Sevgiliye yazılacak en tatlı en güzel bayram mesajları?☺️Böyle gercekden cok şeker bir bayram mesajı olsun istiyorum googledeki toplu bayram mesajları gibi olmayanlardan bu arada hepinizin bayramı mübarek olsun şimdiden teşekkürler ❤️komik bayram mesajları
Sevgilin olarak geçirdiğim bu bayramı gün gelince eşin olarak kutlama hayalî ile birlikte yaşıyorum, çünkü ben her zorluğu seninle aşıyorum, seni gördükçe mutluluk ve sevgiyle taşıyorum, iyi ki hayatımdasın her gün bayramı yaşıyorum. Mutlu bayramlar sevgilim.
Dört mevsim dünyanın düzeni, asla affetmem seni üzeni, ömründe gördün mü böyle güzeli, çünkü ben görmedim senin gibi özeli. Nice mutlu bayramlara huzurum.
Ne seni ne sevgini gönlümden atamam, sensiz geçen hiç bir gün yatamam, dilim lâl olur gözüm âmâ senden başkasına bakamam. Aklımda hir sen varsın başkasını takamam. Birlikte güzel bayramlara sevgilim.
Hani geceden ütülenmiş baş ucuna koyulan bayramlığı, sabah olsunda hemen giyeyim diye heyecanla bekleyen o çocuğun hissi var ya? İşte sen o hissimsin. Seni seviyorum iyi bayramlar sevgilim.
Love
Sevgiliye Komik Bayram Mesajları
Bizim yolumuz dikenli ayağını seven gelmesin, benden başkasına bakarsan yüzün hiç gülmesin, bu sözlerim sakın ha yüreğini delmesin, çünkü bu artistliğim sana olan sevgimden bilesin. Mutlu bayramlar hayatım.
Öncelikle küçüklerimin gözlerinden, büyüklerimin ellerinden, kolonya tutucak veletten, yenecek olan yemekten, bahçemizde olan kazdan gelece olan yazdan, beklenen ama bir türlü gelmeyen metrosunda, burç diye hissedilen retrosunda, ne papazın ne de petrusunda bayramını mübarek eylemeden önce senin bayramını mübarek eyleyeyim dedim. Bayramın mübarek olsun sevgilim.
Benden önce öpülen yüzünü, benden sonra duyulan sözünü, sağa sola kayan gözünü oymadan, alınıp gücenip gönül koymadan bayramını "enişten" duygularım ile kutlarım sevgilim
Rabbil âlemin herkese şeker tadında bayram nasip ederken, şeker tadında seni de bana nasip etsin. Çünkü son tahlillerimde şeker eksikliğim çıktı. İyi bayramlar şekerim.
Mutlu bayramlar.
Tamamen doğaçlama olarak ve anlık olarak oluşturdum 😄. Umarım işine yarayan bir mesaj bulabilirsin. Mutlu ve huzurlu bayramlarınız olsun.🍀
Selam biliyorsunuz ki artık oruç döneminin sonuna geldik bayram geldi ve insanların bayramını nasıl kutlasak şaşırıyoruz herkese bir şekilde bir şeyler bulabiliyoruz ama hayatımızın insanına ne yazacağımızı gerçekten bilemiyoruz.
Ben de bugün böyle insanlara yani sevgilisi flörtü ya da eşi olan Ama uzakta mesafe sahibi olan insanların karşı tarafın güzelce bayramını kutlaması onun yüzünde güzel bir şekilde gülümseme açtırması için güzel bir içerikle geldim. 💚
mesaj yazarken hangi kelimeleri kullanmalısınız
Aşağıya birden fazla bir çok örnek bırakmaya çalıştım hem internetten yardım olarak hem de kendi düşüncelerime dayanarak sevgilinize gönderebileceğiniz güzel taslaklara sahip bayram mesajları yazmaya çalıştım. Umarım hoşunuza gider hadi başlayalım.
Bundan sonra daha nice nice bayramlarımızı birlikte kutlayalım inşallah bayramın kutlu olsun sevgilim…
Bu bayramı seninle geçirilebilecek en güzel şekilde geçirdim yalnızlığımı senin sayende terk ettim bayramın kutlu olsun bir tanem.
Sevgiliye atılabilecek bayram mesajları
Aramızda saatler olabilir kilometreler olabilir mesafeler olabilir ama biz bunları bir şekilde alt ettik ve üstesinden geldik Bu bayramda da yine en azından kalp olarak birlikte olmayı başardık zaferimizi kutlayalım değil mi bayramın kutlu olsun sevgilim.
Bayramın kutlu olsun bugün sana mesaj atmak için aramak için bir bahane olarak gördüm hem çok güzel hem çok özel bir gün hem de küs ya da arası bozuk limoni olan insanların barıştığı bir gün umarım bugün sen de benimle barışırsın en azından içten içe birazcık affedersin seni çok sevdiğimi unutma bayramın kutlu olsun kalbim seninle.
Bugün bayram ama içimde ufak bir heyecan kırıklığı var bayrama karşı olan çocuksu hevesim kırılıyor bir yerde bunun tek sebebi sensin senden ayrı olmak seninle birlikte olamamak aslında beni en çok kıran şey uzaktan uzağa da olsa yine de bayramın kutlu olsun sevgilim.
Ne kadar ciddi olmalısınız
Bütün süreç boyunca bana eşlik ettiğin için hayatımdaki bütün zorluklar da hep yanımda olduğun için sürekli bana uzaktan bile olsa hep destek olduğun için sana çok teşekkür ederim bugün bayramın ilk seninkini kutlamak istedim bayramın kutlu olsun.
Seninle birlikte zaman geçirip yan yana olamadığımız ikinci bayramı yaşıyoruz farkında mısın birlikte gülemeden birlikte eğlenemeden zaman geçiriyoruz yine de bayramın kutlu olsun seni çok seviyorum.
Birlikte de yan yana geçirdiğimiz bunca günün hatrına bayramın kutlu olsun bir tanem umarım daha bir çok bayramı birlikte kutlarız.
Hissettiğiniz sıcaklığı karşı tarafa ne kadar göstermelisiniz
Ünlü yazarın dediği gibi seni dün de seviyordum bugün de seviyorum yarın da seveceğim Allah izin verirse belki bütün ömür seveceğim bu yılda bayramın kutlu olsun.
Bütün günler senin olsun en güzel bayramın kutlu olsun sevgilim seni çok seviyorum.
İçinden umut yüzünden mutluluk hiçbir zaman eksik olmasın en güzel bayramlar hep senin olsun dünyanın en iyi insanı bayramın kutlu olsun.
Ramazan bayramınız mübarek olsun
Bu akşam güzelce abdest alıp senin için dualar edeceğim bu bayramdan sonra hayatında daha güzel şeyler olsun diye hayatın mükemmel bir şekilde ilerlesin diye Allah’tan senin için en güzel şeyi senin için en güzel en iyi ilerleyecek şeyi senin için dileyeceğim Seni seviyorum bayramın kutlu olsun.
Bu bayramda da seninle birlikte duygularımızı paylaştık sevinç Üzüntü mutluluk açlık susuzluk bazen üst üste gelmiş bazı kötü duygular bir çok şeyimizi yine her zamanki gibi paylaştık ve sonuna geldik bayramın kutlu olsun sevgilim daha nice bayramlara.
Umarım bu bayram bize bol bol huzur sevgi mutluluk maddi ve manevi anlamda ihtiyacımız olan her şeyi getirsin seni çok seviyorum bayramın kutlu olsun.
Bu bayram birazcık içimde kırgınlık var keşke seninle yan yana olabilseydik diyorum yine de çok güzel çok huzurlu geçiyor ama emin ol yan yana olsaydık çok daha güzel geçecekti umarım bundan sonra yan yana olduğumuz bir çok bayram geçiririz seni seviyorum bayramın kutlu olsun hayatım.
Umarım bu bayramda öyle güzel bir şey olur ki öyle güzel bir şey olur ki böyle senin kalbine bana karşı ebediyete Kadar hep bağlayabilecek bir şey olur seni çok seviyorum bütün bayram boyunca da seveceğim bundan sonraki bayramlarda da seveceğim bayramın kutlu olsun bir tanem.
Yukarıya çok güzel örnekler bırakmaya çalıştım elimden geldikçe ama bir de en aşağıya şöyle bir şey yazmak istedim Bu soruyu görünce aklıma şöyle bir şey geldi hani dedim ki ben olsam acaba gerçekten sevdiğim kişiyle nasıl mesaj atardım? En sonunda da böyle kendi yazmak istediğim mesajı bırakma kararı aldım yani ben olsam karşı tarafını gönderirdim bunuda buraya yazacağım.
Selam Bir bayramı daha ayrı geçiriyoruz farkında mısın belki istediklerimiz dahilinde belki de değil bilmiyorum bu konuyu uzatmak da istemiyorum ama bayramın kutlu olsun yinede umarım bu bayram sana sevdiklerin için senin için değer verdiğim her şey için güzel şeyler getirir umarım tutmuş olduğun bütün Oruçlar kabul olur umarım yaptığın bütün ibadetler sana cennet kapılarının en güzel aradıklarını gösterir bu mesajı o kadar çok uzatabilirim senin için o kadar iyi dileklerde bulunabilir o kadar güzel noktalara dokunabilirim ki ama okumayı sevmediğini biliyorum zaten büyük ihtimalle bu mesajıda sonuna kadar okumayacağını biliyorum ama yinede bayramını en içten dileklerimle kutluyorum kuzum seni çok seviyorum daha nice bayramların olsun dünyanın en bal insanı.🤗♥️ Bir şeyler için çok geç bunu kendi adımı bildiğimden daha iyi biliyorum ama yinede böyle özel günlerde seni rahatsız ediyorum kusura bakma tamamen sana olan ilgimden hayranlığımdan kaynaklı bu bayramın senin için çok güzel geçmesini diliyorum sadece bu bayramın değil bütün bayramların seni çok seviyorum♥️…
💚♥️💚♥️
Yazıyı bitirmeden önce buraya son bir şey bırakmak istedim bu ramazan hepimiz için inanılmaz derecede zor geçti hem ekonomik şartlar olarak olsun hem normal hayat şartları olarak olsun Türkiye’deki herkes inanılmaz zor bir dönem geçiriyor belki istediklerimiz de karşılaştık belki karşılaşmadık önemli olan bu değil umarım hepimizin tuttuğu oruçları kabul olur herkesin sevgilisi ailesi dünyanın en mutlu bayramını geçirir bu bayram herkesin tuttuğu oruçların yaptığı ibadetlerin en kısa zamanda ve en güzel şekilde kabul olmasını dilerim herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım.
Aşk seninle güzel birtanem. Sen benim ömrüme ömür katan nefesimsin. Bayramın mübarek olsun Aşkım.
Bayram gecesinin ilk saatlerinde ilk ve özel olarak senin bayramını kutlarım aşkım..!
Kalpler sevgiyi paylaşmak , insanlar da yalnızlığı paylaşmak için vardır. Bu bayramı tüm sevdikleriniz ile bir arada mutluluk içinde , ağız tadıyla geçirmenizi dilerim. Kurban Bayramınız kutlu olsun.
Aramızdaki mesafeye inat, yürekten bir dua ve içten bir mesaj ile bütün mesafelerin tükendiği, Ramazan Bayramın kutlu olsun canım. Seni çok seviyorum.
Bayramın kutlu günlerin çok mutlu olsun aşkım.
Her bayram sabahı gökyüzünde yıldızlı kandiller yanar ve inan bütün gönülleri aydınlatırlar. Bayramın kutlu olsun, neşe ve umutlarınız beyaz olsun.
Biricik Aşkım..! Bayramlarda en çocuklar sevinir ya... Şimdi bende seviniyorum çünkü sana mesaj atmak ve senden cevap almak için bir bahanem olacak. Bayramını en derin duygularla kutlarım..!
Bayram sevincimi yarıda bıkaran bir şey. Oda sana olan hasretim ve özlemim. Seni Çok ama Çok Seviyorum Birtanem..!
Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, hanemiz huzur dolsun, Bayramınız mübarek olsun.
Her ilkbaharda gelinciklerin en guzel başlangıçları mujdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesi dilerim. Kurban Bayramını kutluyorum…
Dost Acı Söyler, Hayat Sessizce Biter, Zaman Su Gibi Akıp geçer, Sadece Hayat Değil Koskoca Dünya Biter… Nice Mutlu Kurban Bayramlarına..
Benim ömrümde denizler vardır, sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, ömrümde sonsuz sevdiklerim vardır. Bayramı ayrı geçirince üzüldüğüm… Hele biri var ki ömrüme ömür katan; ÖMRÜM bayramın kutlu olsun.
Allaha binlerce kez şükür… Bugün de hayatımda ve kalbimdesin sevdiğim. Ramazan Bayramın mübarek olsun seni çok seviyorum.
Yüreğin umutla, günlerin bin bir mutlulukla dolsun canım, cananım, hayatımın anlamı. Sevdiklerin sonsuza kadar yanında olsun. Güler açan yüzün hiç solmasın, Ramazan Bayramın kutlu olsun.
Birlikte geçireceğimiz daha nice mutlu bayramlara, iyi bayramlar aşkım.
Aşkım bugün de hayatımdasın bugün de kalbimdesin bayramın kutlu olsun seni çok seviyorum.
Bir çift göze aşık olursun, sonra bütün gözlere kör. Bayramın kutlu olsun canım aşkım!
Sadece bu bayram değil, erişebileceğimiz her bayram benim için özeldir. Canım! Seni seviyorum!
Aşkım bugün de hayatımdasın bugün de kalbimdesin bayramın kutlu olsun seni çok seviyorum.
Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramın kutlu olsun…
Gülerek bitti Mübarek Ramazan Ayı, Şimdi Ellerim Havada Dua Ediyorum Yaratanıma Bu Mübarek Ramazan Bayramında herkes Mutlu Olur inşallah Dualarım Allah'ıma..
Bana En mutlu geçecek bayram, seninle beraber olabileceğim bayramdır. Biricik aşkımın bayramı kutlu olsun..
Canım! Yalnızca bu bayram değil, eriştiğimiz erişebildiğimiz her bayram kutlu olsun. Seni Seviyorum..!
En delice esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. Ramazan Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun.
Dostluğu, sevgiyi ve geleceği… Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı… Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.
Melekler kapı kapı dolaşırken bin melek çalsın kalbinin kapısını ve Yaradan hiç söndürmesin içindeki umut ışığını. Ateşin yakmadığı İbrahim'i, kuyunun boğmadığı Yusuf'u , bıçağın kesmediği İsmail'i koruyan RABBİM Seni ve sevdiklerini korusun. İyi bayramlar!
Heyecan ve özlemle beklenen kutsal Ramazan Bayramı geldi, hoş geldin. Mübarek bayram ulusumuza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Hayırlı bayramlar dileğiyle.
Her baharda çiçeklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi… Bu bayramın da sana ve sevdiklerine huzur, saadet ve sağlık getirmesini diliyorum, canım. İyi bayramlar!
Bu bayram içimde bir burukluk var. Benim için en güzel bayram seninle olduğum zamandır. Biricik aşkım, bayramın kutlu olsun.
Bu bayram ve bütün bayramlar yüreğimizin birbirimiz için çarpması dileğimle… Ramazan Bayramın kutlu olsun canım.
Sadece bu bayram değil, erişebileceğimiz her bayram benim için özeldir. Canım! Seni Seviyorum..!
Gözlerindeki parıltı ve kalbindeki sevginin hiç bitmemesi dileğimle, bayramın mübarek olsun biriciğim.
Bana en mutlu geçecek bayram, seninle beraber olabileceğim bayramdır. Biricik aşkımın bayramı kutlu olsun.
Her bayram sabahı gökyüzünde yıldızlı kandiller yanar ve inan bütün gönülleri aydınlatırlar. Bayramın kutlu olsun, neşe ve umutlarınız beyaz olsun.
Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramın kutlu olsun.
Seninle olduğumuz bayramın kutlu olsun dileklerimi, sensiz geçirdiğimiz bayramlarda da kutlu olsun diyebilecek kadar seni seviyorum..!
Canım sevgilim bugün bayram ve seninle girdiğim ilk kurban bayramı ama bugün bayram sevincimi yarıda bırakan bir şey var,
Merhaba!Bayramda sevgiliye mesaj atmak biraz demode olduğunu düşünüyorum. Hani sevgiliyi arayıp kutlamak daha samimi. Kadınların böyle anlarda mesaj beklediğini hatta mesaj yazmak için çok çabalığını biliyorum. Onları üzmeleyelim.
Sevgiliye atılacak Bayram mesajları
Sevgide bahane yoktur, sevgide engel yoktur. Çok sevdiğim bayramın kutlu olsun.
Bayramını en yüce ve en samimi duygularımla kutlarım. Yüzün daima bayram sevinci içinde gülsün aşkım!
Bu bayram ve bütün bayramlar yüreğimizin birbirimiz için çarpması dileğimle. Kurban Bayramın kutlu olsun canım.
Aramızdaki mesafeye inat, yürekten bir dua ve içten bir mesaj ile bütün mesafelerin tükendiği, Ramazan Bayramın kutlu olsun canım. Seni çok seviyorum.
Her baharda çiçeklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi. Bu bayramın da sana ve sevdiklerine huzur, saadet ve sağlık getirmesini diliyorum, canım. İyi bayramlar!
Benim ömrümde denizler vardır, sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, ömrümde sonsuz sevdiklerim vardır. Bayramı ayrı geçirince üzüldüğüm. Hele biri var ki ömrüme ömür katan; ömrüm bayramın kutlu olsun.
Bayram sevincimi yarıda bırakabilecek tek şey. Sana olan hasretim ve özlemim. Lütfen beni ihmal etme, seni senden, seni kendimden bile fazla seviyorum. Bayramın kutlu olsun.
Her bayram sabahı, inanan bütün gönüller aydınlanır. Her akşam, gökyüzünde sevgi ışıltılı kandiller yanar. Senin de benim gönlümü aydınlattığın gibi bayramın aydınlık ışığının hiç sönmemesi dileğimle. Kurban Bayramın kutlu olsun aşkım.
Yüreğin umutla, günlerin bin bir mutlulukla dolsun canım, cananım, hayatımın anlamı. Sevdiklerin sonsuza kadar yanında olsun. Güler açan yüzün hiç solmasın, Ramazan Bayramın kutlu olsun.
Her baharda çiçeklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi. Bu bayramın da sana ve sevdiklerine huzur, saadet ve sağlık getirmesini diliyorum, canım. İyi bayramlar!
Her şeye kadir yüce Allah, alemlerin Rabbi olan Allah’a sonsuz şükürler ki bizi birbirimize yazmış. Bayramın Mübarek olsun, aşkım.
Seninle olduğumuz bayramın kutlu olsun dileklerimi, sensiz geçirdiğimiz bayramlarda da kutlu olsun diyebilecek kadar seni seviyorum!
Bu bayram ve bütün bayramlar yüreğimizin birbirimiz için çarpması dileğimle. Bayramın kutlu olsun canım.
Bu bayram içimde bir burukluk var. Benim için en güzel bayram seninle olduğum zamandır. Biricik aşkım, bayramın kutlu olsun.
Bana en mutlu geçecek bayram, seninle beraber olabileceğim bayramdır. Biricik papatyamın bayramı kutlu olsun.
Sevgi dolu bayramlar dilerim..
İçlerinden beğendiklerinizin olacağını umarak sevgi dolu bir bayram diliyorum tüm çiftlere..
Hadi bu yılda kesilmekten kurtuldun sevgilim falan😂 yazabilirsin komik bir bayram mesajı olur. Onun dışında; Kalpler sevgiyi paylaşmak , insanlar da yalnızlığı paylaşmak için vardır. Bu bayramı tüm sevdikleriniz ile bir arada mutluluk içinde , ağız tadıyla geçirmenizi dilerim. Kurban Bayramınız kutlu olsun.
Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, hanemiz huzur dolsun, Bayramınız mübarek olsun.
Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.
"Günahsız geçen her gün bayramdır der Hz Ali. O halde Rabbim önümüzü bayram eylesin." de. Eğer komik bayram mesajları istiyorsan şöyle bir şey yazabilirsin: Telefonum telefonunuzun bayramını en içten dileklerle kutlar, uzun batarya ömürleri diler.” Gömleğiniz Levi’s, pantolonunuz Diesel, bayramınız mübarek olsun.” Tanrı’dan su istedik, denizleri; çiçek istedik, kırları; dost istedik bu numarayı verdi… Minareden atlarım, bayramını kutlarım. Karnın şekerle dolsun yanakların öpülmekten solsun cüzdanını bücürler soysun bayramın kutlu olsun..
Sayın değerli, sağlam ciğerli, bazen üzüntülü, bazen kederli, su gibi akan, şimşek gibi çakan muhterem varlık, kalbimin en derin köşesinde, gülsuyu şişesinde saklamış olduğum selamlarımı sunar hürmetler ederken, evvela seni, beni, gemideki dümeni, tarladaki dikeni, dünyada olup biteni, gurbette hasret çekeni, baharı yazı, kemanı sazı, bahçedeki kazı, erkeği kız, insandaki nazı, yaratan Allah’tan iyi olmanı diler bayramını kutlarım.
Hey sevgilim sen ömrümün gülü dogan güneşim yagmurdan sonra cıkan gününeşim arım balim bayramları güzel yapan yarim kalbim hayatımın naide çicegi bayramın güzelligi senin güzelliginle birlikte birlikte dünyaya yayılsın mutlu bayramlar en en sevdicegim 😍😁😂
Bayramını kutlamıyorum çünkü aklıma geldiğin her an benim en kutlu bayramım ama nidense o kadar el öpmeme rağmen kimse çeni bana şekey olarak vermedi :aglayanbebişemojisi: ama olşun şekey hastası olmak için çok gencim hihihi derdim herhalde bilemiyorum bi gün sultânım olsunda o zaman düşürünüm :p
Bayramlar'da cocuklar sabah erkenden harclik toplayabilme telaşina kapilirlar. O telaştaki mutluluklar'i ben senin icin kalbimde biriktidim her bayram oldugu gibi. Iyi bayramlar cocuksu sevdigim...
Sağ ve sol koruyucu meleğim İki cihanda yaverim Ömrüme ömür katanım Yalnızlığımı erteleyenim Sessiz çığlığım Kelimelerimin gayesi Varlığımın öznesi Bir tanem Dilerim ki bu bayramda da her bayramda olduğu gibi yüzünü saran o koca gülümseme hiç eksik olmaz. Sevdiklerin senin etrafını sen de benim yamacımı sar. Nice mutlu bayramlara...
hayret herkes bugün bayram ediyor oysa ben seni gördüm göreli içimde bir şenlik, her giyindiğim bayramlık, her gittiğim evden şeker toplama isteği. Herkesin bayramı kutlu olsun, bizim bayramımız da bitmesin varsın deli desinler.
Küçüklerin gözlerinden, değerli büyüklerinin ellerinden, öperim, bayramını kutlarım şekerimi isterim 😄 bence çok sempatik biraz seri okursan tadından yenmez 😸
Biricik değerlime Yeri geildi kavga ettik yeri geldi birbirimizi kırdık, Ama sana olan aşkımı bu satırlara dökmeye kalksam kelimeler kifayetsiz kalır. Gözlerine her baktığımda tekrar tekrar aşık oluyorum. Senin ve ailenin Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum Beyaz atlı prensim benim <3
her zaman iyi kötü anılar geçirdik beraber eğlendik mutlu olduk birbirimize kızdık hatta birbirimizi sinir ettik ama en sonunda yine beraber olduk şimdi de bayram geldi yine o sıcak eski günlerimizdeki olalım yine ellerimizi tuttuğumuz beraber şeker yediğimiz o güne kadar bekle beni yine çok eğleneceğiz seni çok seviyorum bayramın her şekerden bile daha tatlı geçsin bayramın kutlu ve mutlu olsun...
Gittigimi düşünme hayla olduğum yerdeyim çocukluğum senle gecdi senlede yaşlanmağı çok isterdim bayramın kutlu olsun sen bana kırıcı olsanda ben senin iyiliğini hep istedim inşallah ailenle sorunların çözülur bu bayramda 😔😇
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
sen yokken çok mutluydum , sen geldin hayatımı altüst ettin. Tez elden geçmişlerine kavuşman dileği ile bayramın mubarek olsun.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bayramın mübarek olsun demek yeterli fazla abartmaya gerek yok bence