Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl
Milli bayramlar da dini bayramlar da hayatımızda çok etkilidir. Bayramlar temelinde birlik ve beraberliğimizi tekrar sağlar.
Hiçbir şey insanları bayramlar gibi bir araya getiremez. Sosyal bütünleşme duygusuna büyük rol oynarlar.
Bayramlar stres giderici gibidir ve duygularımızı dengeleme ize yardımcı olur. Daha fazla pozitiflik doğal olarak olumsuzluğu azaltır. Aynı zamanda anlaşmazlıkları azaltma fırsatı sağlar ve yabancılaşmış arkadaşları ve akrabaları bir sevgi bağıyla bir araya getirir.
Bu özel ve güzel günlerimizde büyük küçük fark etmeksizin tanıdıklarımıza mesaj atmak aramızdaki bağı kuvvetlendirir. Mesajlarımızda saygı ve sevgimizi samimi bir biçimde ifade etmemiz çok önemlidir. İşte bayramlarda gönderebileceğimiz bazı mesajlar;
- Ümmetin birlik ve beraberliğinin daim olmasına, kanın durmasına; sevgi, hoşgörü ve barışın hakim olmasına vesile olması dileğiyle Ramazan Bayramı'nız mübarek olsun.
- Hayat yaşamayı, vefa hatırlamayı, dostluk paylaşmayı, özel günler ise hatırlamayı bilenler için vardır. Ramazan Bayramı'nız mübarek olsun.
- Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramın kutlu olsun…
- Mübarek Ramazan Bayramı'nızı kutlar, hayırlı günlere haberci olmasını temenni ederim.
- Şeker tadında bir Ramazan Bayramı diler her şeyin kalbiniz kadar güzel olmasını temenni ederiz iyi bayramlar...
- Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, mutlu, umutlu, bereketli bir bayram dileriz.
- Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mübarek olsun.
- Bizi yoktan var eden, varlığından haberdar eden, yaratıp imtihan eden, imtihan edip sabır veren Allah’ın müminlerini bağışlaması dileğiyle bayramınız mübarek olsun…
- Sana gelen her iyilik Allah'tandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekânın cennet yuvan huzurlu kalbin Allah ile dolu, Ramazan Bayramı'n mübarek olsun.
- En delice esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. Ramazan Bayramı'nız kutlu, her şey gönlünüzce olsun.
- "Ramazan ve Kurban Bayramı'nın gecelerini ihya eden kimsenin kalbi, kalplerin öldüğü gün ölmez.” [İbni Mace, Taberani]
- Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Ramazan Bayramı'nız mübarek olsun.
- Bu bayram belki birbirimizden uzağız ama gönüllerimiz daima bir kalacak. Daha mutlu bayramlarda bir arada olmak ümidiyle... Bayramın mübarek olsun...
- Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramı'nız kutlu olsun! Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.
- Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesi dileğimle Ramazan Bayramı'nı kutluyorum...
- Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların kabul olsun bu bayramda... Ramazan Bayramı'n mübarek olsun!
- Dostluğu, sevgiyi ve geleceği… Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı… Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramı'nızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.
- Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Ramazan Bayramı'nız bereketli olsun!
- Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler başucunda olsun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki duaların kabul, Ramazan Bayramın mübarek olsun.
- Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir bayram diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.
- Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayına veda ederken birlik ve beraberlik duygularımızın perçinlemesini temmeni ediyorum. Ramazan Bayramı’nız kutlu olsun.
- Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesi dileğimle Ramazan Bayramı'nı kutluyorum...
- Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Ramazan Bayramı'n mübarek olsun!
- Sevgi ve saygının daha da güçlendiği, hoşgörü ve dayanışma duygularının pekiştiği, aile ve milletimizin birleştirici özel günlerinden Ramazan Bayramı'nız mübarek olsun.
- Cenab-ı Hak tuttuğumuz oruçları, yaptığımız hayırları kabul etsin. Ramazan Bayramı'nız kutlu olsun.
- Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, bayramınız kutlu olsun.
- Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, mutlu, umutlu, bereketli bir bayram dileriz.
- Ramazan Bayramı’nın size ve ailenize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum.
- İslam alemine ve bütün insanlığa mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle herkesin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum.
- Rahmet deryasında gönüllerin sevgiye ve dostluğa dönüştüğü Ramazan Bayramı’nız kutlu olsun.
- Bizleri birbirimize yakınlaştıran, aynı duygularda buluşturan, umut, birlik ve dirliği sağlayan Ramazan Bayramı kutlu olsun.
27 Yorumla- +1 yıl
Merhaba 🌸
Görüş Fırsatı'nın kazananı sen oldun! 🥳 25 TL değerinde Amazon Hediye Çeki için lütfen bizimle iletişime geç.
Sevgiler. 🙏🏻 - +1 yıl
4 farklı siteden araştırdım daha ne yapabilirim
- +1 yıl
Bu kadar hasetlenme. Al senin olsun ödül.
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEn İyi Bayram Mesajları Örnekleri Neler?
Selamun aleykum olsun, şimdiden hayırlı bayramlar dilerim ^^

Evvela Kurban Bayramının önemini kavramak gerektiğini düşünüyorum. Bizler için nedir kurban bayramının önemi, daha doğrusu Kurban Bayramının temeli neye dayanır?
Hz. İbrahim (as)'in, yıllar geçmesine rağmen maalesef evladı olmamıştı. Yaşı da geçmekteydi ve o, ellerini kaldırarak Rabbine şöyle dua etti : '' Ya Rabbi! Bana salihlerden olacak bir evlat ver!'' (Saffat 37/100) Ayrıca İbrahim aleyhisselam, Allahü teâlâ bir oğul verirse, onu Allah için kurban edeceğini de duasına eklemişti.Duanın üzerinden yıllar geçmiş, Hz İbrahim'in hicreti de Mısır'a değin uzanmıştı. Bir zaman burada kaldıktan sonra buradaki güzel insanlara Hacer isminde birisi katılmıştı. Rivayete göre de o bir kral kızıydı. Bir başka rivayette ise Doğu'dan kaçırılıp Mısır sarayına gönderilmiş bir cariyeydi. Bu cariye Hz İbrahim'in eşi olmakla şereflendi sonrasında. Bir zaman sonra da Allah İbrahim'in duasını kabul eyledi ve bir çocukları oldu, adını da İsmail koydular.
Yıllar sonra Hz İsmail büyümüştü ve Hz İbrahim bir gün Mekke'de bir rüya gördü. Rüyasında oğlunu Allah için kurban ediyordu. Önce elbette rüyasının doğruluğundan şüphe etse de rüyayı sonraki geceler yine yeniden görünce artık şüphe etmedi ve bunun O'ndan bir emir olduğunu anladı. Yüce Allah Hz İbrahim'i sınava tabii tutuyordu.
Oğluna ip ve bıçak almasını söyledi ve bir dağa çıkıp odun getireceklerini söyledi. Zaten bu sık sık yaptıkları bir iş idi.
Dağa gidişleri ^^ Hazırlanınca dağa gittiler. Bu onların en ağır sınavlarıydı. Babası, İsmail'e yaklaştı ve şöyle dedi : '' Ey yavrucuğum, seni rüyamda boğazladığımı görüyorum. Buna ne dersin?'' Hz İbrahim'in oğlu adeta teslimiyet abidesi isi ve aynen şöyle dedi : '' Ey babacığım, ne emrolunuyorsan yap! Sen, beni inşaAllah sabredenlerle bulacaksın '' dedi. (Saffat 37/102)
Bizler biliriz ki, Peygamberlerin rüyaları da birer vahiydir aslında.
Sonra Hz İbrahim, Hz İsmail'i Mina'da kurban edeceği yere götürdü ve çocuğun ellerini ayaklarını bağlayıp yatırdı. Sonra bıçakla boğazını kesti ama bıçak kesmiyordu. Defalarca denedi ama kesmedi ve Yüzce Rabbimiz tarafından teslimiyetleri kabul gördü, ve onlara şöyle seslendi : '' Ey İbrahim, Gerçekten rüyanı doğrulayıp onayladın. Biz iyilik yapanları işte böyle ödüllendiririz. Bu gerçekten çok ağır bir imtihandır. '' (Saffat 37/103-106)İşte bundan sonra kurban adeti de bizlere miras ve sünnet kalacaktı.
'' Biz oğluna bedel ona büyük bir kurban verdik. Geriden gelecekler arasında ona iyi bir nam bıraktık. İbrahim'e selam, dedik. Biz iyileri böyle mükafatlandırırız. Çünkü o bizim mü'min kullarımızdandır. '' (Saffat 37/107-111)Bizler işte böyle bir ibretlik teslimiyetin, kurban hayranları üzerinden tekrar tekrar hissedilip, bayramın aslında bir yardımlaşma, civarımıza da destek olma zamanı olduğunun idrakında olmalıyız.
Tüm mesajları bizzat yazdım, dileyen kullanabilir arkadaşlar ^^ Peki bu özel günde nasıl mesajlar atabiliriz yakınlarımıza? Gelin birlikte güzel mesajlar hazırlayalım ^^
- Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Kurban Bayramınız mübarek olsun inşaAllah.
- Bayramlarda dargınlıklar unutulur, kalp ile sıla-yı rahim edilir, gönüle uzak düşmesin sevilenler, Kurban bayramınız kutlu olsun.
- Bu güzel ayın bereketiyle dolsun hanelerimiz, huzur ve tebessüm ile teslimiyeti analım inşaAllah, hayırlı bayramlar dilerim.
- Kurban demek teslimiyettir, Kurban demek paylaşmaktır, teslimiyetin ruhani dinginliği de yardımlaşmayı da unutmayalım lütfen, hayırlı bayramlar.
- Nice Kurban bayramlarına sıhhat ve de huzur ile ulaşmanızı Yüce Rabbim'den diler, Hz İbrahim'in sabır ve teslimiyetinin bizlere feyz kaynağı olmasını dilerim, hayırlı bayramlar.
- Bir dua ki, habersizce bekler en güzel vaktini de ne şerlerden kurtarır bizi, bizleri de lütfen dualarınızda unutmayın bu bayram, Kurban Bayramınızı kutlarım.
- Çocukluğumuzun baş ucundaki rugan ayakkabılarıyla uyumaktı bayramlar, çocuk neşesiyle birbirimizi hatırlayıp, gönüllerden ırak kalmamak dileğiyle, hayırlı bayramlar.
- Vesile olalım barışmaya, kardeşliğe, sabıra ve barışa. Yorulalım elbette O'nun yolunda en güzel teslimiyetle, inşaAllah O'nun katında en güzel ibadetlerimizden biri olan Kurban ile de güzel yerler edinelim, Kurban Bayramınız Mübarek olsun.
- Hayat nefes aldığımız kadardır, bırakalım kırgınlığı bir kenara da sıla-yı rahimin lezsetine varalım inşaAllah, hayırlı bayramlar dilerim.
- Bilin ki sevmeyi bilmeyen, paylaşmayan, destek olmayan, kardeşliği anımsamayan ve kurbanın ruhunda teslimiyet ve kardeşlik olduğunu bilemeyenler asla bu bayramın lezzetine eremez; paylaşalım, bölüşelim ve kardeşçe geçirelim Kurban bayramımızı, hayırlı bayramlar olsun.
- Sanmayın sıla-yı rahim göz göze olur sadece, gönülden gönüle bir yol vardır, işte odur bizim bağımız, unutulmamak dileğiyle dualarda inşaAllah, hayırlı bayramlar dilerim.
- Şükürler olsun İslamiyet üzerine doğduğumuza, şükürler olsun tekrar ve tekrar bayrama kavuşturana, kıymet bilelim, Allah kurbanlarınızı kabul eylesin ^^
- Hüzünü bir kenara bırak, bugün bayram. Kırgınlığı unut, bugün kardeşlik günü. Seviniz daim, huzurunuz ailecek tam olsun inşaAllah, Kurban Bayramınızı kutlarım.
- Kurban Bayramının bereketi ve huzuru üzerinize olsun inşaAllah, bizde ne var ise paylaşmak içindir, O'nun rızası için paylaşmayı da unutmayın, tebessüm ve huzur dolu bir bayram dilerim.
- Bizlere uğrayan tüm iyilik Allah'tandır, ama kötülükler de nefsimizdendir, kendimize dönmemiz için, teslimiyeti hatırlamamız için Hz İsmail ve Hz İbrahim'in hikayesi yeter evelAllah, hayırlı bayramlar.
- Gönlümüzde ırmaklar olsun, berrak. Hayallerimizde sevdiklerimiz ile birlikte olmak olsun, saf. Allah Kurban Bayramınızı Mübarek eylesin inşaAllah, nicelerine hayırla kavuşmak dileğiyle.
- Hatırlamak vefadır, hatırlamak göz göze de, gönülden gönüle de temastır. Hatırlanılanlardan ve hatırlayanlardan olabilmek dileğiyle, Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.

İkramlarımızla minikleri de unutmadan, hayırla ve kazasız belasız bir bayram geçirebilmek dileğiyle, Kurban Bayramınızı kutlarım şimdiden ^_^
20 Yorumla

Merhabalar..
Bir çok bayram ve özel günlerde olduğu gibi, Kurban Bayramında da farklı hazır mesajlar bulunmaktadır.
Mesaj gönderirken mümkün olduğu kadar klişeleşmiş mesajlar değil, içimizden geldiği gibi, günün önem ve anlamına uygun mesajlar yazarak sevdiklerimizi mutlu etmemiz en güzelidir diye düşünüyorum.Bu bayram kırgınlık ve küslüğün olmadığı, barışın olduğu dost ve tüm tanıdıkların arandığı ve tebrik edildiği güzel bir bayram olsun..KURBAN BAYRAMI MESAJLARI
- Kurban; Ne ettir, Ne de tatil...
Kurban; İbrahimce Bir Adanış, İsmailce Bir Teslimiyettir...
Kurban Bayramınızı Tebrik Ederim.. - Vesile olalım kardeşliğe ve barışa. Yorulalım hepimiz yarınki uğraşa. Tat alalım, varalım yüce Allah”a. Erişelim birlikte nice bayramlara. Mübarek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.
- Heyecan ve özlemle beklenen kutsal Kurban Bayramı geldi, hoş geldin. Mübarek bayram ulusumuza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Hayırlı bayramlar dileğiyle.
- Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Kurban Bayramınızı Kutlarız..
- Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle…
- “Şu 3 şeyden uzak dur; kul hakkı yemekten, sana ihyacı olana sırtını dönmekten ve birine kötülük etmekten… Tüm Müslüman aleminin bu mübarek günde duaları kabul günahları affolsun. Bayramınız mübarek olsun…”
- “Bil ki sevmeyi bilmeyen huzuru da bulamaz. Bu bayram evinizden sevgi ve huzur eksik olmasın” İyi bayramlar…
- “Birlikte geçen mutlu günlere özlem duyduğumuz bu bayramı en güzel şekilde geçirmeniz dileğiyle. Mutlu bayramlar…”
- “Dilden gelen gönüldense, dokunur başka gönüllere… En içten dileklerimle bayramını kutlar, bu bayramın hayırlara vesile olmasını dilerim”
- “Ne mesafeler, ne imkansızlıklar bayramın coşkusuna gem vuramaz. Gönüller bir oldukça mesafeler kısalır, imkan kapıları sonuna kadar açılır. Kurban Bayramınız kutlu olsun”
- “Ne şanslıymışımız, dostlarla olduğumuz günlerde. Bir kez daha öğrendik sağlık en büyük şükür sebebiymiş. Dilerim son olsun… İyi bayramlar.
30 Yorumla- Kurban; Ne ettir, Ne de tatil...
+1 yılTabi ki seve seve yazarım. 🍬
Bayram mesajlarında klasikleşmiş kalıplar vardır. Bunlardan bazıları ; 👇1. Küslerin barıştığı bir bayram olsun mesajları.🏵
Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan vesile olalım kardeşliğe ve barışa. Yorulalım hepimiz yarınki uğraşa. Erişelim birlikte nice bayramlara. Mübarek ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutlar; küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği bir bayram dilerim.
2. Mutluluk ve beraberlik içinde hep beraber bir bayram geçirelim mesajları.☺
“Bayramlar kavuşma günüdür, bu bayramda sevdiklerimizin beraber nice bayramlara da kavuşma ümidiyle. Bayramınız kutlu olsun…”
3. Dua tadında bayram mesajları.🙏
Allah’ın adını anarak, kalbimizde onu yaşatarak ve ona inanarak bir bayrama daha eriştik. Allahın rahmeti üzerine olsun. Sana gelen her iyilik Allahtandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekanın cennet yuvan huzurlu kalbin Allah ile dolu bayramın mübarek olsun.
Bu bayramda Allah’ın da bizi duyup günahlarımızı affetmesi dileğiyle… Ramazan Bayramınız mübarek olsun…”4. Esprili bayram mesajları 😁

5. Resmî bayram mesajları 🕴
Bu mesajlar kısa ve nettir ;
Bayramınızı kutlar sevdiklerinizle güzel bir bayram gecirmenizi dilerim.
Elfprincesss6. Edebî bayram mesajları🙇♀️
Kafiyeli şiir tarzında bayram mesajları da vardır;
Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesi dileğimle. Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara.
Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.
Mesajlar çeşit çeşit olsa da hepsinin söylediği ortak tek bir şey vardır. Oda bayramı mutlulukla esenlikle geçirmek.
Zaten bayramların amacı da budur ;- Küsleri barıştırmak
- Dargınları birleştirmek
- Birlik olmak , beraber olmak
- Açları doyurmak
- Tek sofra da birleşmek
Bayramlarımızın şenlik tadında musmutlu geçmesini dilerim.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
40Cevap
+1 yılCahit ağabeyin bayram tebliğinden bir başkası aklıma gelmedi. :)
Büyüklerin ellerindenKüçüklerin gözlerindenSuriye’nin toprağındanBosna’nın bayrağındanEbu Zer’in yalnızlığındanBilal-i Habeşi’nin ilk ezanındanTarık bin Ziyad’ın kılıcındanFilistinli Cafer’in haykırışındanGazze’nin gözyaşından öpüyoruz…İyi bayramlar meleklerin şehri Gazze. İyi bayramlar utancımız, açlığımız Afrika. İyi bayramlar Ömer Muhtar’ın soylu çocukları. İyi bayramlar acının, ölümün başkenti Hama. İyi bayramlar Recep onbaşı, Salih uzman, er Mehmet. İyi bayramlar kırılganlıklar, üzüntülerİyi bayramlar ey Hüzün… Cahit ZARİFOĞLU20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
Kurbanlık kaçar
Kasap arar
Sarılır sarmalar
Yenilir tatlılar
İyi bayramlar
(Alıntı değildir şu an uydurdum)
30 Yorumla
+1 yılMahallenin meşhur bayram mesajı: Mutluluğunuz g*tünüz kadar büyük derdiniz ç*künüz kadar küçük olsun (buraya kişinin adı geliyor) size bir koysun bayramınızı kutlu olsun 😂
16 Yorumla- +1 yıl
Bu baya kalıcı olur akılda 😂😂
- +1 yıl
Sorma baya iyidir 😂 bayramda arkadaş gruplarına falan atttım meğer tüm gruplara atmışım tüm akrabalar az daha beni kötü çocuk ilan ediyordu küçük sıyrıklarla atlattık mekd
- +1 yıl
İlkkez duydum ama tuttum 😂😂😂
- +1 yıl
Patentini sana devrediyorum güle güle kullan 😄😜
- +1 yıl
Tsk ederim hiç merak etme en iyi yerde en iyi şekilde kullancam gözün arkada kalmasın 😝😂
- +1 yıl
Gözümü kara çıkarma sana güveniyorum kdkd
+1 yılBir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun, Ramazan bayramınız mübarek olsun.
Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için. Bayramınız kutlu olsun.
nasıl?10 Yorumlaİyi bayramlar hacı abi
21 Yorumla- +1 yıl
En güzeli buydu gerçekten 😄
+1 yılNe gürültüsü bitti ne patırtısı
Ne sorusu bitti ne dedikodusu
Ne bulaşığı bitti ne yemeği
bu vaziyete bile bayramlar pek eğlenceli
Hepinize İyi Bayramlar ❤️10 YorumlaSivas kongresi, Hatay’ın kabulü, Malatya’nın kaysı festivali, cemrenin düşmesi , pancar sökümü, Mart dokuzu, salca kaynatma, pekmez kaynatma, ve her ne kadar önemli gününüz varsa şimdiden kutlu olsun , Daha sonra vay efendim bana mesaj atmadın, aramadın, sormadın dememeniz dileğiyle
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılTelefonum telefonunuzun bayramını en içten dileklerle kutlar, uzun batarya ömürleri diler.
Bayram mesajı, anla işte. Bu bir bayram mesajıdır.00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılTürk milletinin hepsinin hamını ıııı hepsinin Kurban bayramı mübarek olsun..
diye röportaj veren adam geldi aklıma 😂😂13 Yorumla- +1 yıl
Çok değişik bir mesajdı 😂
- +1 yıl
@hssssktr Ramazan bayramı diyecekti hemen düzeltti
Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı. Hayata bir kez geliyoruz. Mutluluklar da sık gelir. Bayramlar bizim mutluluğumuz ve sevincimiz. Nice mutlu bayramlar dileğiyle. Kurban Bayramınız kutlu olsun.
00 Yorumla– Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun, acılar unutulsun, dualarınız kabul ve bayramınız mübarek olsun.
00 YorumlaBu bayram tüm dertlerinin ve aile fertlerinin günahlarının bağışlanmasına vesile olur inşallah iyi bayramlar 😊
00 Yorumla
+1 yılAşka kurban olduğumuz, daima bayram neşesiyle yaşadığımız, ebediyete uzayan hayatlar yaşamak duasıyla... Amin...💙💙*Kurban kelime anlamı:YAKIN🙂🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMutluluğun Türkiye enflasyonu kadar yüksek, üzüntün asgarî ücret kadar az, geleceğin Johnny Sins'in kafasından daha parlak olsun, Kurban Bayramınız mübarek olsun! 😂😂😂
11 Yorumla
+1 yılKadınların kurban edilmediği bir kurban bayramı dilerim.
10 Yorumla
+1 yılSofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu olsun. Bayramınız kutlu olsun.
00 Yorumla
+1 yılBu Bayramı en çok Aile Büyüklerinizle Saygı sevgi geçirmeniz dileğiyle Hayırlı bayramlar
00 YorumlaEtler meelemesinGünler bitmesinİyi bayramlarSaçma oldu xksksjdb
00 YorumlaEn guzel mesaj icten ve yurekten olandir. Icinden ve yüreğinden geldigi gibi yazabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım akrabalarım bu kurban bayramında da görüşemedik asla üzülmeyin, kalbiniz kırılmasın isteyerek ve bilerek yanınıza gelmedim. Allah sizi bildiği gibi yapsın hayırlı bayramlar.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bayramınız bayram olaa, iyi bayramlarrr. Yazmıştım ben geçen bayram
00 Yorumla
+1 yılKurban olmak istiyordun ya simdi tam vakti bebekamin bayramin mubarek ola
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılBayramınızı kutlar küçüklerin gözünden büyüklerin elinden öperim hayırlı bayramlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbayram seyran bugün de bayram ne soranımız var ne de arayanımız
00 Yorumla
+1 yıl+bu bayram ne kesceksiniz?
-Kari kız
çocukluğumun espirisiiii🤣🤣00 YorumlaBayramda herkes en güzelleri koyar en enleri... Her gününüz bayram gibi olsun. Nihayetinde günü güzel yapan bizler değil miyiz?
10 Yorumla
+1 yılBu bayram sen bana kurban ol, bidahaki bayram ben sana şeker olurum
Bu nasıl 😂😂10 Yorumla
+1 yılyansın mangallar
kavrulsun danalar
bir tosun 15.000 olmuş
ağlıyor analar10 Yorumla
+1 yılBayram gelir ellere,
Sevgi verir dillere,
Ver öpeyim eliniElin girsin cebine...13 Yorumla- +1 yıl
Aynısını yazacaktım dfghjjdsfhkrsgh
- +1 yıl
@BlackSpace8 sjsjsjejdjs kalp kalbe karşı derler
- +1 yıl
Hxhdjzkdjdkdkd
+1 yılBayram gelir evlere
Sevgi verir dillere
Ve öpeyim elini,
Elin girsin götünee10 Yorumla
+1 yılhiçbiriniz umrumda değilsiniz ama neyse iyi bayramlar.
02 Yorumla- +1 yıl
bide şey : bu bayram çenenizi kesmeniz dileğiyle, iyi bayramlar.
+1 yılBunu yazan tosun okuyanın bayramı mübarek olsun.
01 Yorumla- +1 yıl
bdusbsizbu
+1 yılBayram sevinc mutluluk mutlulumuz mutlulunuz daim olsun
00 Yorumlaİyi bayramlar kobra KS kullanıcılar ohhhh 😅
(Meşhur video zihninizde canlansın)00 Yorumla
+1 yılNabiyonuz falan filan bayramınız mübarek olsun sabah akşam
00 Yorumla
+1 yılBayramınız mübarek olsun
Tatil yapan Hakan Salihoğlu00 Yorumla
+1 yılvermemem verirsem şerefsizim, covidlilerin elinden gittim aldım
00 YorumlaBu bayram ve gelecekti tüm kurban bayramlarınız sevdiklerinizle beraber geçmesini diler ve kutlarım.
00 Yorumla
+1 yılMinareden atlarım bayramınızı kutlarım👋
31 Yorumla
+1 yılHerkesin güldüğü bir bayram olması dileğiyle 🥰
20 YorumlaBayramınızı enişten duygularınla kutlarım
10 Yorumla
+1 yılBu sene kurban diye cukumu kesicem sanırım...
10 Yorumla
+1 yıl"Sakın dışarı çıkma, kim vurduya gidersin."
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKurban bayramınız kutlu olsun. En güzeli.
10 Yorumla
+1 yılBalkondan atlarım, bayramınızı kutlarım
00 Yorumla
+1 yılMutluluklar sizin olsun, bayramınız kutlu olsun 😅
00 Yorumla
+1 yılBayram kutlamıyorum 😒
00 YorumlaHayırlı Bayramlar Kurban olduğum
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir mesaj bulursan haber et
00 Yorumla
+1 yılGönüller bir olsun covid değil...
00 Yorumla