AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Hayır bence çok saçma ya saçma rezillik çocuğun bundan etkilenir
Rezillik nerde acaba sizin dusuncenizden mi bahsettiniz?
Evet ama biraz fazla oldu kusura bakma senin kararın 🥺
Ben kendim sordum çocuğum için en iyisini ben düşünmüyor muyum? Benim anlamadığım cocuk benim benden fazla düşünen olmaz ama yorumlar iğrenç benim sorduğum soru farklı sorudan ibaret görüşünüz olsa daha iyi olur
Bisey sorabilir miyim çocuğunuz kaç yasinda
16 aylık
Ayyy çok pardon ben buyuk zannetim bende hamileyim de o yuzdne değişik oldum 16 aylık dha çok küçük degistirebilirsin
Zaten etkilenecek bi yasta olsa değiştirmem ama anlamiyor farkinda degil böylesi daha uygun diye düşünüyorum... 18 yas ve hamilelik hayatınızın baharını kışa çevirmişsin!!!
Hayır o yanlış 24 yasindayim
Öyle mi kusura bakmayın rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah analı babalı... büyüsün🥰
Teşekkür edrm 💞siz ve çocuğunuz inşallah çok güzel hayatınız geçer 🤎🤎
İnşallah teşekkür ederim 😇
💚
Değişmeye hakkın var
cocuguma kayınpederimin ismini koydurmazdım
Koymak istemedim zaten zorla konuldu☺
sen 9 ay onca acıya ragmen karnında tası sonra zorla ismini onlar koysun resmen zorbalık
ve senin yerinde olsam inadına değiştirirdim ismini
İnat demeyelim değecek insanlar değiller severek koysaydım değiştirmezdim sonuçta bi onların ismi degil heleki soyadını değiştirince isimlerinin bir anlami kalmıyor sadece bastan beri istemedigim için değiştirmek istiyorum
çocuk kaç yaşında?
16 aylık 😊
değiştirebilirsin ama bence değiştirmek yerine atıyorum adı B ise yeni bir isim ekle atıyorum ilk ismi A ikinci ismi B olsun sonuçta o çocuk kocanında çocuğu velayetini alsanda çocukla görüşücek ahlaki olarak dediğimi yapman en uygunu olur bence.
Bence baba vasfına sahip bir insan degil babalık yapmadigi için üzerinde hakkı olduğunu düşünmüyorum hic bir şekilde takmak istemem isimlerini bize yaptıkları bana cocuguma bence haketmiyorlar😏
dediğin gibi olabilir ama o haketmese bile çocuğun üstünde bir şekilde manevi hakkı var biyolojik hakkı var bence en doğrusu başına kendi istediğin ismi ekle çocuğu o isimle büyüt ama kimlikte dedesinin ismi 2. isim olarak dursun
Manevi hakki yok buna adınız gibi emin olabilirsiniz sadece biyolojik olarak hakki var onu afedersiniz ama her sokak başında bulunulacak bisey😊
biliyorum ne demek istediğinizi de anladım ama bence dediğimi bir düşünün kimlikte kalması kadar hakkı vardır ha eğer adam sizi aldattı veya şiddetten dolayı boşanıyorsanız o başka bu durumda değiştir adını direkt
Aldatmayı ben bilemem gözümle duymadım ama kendisinden duydum ama hem psikolojik şiddet hemde fiziksel şiddet vardi🥲
yani seni aldattığını söyledi ve şiddet uyguladı
bu durumda haklısın ben olsam ben de çocuğumun öyle bir adamın babasının adını taşımasını istemezdim değiştirebilirsin.
Hamileyken bile... ve şu an bosanmamizin en büyük sorumlusu babası maalesef o yüzden ne isimlerini nede soyisimlerini taşımasını istemiyorum. !
soy ismi konusunda kendisi 18 olduktan sonra sizin soyadınıza geçebiliyor diye biliyorum o zamana kadar babasının soyadı ama isim değişikliği yaptırabilirsiniz muhtemelen.
Ben avukatimla konuştum dava acma halinde değiştirebiliyorum ama çok detaylı konuşamadık 😊
Yav sacmalama isim. ne alaka
Degiş
Wğer rahatsz oluyosan bence değiştir
Doğru valla çok doğru
Bu kadar çok dert ediyorsan tabi değiştirebilirsin
Ben olsam değiştirirdim
İsmi değiştirsen ne olur soyadı babadan
Soyadını da değiştirmeyi düşünüyorum
aman degistir sevmiyorsan
Aman değiştireyim dimi 😂😂 ne güzel söyledin gıııı keyfim yoktu güldüm😅
İkinci bir isim eklet eskisini de pek kullanma
Hic kullanılsın istemiyorum
Barışmayı yenıden başlamayı denesen?
Bu saatten sonra imkansiz desem.
Anlıyorum umarım yenı hayatından her şey dıledıgın gıbı güzel ve huzurlu olacaktır hayırlısı buymuş demek
Aynen ben hep hayırlısı olsun diye dua ettim zaten olmayınca zorlada olmuyor tek taraflada...
Aynen amınnnn anne olma duygusunu yaşamışsın ne güzel şey bu zamanda birıyle uzun bır hayat sürdürmek çok zor gerçekten
Aynen o yüzden insanin iyice tanıyıp iyi bir insan seçmesi gerekiyor
Çok haklısınız evet. Bırde uzun bır sure gerek tanımak ıcın vıcdan saıbi olmalı yoksa evlılık çok güzel bır şey
Aynen
Peki özel olmaz ıse boşanma sebebınız?
Fiziksel şiddet psikolojik şiddet sadakatsizlik sahiplenmeme cocuga deger vermeme eşe deger vermeeme hor görme en son cocukla beraber gece yarısı kapı dışarı etme.
Çok üzüldüm gerçekten böyle olmaz çok doğru karar vermıssın boşanmakla yolun basındasınız henüz. Aileniz bu duruma tepkisi ne oldu?
Arkamdalar
Bu çok güzel işte aile önemli
Bu arada hengı şehirde yaşiyorsunuz?
Bingöl
Cıddımısın
Bende Pülümür sıze çok yakınım sınır Tunceli
Çocukluğum orda geçti ama şimdi İstanbul’dayım
Aynn
Şilan bingol un neresinden
Merkez
Merkez uzak bıze
İstanbula gelmeyi dusunuyormusun
Hayir
Anladım
İstedıgın zaman bana yazabılırsın şilan bır dost bir arkadaş olarak
Üzecek bir şey yazmadım umarım
Teşekkür ederim
Bence dogru degil.
Esimin tehditle koyması dogru yani ben istemediğim halde
Evet eşinin bu sekilde davranması da doğru değil. Değistirmek yerine ikinci bir isim ekletebilirsin.
Ben isimlerini hic bir şekilde taşımasını istemiyorum
Hayır degistirme kalsin nolcak sanki
İstemiyorum ama
Çocuk kaç yaşında 3 ü geçmişse değiştirmeyin
16 aylık
Değiştirebilirsin o zaman
Adı güzel mi
Nefret ettiğin bir insanin ismi ne kadar güzelse o kadar güzel🤮
İsim sadece 1 kişiye mi ait
Niye boşanıyorsun
Aşerdim almadi boşanıyorum😄😄
Off dalga geçme ya :))
Anlaşamadık
Neden
Anlaşamamanin nedeni mi olur😄
Olur
Sadakatsizlik değer vermeme sahip cikmama psikolojik şiddet fiziksel şiddet ve en sonunda gece yarısı cocukla kapı dışarı edilmek😊
Hepsini anlarım da gece yarısı çocukla kapı dışarı ediyorsa, sende de bı sorun var demektir. Durduk yere kimse kimseyi gecenin bı yarısı kapı dışarı etmez.. biraz kendinizde sorun arayın derim
@İzmirdenEmre bir insanin hikayesini bilmeden böyle konuşamazsınız bence Şu an burda hic kimse beni tanımıyor yalan söylemeyi normalde'de sevmem ve şu an için yalan söylememi gerektiren bir durum yok tabikii durduk yere olmadi özet geçtim ama benim hatam degildi kendisinin ve ailesinin hatasıydı 😇
18 yasına gelmeden olur mu
Boşandıktan sonra velayet bende kalırsa sayet bütün yetki bende oldugu için oluyor ☺
Umarım elin kuvvetlidir bu noktada bol sans adımları Saglam ay
Teşekkür ederim sağolun😊
Yaşayan bilir 😉🤗
Aynen öyle yaşamayana cok basit geliyor.
Yas Kac senın mesaj atamadım tkp ettim seni
22
Bende o Yasta ayrıldım bilirim
Burda mısın
Gerek yok
Boşanma sebebi nedir
Kayınbabanın olan ismini değiştirirsin
Evet bence deyisdirilmeli
Degistir sicsinlar kayinpedere
Sorman bile hata değiştir
Değiştir tabikide
Değiştir gitsin ben olsam değiştirirdim
Ne alakası var
mantıklı değil
Zorla koymuşlarsa değiştir gitsin
Yapma bence ismide çok güzel
Gereksiz bence degistirme
Olur
aman bosvr
Kal sin
İki isim koysaydın
O seçeneği sundum ama bosanmakla tehdit etti bisey diyemedim
Bosaniyosun zaten koy
İste koymayi düşünüyorum
Koy arkandayim
O halde bizlere sormana gerek yok. Ne yapacağını biliyorsun, yapacağını yap, tamam mısın?
@TimurAY sadece doğru mu değil mi diye sormak istedim bir cok insanin da fikrini almış oldum
Aslında birçok farklı insandan fikir alman veya birçok insana danışman ne kadar kaliteli ve vicdanlı biri olduğunun göstergesidir. işte bu yüzden hangi kararı verirsen ver, doğru kararı vereceğinden eminim. Bu arada umarım hayatta herşey istediğin gibi olur😃😃
@TimurAY teşekkürler iyi dilekleriniz icin😇
Değiştir.
Değiştir
Cok teşekkür ederim değiştirmeyi düşünüyorum 😊
Allah banada nasip etsin inşallah 🙏
Amin inşallah 😊
Kaçıncı çocuğun acaba
İlk
Ne mutlu ya babası ilgileniyor bu çok önemli
İlgi tanıdık gelmedi bana kan bagı olmayan insanlar kadar bile ilgisi yoktur öz babasının söylerken utanarak çekinerek yazdım 😏
Neden böyle dedin ki ☺️İnsan kendi canı kanı ya ondan bir parça
Ama hep yabanciydi 🥲 canı kanı olsaydı emin olun yabancı kan bagi olmayan insanlar kadar en azından sevgi ilgi değer gösterirdi😏
Peki beraber misiniz? Bu durumda
Hayır şu an ailemle kaliyorum
Gözlerimde dolmuş iki damlasın üzülme herseyde bir hayır vardır
İnşallah hayırlısı budur çok teşekkür ederim 😊
Ben çok teşekkür ederim. Kız mı oğlan mı peki ☺️
Erkek😊
Ya kıyamam 🧿maşallah pamuk ellerini öp benim yerime Allah isteyene değil böylesine neden nasip eder ki
Vardır rabbimizin bi bildigi biz bilemeyiz 😊 olur öperim teşekkür ederim 😇
Çok incesin çok sağol 🙏 adın neydi bu arada
Şilan
Tuğrul bende memnun oldum
Bende memnun oldum
Güzel elektrik verdin bana duygulandım çok
Ne gibi 😅
Kıskandım ya benim neden mutlu bir evliliğim yok çocuğum yok diyorum 🥲
Aslında hayirli olmadıktan sonra sekil a'da gördüğün gibi daha kötü oluyor allahtan hayırlısını isteyin olsun diye değil 😊
Olur mu en azında bir oğlun kanından canında bundan mutlusu olur mu hiç
O taraftan cok mutluyum yasama sevincim sebebim nefes almak için tek bahanem ama bide cocuk açısından düşünmek lazım yeni yeni konuşmaya başladı yazarken yutkunamadim bile yani tanıdık tanımadık yoldan geçen her erkeğe baba diyorsa ben mutlu olmamam onun adına dışım çiçek açıyor ama içim kan ağlıyor 😓
Üzülme ya dayanamam ben baba kelimesi dünyada en güzel söz biliyor musun sen 17 yıl oldun diyemiyorum 🥲
Tabiki öyle ama insanın kendi babasında güzel o kelime yoldan her geçene degil
Kesinlikle öyle bana mesaj atar msın ordan devam etmek isterim seninde içinde uygunsa
Mesaj kutum açık mesaj atabilirsin bana
Adı ne
Erdem
Aslında güzel isim ama yaşı küçük ise oğlunun değiştir en azından sana eskiyi hatırlatmaz ama herşeyin farkinda olacak bir yastas ise değiştirme
16 aylık ve emin olun Şu an bilincinde olsaydı kendisi bile isterdi 😊
Neden ayrılıyor sun canım eşinden yani ne gibi kötülüğü oldu sana
Kötülük degil Kötülükler yapti yazsam roman olur o yüzden ne siz sorun nede ben söyleyim😊
Bu ne alaka acaba? Bide merak ettim siz kirsehirli misiniz yoksa ankarali mi?
Kalsın o zaman 😊 esimde kirsehirliydi maalesef 😒
Kırşehir in neresi acab belki tanırım
Siz neresindensiniz tanima olasılığı bile varsa 😅
Kırşehir Akpınar ilçesi Ankara Mamak 😂
Haa tanımazsın o kaman aman aman😅
Kaman aman Allahım aman derler canım
Benim bildigim bu yaka silkerekten 😂
Aynen canım çok kaba ve kendilerini her şeyden üstün görürler
Kaç yıllık evlisin
Kaba mı sadece cahil cok bilmiş neyin ne olduğunu bilmeyen kültürsüz görgüsüz yazacak çok şey varda neyse... 2 yıl 2 ay
Öyle insanlar kadını değerini bilmez canım daima kadını küçük görür aşağılayıcı konuşur kibar olmaz sekste bile sadece seni değil kendini düşünür
Maalesef öyle... iyi geceler 😊
Bence değiştir
Değiştir bence
Bence doğru değil ya
Bence değiştirme
Nolmuski
aga beee
Bosanma. Akilli davran esini yola getir.
Yola gelecek akilli bir insan değil 😊
Mutlu değil ise neden zorlasın
@fthaltn1834 mutlu etmiyorsa zaten mutlu edilmez karşılıklıdır bu işler 😊
Bende sizi savundum zaten 😁
@fthaltn1834 hersey kisinin mutlulugu mu? cocuk zorlamak icin en buyuk neden..@soran canim ben bosandim. Bu toplum bosanan kadina iyi gozle bakmayan bir toplum. Dul diye yaftaliyorlar. Ve yanina yaklasmak isteyenler cocuk sapigi bile olabilir. neler okuyoruz duyuyoruz. sen kiyabilecek misin cocugunla ayni catiya tanimadigin birini koymayi? pek cok sebepten eger cocugun varsa bosabma... aile terapistine gidin veya bosanma bekle..
Bu konuda ben size zaten katiliyorum. Soran kişi illa bosansin demedim. Bu aşamaya geldiyse bazı şeyler duzelmemistir zaten. Ayrıca fiziksel veya psikolojik şiddet olan ya da eşlerin birbirine saygısı olmayan bir ortamda çocuk yetiştirmek daha zor. Toplumun boşanmış kadınlara bakış açısını az çok tahmin edebiliyoruz fakat bunlar zerre umrumda değil insan kendi ve çocuğunun mutluluğu için herşeye katlanmak zorunda degil. Hayat bir şekilde devam ediyor ve bunu da eziyet haline getirmeye gerek yok. Aslında aynı şeyi dusunuyoruz. Saygılı bir dil ile kendinizi ifade ettiğiniz için teşekkür ederim.
Ben bidaha evlenmeyi düşünmüyorum en büyük sebep ise cocugum zaten ben millet için kesinlikle yasamam agzi olan konuşuyor işte ben zaten bugüne kadar cocugum için durdum ama cocugumdaa deger vermezse keserim fişini kim olursa olsun bizden değerli değil.
Bende tam olarak bu dediğinizi savunuyorum kadın bir erkeğe muhtaç degil. Olmuyorsa bitirirsin. Hayatta hiç birşey kişinin kendi varlığından ve mutlulugundan önemli değil.
@fthaltn1834 rica ederim.. Ben bir anneyim.. Ben bosandigimda da kizim daha 10 aylikti. Ayakata dururum dedim. Ve memurum ustelik duzenli gelirim var, bir de hukuk okuyorum. Buna ragmen, aileye geri donemiuorsun.. Ev ev ustune olmuyor. Kabullenmiyorlar. Ayri eve ciktim, bu sefer apartmanda illaki bir rahatsiz eden cikiyor dul diye. Bakiyorlar gozluyorlar, en sonunda rahatsiz etmeye calisiyorlar.. Kac ev tasidim bu sebepten. Her 10 aya bir ev dusunun.. cocuk okula basliyor, aileler beraber geliyorlar, bosanmis ailenin cocugu hala da kuvumseniyor. Gencsin dedi ailemevlen diye birini buldu, adam cocuk sapigiymis.. ama oyle guzel oynadiki, inanamazsiniz... eski kiz arkadasi bana ulasip durumu anlatti hemen ayrildim, cocugumla tanistirmadan. Kizim suanda 11 yasinda.. Buyudu cok sukur ama yalniz basina titreye tireye, bu zalim toplumda heryerim sinir kupune donustu inanin... Suanki yaptiginiz nazlar kisilik mucadeleleri hepsi bos.. Erkekten erkek olmak zorundasin hayatta kalabilmek icin... delirmezseniz.. toplumumuz cccok acimasiz inanin... O yuzden bitirmeden lutfen dusunun , zaman verin. konusun, alttan alin gerekirse..
Vermiş olduğunuz mücadeleden dolayı sizi gerçekten takdir ediyorum. Ve sizin adınıza çok sevindim o zor günlerde ayakta kalıp çocuğunuzu kimseye muhtaç olmadan yetistirebildiginiz için. Umarım bundan sonra hayatınızda hep güzellikler olur. Ben şuna inanırım. İnsan emek verip mücadele ederse karşılığını bir şekilde mutlaka alıyor. Toplum onyargisi malesef çekilmez bir durum ve sizin yasadiklarinizi anlamam ya da hissetmem mümkün olamaz. Ama şu an o günlerden bu günlere gelebilmenize çok çok sevindim 👏👏👏
@norgelykkelig özelden konuşabilir miyiz?
Yazabilirsin mesaj
@Şilangg soru sahibine dediniz sanırım ben yanlış anlayıp üstüme alındım galiba 🙈
@fthaltn1834 saolun yapici nazik iyi niytli yorumunuz icin. Allah razi olsun.
@soran tabiki
Fikirlerimizi sunduk sadece
Ekledim ama dm gelmiyor gt yapabilir misiniz
Grup kurma yok mu bu 3 lu iyi anlaşırız 😊
@soran ekledim ama 1 xp orlugumdan mesaj atamiyorum. sen bana yaz istersen
Kalsin