Sevgiliye yılbaşı mesajı nasıl?

Sevgiliye uzun yılbaşı mesajları nasıl atılır? Kız arkadaşıma saat 12.00 da aynen binur yazdım size sevgiliniz böyle yazsa nasıl hissederdiniz :D --Ne istiyorum biliyor musun birbirimize duyduğumuz sevgi hiç azalmasın günden güne artsın mesela senden haber alamadığım zamanlar kafayı yiyecek kadar merak ediyorum seni, ve sana ulaştığımda azarlamak istiyorum ama yapamıyorum hesap sormak istiyorum her şeyden kıskanıyorum mesela seni, kıskandığımı belli etmeye çalışıyorum bilmeni istiyorum hastalandığında elimi başına koyup ateşin mi var senin diye sorsam mesela ince giyindiğinde sana kızsam her gece olmasada bazen uzun mesajlar atmaya çalışırım seninle ilgilenmek isterim arada sırada çikolata alırım bazı günler birlikte bir yerde kahvaltı yapsak mesela bitirdiğinde peçeteyle ağzının kenarını silsem sende bana doğru gülerek baksan çevremizde insanlar görüyorsa bizi kıskansınlar sana üşüyor musun dediğimde üşümüyorum da desen bende inanmayıp zorla sana ceketimi hırkamı giydirsem bazen çok etkilesem seni bazen şakalaşalım uykun gelince başını omzuma koyup uyusan sana saatlerce baksam, en büyük kavgamız en fazla 5 dakika sürse birileriyle gezeceğin zaman önce gelip benden izin alsalar sana bazen otur oturduğun yerde deyip kızsam ve bu akşam biz birlikte olucaz desem, benim şebekliğim senin cimcimeliğinle fotoğraf çekilsek mesela birlikte gelecekle ilgili hayal kuralım salaklıklar yapalım mesela her salaklıktan sonra seni ne kadar sevdiğimi daha da anla mesela her seferinde SENİ SEVİYORUM deme fırsatım olsun örneğin şu anki gibi SENİ SEVİYORUM , bazen seninle kavgalarımız kısa sürmese sen bana kızsan trip atsan benden sana hediyeler alsam, beni affetmen için elimden geleni yapsam sende bilerek yaptığını söylesen karşılıklı gülüşsek ama hiç bir zaman unutmaman gereken bir şey var sana ne zaman kızarsam kızayım her zaman SENİ SEVİYORUM , birbirimizle konuşurken beklemeden konuşmak istiyorum mesela telefonu elimden bırakamayayım mesaj attığım gibi sende mesaj at her zaman seninle konuşalım hiç sohbet bitmesin seninle konuşurken bazen yanımdaymışım gibi güzel oluyor o kadar konuşalım ki telefonu elimden bırakamayayım her kelimede seni sevdiğimi gösteren kelimeler olsa hep konuşsak hep, ve sana elimden gelen en iyi şekilde bakacağımı bilsen SENİ SEVİYORUM PRENSESİM MUTLU YILLAR :)

Sevgiliye yılbaşı mesajı nasıl?