Kumar bağımlılığından kurtulmak istiyorum, ne yapmalıyım?

Ben bir kumar bağımlısıyım evliyim ve 2 çocuğum var dışarıda kimseye derdigimi anlatamadigim için buraya yazmak istedim çunku artık iyice bunaldım bir ölü gibi yaşamaya başladım aile ilişkilerim tamamen bitti daha bugün aldığım maaşı verdim kumarda kaybettigimi almak için alın terim ile kazandığım eşimin cocuklarimin rızkını bıraktım nasıl bu duruma geldim nasıl bu duruma soktum kendimi bilmiyorum eve gittiğimde ne eşimin nede çocuklarımın yüzüne bakamıyorum ama içimdeki o lanet dürtüye engel olamıyorum tek korkum yuvamin dağılması annem babam bana düşman oldu beni ikaz etmekten dillerinde tüy bitti nasıl yapacağım nasıl kurtulacağım bu durumdan inanın bilmiyorum sinirden iştenden izin aldım çiktim bir kenarda oturuyorum bunaldım sanki tüm dünya üzerime geliyor gibi yapmak istemediğim şeyleri düşünmeye başladim çunkü ne eşime nede çocuklarima bir faydam yok ben BABA olamadım ne kadar kotü bir kelime değil mi bir baba için evet ben baba olamadım onların rızkını hep bu pislikle yedim eşimi rezil ettim ne olur bana yardımcı olun çünkü artık yapmak istemediklerini düşünmeye başladimm..

Kumar bağımlılığından kurtulmak istiyorum, ne yapmalıyım?