AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
herkes hak ettiği cezayı çekmeli. o zaman çirkinlere daha ağır cezalar mı verilmeli bu mantıkla bakılırsa?
31ci erkek engenler bitti şimdi de bunların kız versiyonu çıktı. Gelecek nesilde daha beter olmaya basladi
Yok henüz bu kadar mal değilim canım. Canımdan çok sevdiğim annem olsa bile kurallarımı yıkmam eğer hatalıysa cezasını çeksin
Yakışıklılığı değil konu çocuk hapse girmemek için 75 milyon dolar evet o kadar ödemiş siz düşünün
Baba parası nelere kadir
isterdim ama bu çocuk o kadar yakışıklı değil bu çıkmasın
Bu z kuşağı ne kadar gereksiz duygusuz saçma salak bir kuşaktır
Ne yani şimdi Leonardo dicaprio gelip anamı babamı öldürse elini öpüp hayır duası mı alacağım? Saçmalık! millet çıldırmış!
İnsan degilmiş yakışıklı olsa ne yazar ne insalar gördüm üzerinde ne kıyafetler var ne kıyafetler gördüm içinde insan yok hesabı.
Çürüsün be o ne demek.. ayrıca habeş maymununa benziyor neresi yakışıklı😂
Cidden tatlı çocukmuş keşke oğlum. Olsa böyle yakışıklı bir tipte.
Kasten öldürmediği için bence 24 yıl çok uzun genç biri için. Yarış illegal bir yarış mi? Yani 10 yil yeterli olurdu gibi.. Ama tabi her şeyi bilmiyoruz avukat ya da hakim de değilim
Tipe tapan biri daha :D muhtemelen keko tipli biri olsaydı mk hapçısı idam gelsin , ömür boyu gelsin derdin. Senin Kocan , çocuğun ölseydi 10 yıl çok bile değil mi?
@_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ ikinci yorumum tipiyle alakalı değildi. Tipi mahkemede önem tasimamali. Benim söylediğim şey cocuk bunu kasten yapmadı. Yarısı kasten yaptı ama bunu. Sonunda ölüm olacağını o yasta biri bilse de ihtimal vermez. Piskoljisi kendine özgüveni haddinden fazladır. Hepimiz hatalar yaparak büyüyoruz. Yarış yapması bir hataydı. Kadin ve bebeğin ölmesi ise kaza. Acı bir durum ailesi için elbette. Ama hayatta çokça kaza oluyor. Bende kaza yaptım mesela. O an yarış yapmadığım halde. İnsanlar kaza yapabiliyor... Sonuçları kötü olabiliyor ama çocuğun ömrünü hapise geçirmesi bence çokta uygun değil. Hatasını anlaması ve acısını çekmesi için daha kısa süre yeterli olur
@_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ ayrıca çocuğu cocuk olarak tatlı buluyorum. Adam olarak Yakışıklı değil. Yani fark var
Veee dediğim gibi tüm olayı bilmiyorum. Kafamdaki senaryoyu var sayarak soyledim
Dalga mı geçiyorsunuz? İnsan öldürmek ne zamandan beri hata olmuş? Yazık... Öyleyse aynı hatayı size yaşatırlar umarım
@_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ hata so insan öldürmek değil yarış yapmak. İnsan ölmesi ise kazayla olan birsey. Kimse trafikte birini öldürmek amaçlı çıktığını düşünmüyorum. Seninde başına gelebilir. Üstelik yarış yapmadığın halde gelebilir. Kaza her yerde oluyor çünkü
Şehrin içinde yarış yapmak kaza öyle mi? :D o zaman alkollu birnin tecavüzü etmesi hata çünkü kasden yapmıyor , cinnetgeçiren birninin adam öldürmesi hata çünkü kasıt yok kendini kontrol edemiyor. Aldatma sonucu karısını öldüren adam hata yaptı çünkü duygulara yenik düştü. Benim başıma gelmez inşallah ama sen ve senin giblerin başına gelmesini çok siterim
@_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ onların hepsi aynı şey mi? Alkollü biri özünde neyse onu yapıyor zaten. Cinnet geçiren biri de aynı şekilde öfke kontrol Sorunu vardir ve zaten şiddete meyillidir. Bunlar çok saçma saydıkların ve konu bambaşka şeyler. Gençler evet haza yapabiliyor. Kimi daha fazla kimi daha az ve yazdıklarımı okuduysan cezasız kalsın demedim... 10 yil yeterdi bence dedim. Veeeeee olayın her detayını bilmediğimi o yüzden de belkide 24yilin da haklı olabileceğini söyledim.
Cezasız kalsın demedim asla. Mutlaka cezası olsun ki yarış yapmayı planlayan diğer gençler cekinsin yapamasın.
Yoo aynı şeyler sadece işine gelmemiştir. Detayı ne olursa olsun bir anne ve bebeği ölmüş. İki masum insanın ölümü 10 yıl mı? O zaman tecavüze 1 yıl çok bile
@_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ olaya sadece tek taraflı bakıyorsun... Ölüm her yerde diyorum her an başımıza birsey gelebilir. Evet acı ama öyle. Ben ölümden korkmuyorum da kimsenin ölümüne de ağlamadım. Üzüldüm ama hayata dahildir ölüm. Sebebi ne olursa olsun... O kazada anne ve bebek sakat da kalabilirdi. Hangisi daha ağır olurdu açıkçası bilemiyorum. Ama o kazayı yapan kişinin suçu olurdu ikiside ve sırf sonuç farklı oldu diye hapisteki yıllar farklı mı olacak? Elbette ceza çekmeli ama ömrü bitene kadar bence çok fazla. Yarısı yapan kişi 30 yaşı da olsa 24 yıl bencede olur ama daha 20 yaşında biri için çok fazla. 20 yaşında kişiler çok toy oluyorlar daha.
Tecavuz asla kaza ile olamaz bi kere. Yanlislikla penisi vajina a kayan birini gördüğünde bu kıyaslamayın yapalım. Öyle birsey olmadığı sürece de bu konuya dayanmak istemiyorum.
Senin dediklerinin hiçbir anlamı yok iki insanın hayatına sebep olmak tecavüzden daha kötü. 20 yaşında bir genç madde kullanıp kendinde olamadığı için tecavüz edebilir. Sen dedin ya "20 yaşında çok toy oluyorlar " Belki toylukla yaptığı bir "hata" sonucu böyle oldu bilemezsin. Seninle yeterince vakit kaybettin son mesajım. Dediğim gibi kim cezayı az bulduysa bu kaderi onlarda yaşasın.
Ayrıca doğal ecel değil cinayet !
@_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ beddua etmen yinede yanlış. Ben 20 yaşımda arabam olmasına rağmen yarış yapmıyordum sonuçta.. Alkol madde gibi seyler de kullanmıyorum. Yani saçma bir beddua. Sebeb siz yere beddua edenlerin de bedduası kendi başına gelsin amin.
@_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ insanların görüşlerine düşüncelerine saygı duymadığın için onlara beddua etmen çok saçma ya aşırı kıl oldum
Sebepsiz yere evet katil bir ergenin daha az ceza almasını istmek sabesizlik değil. :D neyse iyi akşamlar
Kendi başınıza gelse bunu istemezsiniz ancak yaşayarak öğrenmeniz gerek.
@_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ kendi başıma gelse de aynı. Cocukun nyieti öldürmek değildi. Bu ona da büyük bir yük zaten. Ve hapishane cezasını anlamak birdaha yapmamak için değil mi? Bence 24 yıl 10 yılda aynı etkiyi yaratır ona ve sonrasında topluma geri dönmesi daha zor olur. Çıktığında 45 yaşında bir işsiz olacak, kimse is vermeyecek ve devlet ona bakmak zorunda kalacak. Evet yurt dışında devletten para alıyorlar... Ve o para anlinin teriyle çalışanların verdiği vergilerden oluşuyor. Yani tek yönlü bakmamak gerekiyor herseye.
Hayal dünyasında yaşamaya ve bir katili savunmaya devam et. Başına gelirse eminim öyle dersin hatta hakime karşı çıkarsın anam babam feda olsun genç bu az ceza alsın diye :D neyse...
@_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ 10 yil bence az bir zaman değil. Ama sen bilirsin...
Ayrıca savunmuyorum. Yaptığını asla doğru bulmuyorum ama nedne öyle düşündüğümü açıkladığını düşünüyorum ve sana laf anlatamadığım. Icin susuyorum bundan sonra. İyi geceler
Sana benzer suçlardan örnek verdim aynı törelansı onlarda göstermedin. Samimi bulmadım seni haklısın en iyisi susmak. İyi geceler
@_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ benzer suç a sen 1 yil örnek verdin neden 10 değil? Benzer se o zaman ceza uzunluğu da benzemesi. 1 yil bence çok az.
Tecavüz ve cinayet aynı hükümde değil , aynı ceza verilmiyor. İki kişinin ölümü 10 yıl dersen kişi başına 5 yıl düşüyor. Cinayet 5 yılsa tecavüz en fazla 1 eder.
@_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ bence tecavüz de ölüm kadar olmalı. Tecavüze uğrayan kadın ölmeyi diliyor o an... Ölmeyi tercih ediyor duygusal olarak... Yani sence hangisi daha kötü? Seçim yapma, öyle birsey istemiyorum sadece düşün.
Hangisi kötü demedim zaten iksii de kötü yasa olarak öldürmek daha büyük suç dedim. Bu kaza değil cinayettir en başından beri bunu savundum. Bu videoda kardeşinin parçalarına ayrılışını gören sen olabilirdin.. Tek derdin karşıya geçmek ama şehirde yarış yapan bir p*ç kardeşini gözünün önünde parçalarına ayırsın ve biz bun kaza diyelim...
https://youtu.be/VtZeizxy4Qc
@_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ ben baştan beri kaza olduğunu var sayıyorum dedim. Cinayet olduğunu değil. Ve bu vakaya ilgili çok birsey bilmediğimi ve kendi var saydıkları i baz aldığımı söyledim. Sen bunları görmemeye mi çalışıyorsun anlamdım. Videoyu yu da izlemiyecegim.
Yazıyor işte şehir içinde arkadaşıyla yarışıyor bu esnada yoldan geçen annye çarpıyor. Anne ve bebek ölüyor. Şehir içinde yarışıyorsan önüne insan çıkacağını bilirsin ve belli bir hızdan sonra duramaz ya ona ya başka bir yere çarparsın. Yani bile bile yapıyor. Olay bu neyini anlamadın?
@_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ soruda soran kişinin ŞEHİR İÇİ yazdığını görmedim. Ben de bu konu hakkında araştırma yapmayı gerek görmedim.. Çünkü umrumda degil bu çocuğun ne yaptığı. Ben genelleme yapıp kendi var sayıları la yorum yaptım ama sen yırtık dondan çıktın geldin😂
bunları yazan 1. çirkinler/kendilerince kin kusmuyorlarsa (yakışıklı olsam ne olurdu kafasında yazılmış yazılar) 2. vahşi abazalar değilse ben de bir şey bilmiyorum.
Ben daha yakışıklıyım, o halde 3 kişiyi öldürsem bile kızlar yine savunur beni 😊
Sana kötü bir haberim var, çocuğu yakışıklı olduğu için savunan yok, bu paylaşımı yapan ya yanlış yorumları koymuş ya da yorumları okumamış bile. Bir kaza için 24 yılı fazla buluyorlar :)
@Tatlışçikolata "Bir kaza için 24 yılı fazla buluyorlar " aynı durum senin başına gelse "Bir kaza için fazla der misin?"
@_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ Olayı tam olarak bilmiyorum, o 24 yılın içinde araba yarışı yapması da vardır. Şu an baktım ve ülkemizde araba kazasıyla iki veya daha fazla kişiyi öldürmenin cezası 2 yıldan 15 yıla kadar değişiklik gösteriyor. Araba yarışı için ise para cezası veriyorlar. Ben 100 yıl ceza almasını istesem dahi adalet insanların istediklerine göre işlemiyor. İstiyorsunuz ki araba kazasına 50 yıl versinler, o zaman diğer suçlara müebbet vermeleri gerekiyor. Zaten eğer tepki gösterildiyse bu da ülkelerinde 24 yıldan az ceza verildiğini gösterir. Bizim ülkemizde de böyle. Yorumlardan biri araba kazası için 5 yıldan fazla olmaması gerektiğini söylüyor. Yani alışıldık dışı bir karar verilmiş, tepki gösteren insanlar buna tepki gösteriyor. Yakışıklı olduğu için ceza almamalı gibi bir yorum yok. Ceza almasın demiyorum, elbet ceza alır ama araba kazasına 24 yıl verileceğini sanmıyorum.
@Tatlışçikolata 5 yıl isteyen veya daha az ceza almasını isteyen şahınların sevdikleride bunu yaşar umarım. Kaza değil cinayet !
@_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ Cinayet olması için bilerek arabayı üstüne sürüp öldürmesi lazım. Ayrıca olaya bireysel ve duygusal olarak yaklaşıyorsunuz. Başlık "Bir ay önce araba kazasına verilen 5 yıllık cezayı fazla buldu, bugün araba kazasında öldü ve araba sahibi 2 yıl ceza aldı" gibi bir şey olsaydı hak etmiş, karma derdiniz. Aslında iki olay arasında fark yok, sadece başlıklar değişmiş olurdu. Eğer adaleti sağlayacaksanız daha önce yazdıklarını, bu konu hakkında dediklerini umursamamanız gerekir. Hakime göre "araba yarışı yaparken olan bir kaza, iki ölü" dür bu olayın başlığı. Yok onun annesi, onun kardeşi, çocuğu diye başlayan duygusal cümleler adalette olmamalı. Madem kötü bir olay neden başkalarının başına gelmesini istiyorsunuz orayı da anlamış değilim. Bizim ülkemizde olsa bu olay 24 yıl verilmeyecekti. Hatta ülkedeki adalet durumuna bakarsak alkollüydüm, pişmanım dese belki ceza bile verilmeyecekti. Gösterilen tepkinin çocuğun tipiyle değil aldığı cezayla alakası var.
@Tatlışçikolata Madem öyle sarhoş biri ya da madde kullananan biri tecavüz ya da adam öldürme suçlarında minumum cezayı alsın. Sonuçta ne yaptığının farkında değil bilinçli yapmıyor değil mi? Sen şerhrin ortasında yarış yapamazsın eğer yapıyorsan karşına bir insan çıksa ne olacak? O hızla durabilecek misin? Hayır. E sen bunu göze alarak yapmışsın bu olaya kaza diyorsun yersen.
@_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ Araba yarışı yaptığı için aldığı ceza ayrı, iki insanın ölümü için aldığı ceza ayrı olur. Ayrıca "Madem öyle sarhoş biri ya da madde kullananan biri tecavüz ya da adam öldürme suçlarında minumum cezayı alsın." bunun aynısını bizim ülkede gördüm :) Adil mi, değil. Araba kazasıyla alakası var mı, yok.
@Tatlışçikolata Gayette var senin dediğin gibi bilinçli yapmıyor. Sonuçta bile isteye yapılan durum değil. İki insanın ölümü nasıl ki kaza deyip 5 yıla indirgeniyorsa bu da öyle olsun. Neyse iyi günler
@_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ Tecavüz ve araba kazasına verilen ceza orantılı veya eşit olsaydı haklı olurdun, ancak değil. İyi günler..
@Tatlışçikolata cinayet* ve tecavüze
@_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ İstersen "özgürlüğünü kısıtlayıp şiddet uygulayıp adam öldürme" yaz, bunu başka bir suçla kıyaslayamazsın. Eğer durum böyle olsaydı bak işte o zaman 24 yıl az olurdu. Ama değil.
@Tatlışçikolat Neyi anlatıyorsunuz ya sonuçta 2 can bir ergenin zevki yüzünden can var can. Kaza deyip minun cezayı versinler ee ölenlere ne olacak? Ailesine , sevdiklerine? Onları kim diriltecek? Ne desin ailesi ama canım kazada öldü boşver. Buna sebep olanda elini kolunu sallayarak gezsin. Kim ne derse desin severim o adaleti. Başıma gelse bizaat ben öldürdüm o p*çi sktiğimin adaleti ne ceza verirse versin o zaman
@_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ Üzgünüm ama hakimler "Bu anne, üç çocuğu var bu yüzden ceza artmalı. Bu yalnız, bunun seveni de yok, ceza vermesek de olur, öldüğünü bile fark etmezler." diye kendi kafasına ekleme-çıkartma yapamazlar. Düşüncenize saygı duyarım ama adalete duyguyu karıştırmamak yönündeyim. Anne ve çocuğunun ölmesi evet, üzücü ama zaten anayasada bunun için belirli bir ceza var. Araba yarışı yapmış, bunun sonucunda ölmüş, e bunun da belirli bir cezası var. Bu cezadan daha az verdiği taktirde nasıl adaletsizlik oluyorsa daha fazla verdiği taktirde de adaletsizlik olur. Aynı "Siyahiler beyazlardan üstün değil" diyen biri nasıl ırkçılık yapıyorsa "Siyahiler beyazlardan üstün" diyen biri de ırkçılık yapmıştır. Bu da bunun gibi, hakim verilmesi gereken cezadan daha az ceza verdiğinde adaletsizlik oluşuyorsa daha fazla ceza verildiği için de adaletsizlik oluşur. Avrupa'nın kanunlarını bilmem, ama bu kadar tepki gördüyse verilen cezayı fazla bulmalarının elbet sebebi vardır. Bunun tiple ilgisi de yok, alışılmadık bir karar olmasıyla ilgisi var. Dediğim gibi duygusal yönden bakmanıza saygı duyarım ama benim için duygular adaleti etkilememeli.
@Tatlışçikolata Duygusal yönden bakmıyorum burdan adaletin açığından bahsediyorum. Misal ben birini sevmiyorum şakasına silah doğrultup öldürebilirim. Savunmamda da kazara oldu kasden yapmadım , sadece şakaydı derim. Daha az ceza alırım. Bunu gibi vakalarda mevcut. Adalet zaten yok + cinayet cinayetir kazası falan olmaz. İyi akşamlar bu kadar yeter
@_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ İstediğin kadar kabullenme, duygusal olarak bakıyorsun. Buraya yazdıklarının, kelimelerin hangi duyguyu barındırdığını yazardım ama tamam, bu kadar yeterli.
@Tatlışçikolata Yoo silahımı temizliyordum ateş aldı karıma isabet etti diyen adam var. Bu adam cinayetten yargılanmaz mesela.. Duygusal değil mantıksal düşünürüm.. İlk suçundan hapis yatma oranın da çok düşük çünkü hapisler kalabalık olacak , masrafları artacak , ülkenin imajı zedelenecek vs. Bunlar hep adaletin açığı. Görüşlerimiz farklı saygı da duymam. Zaten anlaşmayız o yüzden daha fazla yormaya gerek yok birbirimizi
İsterse dünyanın en yakışıklısı olsun yine de cezasını çekmek zorunda.
Buradaki sorun o değil aynı şeyi türkiye'de yapsaydı denetimli serbest bırakılıcaltı ama o yaptığı ülkede 24 yıl yedi eğer varsa herkese olucak dünyadaki
Tamam abi bu yakışıklı ise okey ben birşey demek istemiyorum artık.
Burda güzellik ya da yakışıklılık yarışması yapılmıyor.
Kim olursa olsun, hak ettiği cezayı çekmeli.
bu çocuk yakışıklı ise ben hakkaten kendime baya haksızlık yapmışım. Kızlar haklıymış sen yakışıklısın diyerek vay be
hayır istemezdim bu adamın videosunu da izledim bana göre suçlu suçludur
Temel olan yakışıklılık değil, insanlıktır. Bu insan beraat alırsa yine bir şeyler yapabilir.
Ya insanlar ne kadar sacma düşünmeye başladı ya, allah akıl fikir versin.
İnsanlar mal ya hadi adamın görüntüsünü beğendin katil olduğunu umursamadın.. çocuk sana mı bakar salak ne freesi
Yani yakısıklılıga göre mi ceza veriliyor cok saçma iki kişinin ölümüne sebep olan biri katil olmuş oluyor yakışıklı değil
Kime göre yakışıklı?
Saçmalık gerçekten hiçbir insan dış görünüşü, maddi gücü gibi şeyler ile muamele görmemeli Adalet böyle bişey değil
Bizde olsa eğer parasıda varsa yağrın tahliye ama yurt dışı ceza kanunları gerçekten adaletli özelliklede amerikadaki cezalar gerçekten çok ağır
Öldürdügü kadinin ablasi falan dese abo bu yakiskli ben sikayetci olmim falan normal bulmicm ama nys dicem diger millete noluyor
Dünyada yakışıklı kıtlığı mı var nedir bu sırf yakışıklı diye katil de olsa kadınların adama kul köle olması.
Tövbe tövbe bu gözler bu saçma sorularıda mı görecekti yakışıklılıkla güzellikle suç işlemenin ne alakası var her vatandaş cezasını çekmeli
Bunu serseri görünümlü biri yapsa yorumları tahmin edebiliyoruz. Bir de dış görünüş önemli değil derler..
Ölen kişilerin ailesine sabır versin bunu yalan cezasi neyse ceker insallah.
gerçekten sırf yakışıklı diye böyle bir şey olabilir mi saçmalık
Adaleti asla yakisiklik ya da tehditle göre
ya da vb şeylere
Göre adeletsizlik yapmazdım
Bizde olsa en fazla üç ay yatıp çıkardı trafik kazalarında böyle malesef
Suratına atcan kezzabı o zaman görecek ebesinin şeyini
Yatsın ömür boyu umrumda degil hapiteki abilerin işini görür onlarda bayram eder 😏
aptal ergenler sonra adalet adalet diye gezer ortalıkta
Ne kadar yakışıklıda olsa 2 kişiyi hayat'tan koparmış birine berat vermek vicdansızlık olur.
Ne kadar da yakışıklı olsa ne kadar saçma bir cümle yakışıklı olunca dokunulmaz mı oluyorsun
Türkiye'de tipsizler de serbest kalıyor :D
Kesinlikle serbest kalmalı, bir yakışıklı kolay dogulmuyor
24 yıl çok fazla ve istemeyerek öldürmüştü 3 yıl hapis yatıp 75milyona çıktı diye biliyorum hapisten
Çok mu fazla? 2 kişinin hayatını almış. Nasıl olduğu sonucu değiştirmiyor. Düşünsene bir adını anmak istemediğim birisi geliyor jennie ve lisaya çarpıp onların canını alıyor. 10 sene yatıp çıkması seni mutlu eder miydi? Daha o insanların kaç sene yaşayacakları vardı. Bir kendini bilmez yüzünden hayatları elinden alındı. Bana göre 40+ sene bile az. 24 çok fazlaymış. Can bu can. Sürücü hatalı olup öldürdüyse planlı cinayete teşebbüsten bir farkı yok. Zenginsen öde parayı çık. Ne güzel dünya be
Ezdiği kişi aenin annen kardeşin olsaydı24 yıl fazla mı diyecektin. Nasıl istemeyerek? Kuraları ebem mi çiğnedi? Trafiğe açık yerde ebem mi yarıi yaptı?
Tiktoktan çıkan bir şeyin mantıklı olma ihtimali %2 falan zaten
hayatımda gördüğüm en malca soru cevabı söylememe gerek yoktur her halde
kaale almaya gerek yok böyle soruları 😃 tiktokta 9-14 yaşında çocukların saçmalıkları görün geçin
Aslında resim deki kışı okadar da iyi değil ben bunun için kilimi kipirdatmam
Öff daha neler duyacak kulaklarım ya 😪😒
Cidden bu mu yakışıklı?
N
Tipten 6 ay yatma muhabbetinin doğruluğu.
Bence tag açanlara da bi 5 sene kitlemek lazım
Daha yakışıklı biride ona çarpsın ozmn
Hapse girsin, kudursun, döner bıçağıyla sünnet etsinler, hava alayım diye çıktığında kargalar saldırsın, hakettiğini bulsun
Annesiyle bebeğin suçu neydi lan!!!
Sünnet ne alaka
Yersiz olmuş
Çocukta müslüman tipi yoktu bunun hayran kitlesinin çoğuda kız herhalde ondan yazmışsım ama silemiyorum
Bu arada İslam'da sünnet olmak sadece bir gelenektir yani farz değildir
İslam'da hem erkeklerin hem de kadınların sünnet edilmesi sünnettir yani sünnet olunması tavsiye edilir ancak olmazssan da bir günahı yok
Ancak Yahudilikte bu farz
Zaten böyle bir erkeği zorla sünnet ettiremezsim😂
Yok yani o işin espirisi yoksa ben kimim ki aklı başında bir bireye zorla tedavi yaptırayım
😂😂😂
Elalemin erkeği türk kızlarını gerdi, çoğunuz koca bulamıyor, sevemiyor, beğendiğiniz varlıkları kimsenin önüne atmayın, komik olursunuz.
Bizim ülkenin insanlarını anlamıyorm. Sırf eli yüzü düzgün diye (yakışıklı!) o ölen iki masum insanı değil de bunu paylaşıyorlar habire
Ben de bizim ülkenin insanını (!) anlamıyorum. İki satırlık detayı okumaya üşenip gelip Türkler'e sallıyor.😒
@damesblanches xD
@damesblanches ben gayette okudum her detayı soruyu soran arkadaşa değildi lafım aırf yakışıklı diye paylaşıp çocuğu mağdur gibi gösteren kişilereydi. Soruyu soran gayet kendini ve tavrını belli etmiş ona değil tavrım
Ben de diyorum ki olay Türkiye'de yaşanmamış. Türkülerle alıp veremediğin nedir?
Bazı türklerin tepkisinden bahsediyorum çocuğu sırf şu bahsettikleri yakışıklı (!) vasfından dolayı paylaşan. Her şeye muhalefet olan ergen kesimden bahsediyorm
Asıl detayı okumayan sensin galiba
Ergen işte. Olay yurtdışında ve orada başladı bu akım. Yani Türklerdeki ergenler değil dünya genelindeki ergenlerle ilgili. Bizimkiler şeklinde olan görüşüne bu tepkim. Yoksa çok saçma bir durum olduğunu hepimiz biliyoruz
Okuduğunu anlamayan da sen olmalısın. Memnun oldum tanıştığımıza😒
millet kafayı yemiş gerçekten
İşte insanların adalet anlayışı
Etsin de mallar ölsün
Yani yakışıklılık genleri korunmalı bence
Adam bile şaşırdı serbest bırakıldığına
Gerçekten yakışıklıymış😂
Burada olsa yakışıklı olması da gerekmezdi
Yakısıklı falan degil tam dayaklık bi tip
ölen anne ve çocuğun adaleti ne olacak peki
Çok yakışıklı gerçekten.