Çok borç yaptım ve alt üst oldum yaşamak bile istemiyorum gerçekten iyi değilim irademi kaybettim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Iradeni kaybetmiş olman için ölmen gerekiyor malesef.
Irade mı kaybettim deyip gomme kendini bataklığa
Abdest alır gıbı bismillahirrahmanirrahim de Allahım beni nefsime esir etme diye başla güne.
İçimden gelmiyor işte yapamiyorun beden anlamiyorsunuz ki ölmekten beter bir haldeyim yaşadığımı dusunmuyorum
Normalde sözüne sadık birimisin senn
Sadece bu konuda sözünde durmadım bu zamana kadar onun dışında sadık biriyimdir neden sordunuz
TAMAM söz verin bana şimdi.
Eğer ki kumara giderseniz hergün size dua edicem ellerin kırılsın diye
Söz mü
Ozelde konuşmamız mümkün mü
Özeli kullanmıyorum söz vermiş kabul ediyorum seni bugünden itibaren.
Olurda kumar oynarsan ALLAH görüyor BEN görmesemde. Her duamda gizli üye kumar oynadıysa ellerini kır dicem rabbime
Dua mı beddua mi kaldı ki ben ne haldeyim siz ne istiyorsunuz kirilssin canına değsin
Aminnn
Dua ediyor musunuz
Evet ediyorum
Allah razı olsun
Burda çok insan tanıdım ilk kez bu kadar iyiligimi isteyen birine denk geldim muhtemelen herkes içinde aynısını yapiyorsunuzdur ondan zerre şüphem yok ama çok etkilendim ve iyi geldi gerçekten
Bazen pohpolanmaktan ziyade sağlam bir tokada ihtiyaç duyar insan. Sen belliki pohpohlanmaktan sıkılmışsın. Kendini bulma çaban mücadeleden HEP nefsini yenme peşinde.
Biraz korkmak VE o tokadı ensende hissetmen gerekiyordu. Yardımcı olduysam sevinirim gerçekten.
Oynarsan BEN göremem ama Allah görür 👆👆... ona göre
Pohpohlanmak degilde çok iyi şartlarda çalışıp iyi bir maaş aliyorken piyasaya göre kendimi bu şekilde harap etmem ve sürekli tam herşey güzel gitmeye başlayacak derken bu illetin içerisinde bulmam beni bitiriyor. Kaybettigim paraları anlatsam inanın ağlarsınız benim halime işte ben bunları düşününce kendimi kaybediyorum 20 günde sadece 165 bin para kaybetmek ne demek biliyor musunuz. Buna siz ne dersiniz inanın bilmiyorum. İnançlı birisiyim inanmazsınız ama bu illetten uzakken çok iyi bir manevi hayatımda oluyor bu haldeyken bile namazı bırakamıyorum ancak ruhsal olarak öyle bir çöküş yasiyorum anlatamam. Bazen işte destek çıkacak manen yardımcı olacak derdinle dertlenevek birini arıyor insan benim yoksa kimseden bir beklentim yok yine dustugum gibi Allah nasip ederse kalkacam ama bunları yaşamak o kadar anlamsız ve saçma ki ve ben bunu yapıyorum sürekli. Yani çok uzun bir hikayem var dinleseniz ağlarsınız diyorum neler yaşadım ama hala bu illetten kurtulamadim ya ona yanıyorum onun için gerçekten duaya ihtiyacım var ama gerçekten buna inanın ilahi bir lutuftan başka bir yardım olamaz çünku
Oynamam yokkk oynarsan o. elleri bulamazsın dua ederken bile.
Inşallah nefsin seni esir etmeden sen yıkar geçersin onu bır çırpıda. Size bol bol okucam inşallah..
Allah razı olsun inşallah
Ne kadar borç mesela?
165 bin
Anaparası buysa sıkıntı.
Daha fazla batma derim. Borçları da biraz önce yapılandır.
Psikolojik destekten başka çaren yok