önüne minder al rahat ol
Valla ben öyle anladim
@beyza0434 istediğin gibi otur o tür oturmaya minder al arana belli olmasın rahat ol
İstediğim gibi yaşardım dedikodu olmazdı
istediğim kıyafeti giyerdim
El alem ne der diye düşünmem ben
Hiçbir zaman elalem ne der diye yaşamadım
çığlık atarım dldmldöw
Iyiki elalem ne der diye utanma duygun varmış
Elalem bağlamaz El-Alimin ne dediği önemli benim için
Her kizla konusmaya calisirdim
Her istediğimi yapıyorum zaten
Çırılçıplak gezerdim😂
Çok takmıyorum eli alemi
Mesela kimsenin düğününe gitmezdim düğün yapmazdım
Utanmadan sevisirdim. ama. utaniyorum
Benim çokta fazla yok açıkçası
Balkona rahatlıkla iç çamaşırıyla çıkıp otururdum.
Zaten yok bu takıntı bende.
Sevgilimle aynı evde yaşardım not: sevgilim yok
cıplak gezerdım , cok sıcak
elalem: en ünlü jürimiz
yeni bir tosun olurdum kesin :)
Su an ne yapıyorsam onu yaparım yine
göbeği açık giyinirdim baya açık ama
Giyin kız saçmalama. Toplumun seni baskılamasına izin verme. İsteyen kadın şort giyer, göbeği açık giyer. İsteyen erkek de atlet giyer kaslarını ya da kollarını gösterir. Ahlak bekçileri zararsız insanlara bulaşacaklarına kötü insanlara bulaşsalar keşke.
Tanrım anam umursuyor ben değil omg
Elalem ne der olayını aşalı çok oldu.
Pıjamayla her yere giderdim
Bırakalı uzun bir zaman oldu
Dans etmek istiyorum bir bale gibi
Elaleme sıçarım şimdi.