AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
İnsan ister istemez keşke bu isim olmasaydı diyebilir ama çocukları bu konulara mudahil etmemek gerek sadece bir isim sonuçta gerek yok.
O isme artık öyle alışmışsınızdır, bence değişik bir durum olur. Uğraşmayın yani.
Ben uğraşmak istiyorum 😊
Çocuğunuz küçükse sorun olmaz ama sonuçta o tarafta ailesi; yani aynısını onlar yapsa ne olurdu bir düşünün. Belki çocuğunuz ismine alıştı falan. Telefon değiştirmek gibi bir şey değil ki bu.😅 Siz ne isterseniz onu yapın tabi.☺️
Doğru değil. Çocuk senin olduğu kadar babasının da. Buna hakkın yok.
Peki ismi benimde istememin bi önemi yok mu madem ikimizin cocugu niye tehditle kendi istediği ismi koyduda ortak isim koymadi benim hakkim yok muydu bütün herseyini çeken ben ama ismi tehditle koyan o ohh ne ala memleket dar görüşünüz için teşekkür ederim 👏👏👏
Değiştirme, eşini elde etmen onu kendine bağlaman barışmanız çok kolay aslında
İmkansiz onu tanımıyorsunuz 😒
Emin ol nasıl barışacağını onu nasıl elde ediceğini istersen detaylı anlatabilirim sana
Mesajla mı?
Dilersen takip edebilirsin detaylı konuşuruz bu konuyu
Çocuğa zor önce ismini seviyor mu değiştirmek ister mi diye (3 yaşından büyükse)
16 aylık 😊
Bencede değiştir. Ondan hatıra kalmasın. Boşanma sebebiniz ne peki
Anlaşamadık
eşine söyledin mi değiştircem diye
Evet
ne dedi
Tabikide reddetti o isim kalacak sende eş** gibi her zaman kullanacaksın dedi
velayeti sana verirseler değiştirebilirmisin acaba? ya da kolayı var çocuğa ek bir isim söyle. Hep onla çağır. 18 ine gelince de ismi değiştirsin kendi
O zaman daha zor olur alışmış olacak hastane okul vs yerlerde simdi değişmesi en iyisi olur diye düşünüyorum
O zor olabilir sonuçta eski eşinden onay gerekebilir. O da kabul etmiceği için başka seçeneğin yok bence
Onay gerekmiyor diye biliyorum çünkü tüm söz hakki bende oluyor
velayet sana gelirse o zaman değiştir gitsin hatta inadına değiştir
Ben inat uğruna biseyler yapmam sadece istemediğim için hic istemediğim için değiştirmek istiyorum.
Peki velayeti sana vercekmi? Bundan eminmisin
Beni cezalandırmak adına istiyor ama sonuc ne olursa olsun sonuna kadar uğraşıp vermemeyi düşünüyorum.
Eğer seni cezalandırmak istiyorsa boşanmada senin bir suçun var sanki? öyleyse eğer çocuğu alman zorlaşır
Hayir çocuğuma ne kadar düşkün olduğumu biliyor o kadar şey yapmasına rağmen bosanmayacagimi dusunuyordu ve tabii beklenmedik bi hamle yiyince afalladi cocukla ilgili alakalı bi baba değil bunla beraber cocuk ona verilirse bosanmayacagimi düşünüyor ama yanılıyor.
Peki sen boşanmaktan eminmisin? Çünkü herşey zor olucak biliyorsun. Eğer kendi ayaklarının üstünde duramıyorsan hayat çok daha zorlaşıcak
Peki benim yerimde olsaydınız ne yapardınız
Senin durumunu bilmiyorum. Anlatabilirsen yardımcı olabilirim belki?
5 dk
Fiziksel şiddet psikolojik şiddet sadakatsizlik sahiplenmeme cocuga deger vermeme eşe deger vermeeme hor görme en son cocukla beraber gece yarısı kapı dışarı etme.
Sana bunları yaparken ailen nerdeydi? Tamam bunlar yeterli bir boşanma için ama boşandıktan sonra ne yapacağını da düşündün mü?
Ailemin haberi yoktu söylemedim bi umut düzelir diye ama olmayınca zorlamanın anlamı yok düşünmedim düşünmüyorum herseyi akışına bırakıyorum zamanla yaşayıp gormek istiyorum
Valla ablamda boşandı benim. Boşandıktan sonra sorunlar bitmiyor. İleriyi hazırlamak daha çok önemli. Boşanınca herşey bitmiyor tam tersi başlıyor. Birde ileride evlilik düşünürsen de gene evli ve çocuklu birini bulman gerekiyor. Gibi sorunlar var. Bunları tek başına yapabilcek güçtemisin peki
Ben başkasına güvenip evlenmem tek kişilik düşünemem oğlumda var o bana yeter
Haklısın peki şimdi ayrımısın? ailenlemisin? Çalışıyormusun?
Ailemle kaliyorum çalışmıyorum
Peki ailen seni kabullendimi yoksa biraz rahatsızlık var mı? Barıştırmaya çalıştılar mı
Bunca olandan sonra barıştırmak mi?
Aileler öyledir. Herşeye rağmen bi şans der çoğu zaman. ya da kızının geri dönmesini istemezler. Belki öyle birşeydir diye düşündüm.
Bu saatten sonra aptalca olur kendi ailesi dolduruşa getirp onlara uyması ve benim ailem yapma diyecek ben asla öyle bisey yapmamalarinj söyledim
Peki duruşma ne zaman? O boşanmak istiyor mu?
8 eylülde evet diye biliyorum
Bu anlattıklarınla kesin boşanrısınız gibi geliyor bana. Sen sonraki hayatın için biraz hazırlık yap mesela hiç çalıştın mı?
Çalışmadım
Bir sorun var mesela ailen bi kaç sene sonra evlen diye baskı yapamya başlayabilir. Kendi ayaklarının üstünde durman lazım biraz
Demezler ben ailemi tanıyorum ve zaten asla evlenmeyecegimi söylüyorum
Bence işin içine girmeden konuşmamak lazım. Hayat bu deüişebilir herşey. Bingölde işler biraz daha değişiktir gerçi. Benim şimdi çıkmam lazım eğer muhabbet istersen özelden yazabilirsin.
Gördüğüm en doğru soru valla abla
Abla dediğime bakma aynı yastayiz sbshsh
bir isim daha eklet... sen onu kullan babası da kendi babasının adını kullansın olsun bitsin
Boşver benimde kardeşimin adı dedemin ama annem değişmedi
Sen eşinle boşandın çocuğun ismi dedesinin yani aileyle senin bağın kopuyor çocuğun değil
İsminden memnun degilsen sen bilirsi tabiki inat olarakta mecbur hissetme kendini
Ben anlamıyorum ya. Çoçuğu 9 ay karnında taşıyan kadın, ağrı sancı ile dünyaya getiren kadın ama cocuguna isim takma hukukunu bile elinden alıyorlar. Adaletinize s. çayım
Maalesef öyle insan ağırlığını koymalı adetmiş benim şimdiki aklım olsaydi zaten hastanede formu dolduruyorlar orda ben doldurur ben takardim ismi😏
16 ayda baya bir sey degismis demek ki 😅 keske siz koysaydiniz ☹️
Bence, çocuğa belli bir süre o isimle çağrıldıysa eğer değiştirmeni önermem bi tane okul müdürümüz ün kafası gelip gidiyordu bize anlattı bunun sebebini meğersem 2 yıl bi isimle çağırmışlar sonra başka isimle psikolojisi bozulmuş.
13 aylıkken ismiyle seslenmeye basladim
Kaç yaşında şu an size tavsiyem bi uzmana sorun isim değiştirmek iyi bi yönden ismi konduğuna çeker diye bi konu var ya uzmana sorup değiştirin elinizdeyken hayatı da değişir isim değişince
Aynen öyle 16 aylık Şu an
Bence değiştirmeniz için tam zamanı
Zaten 3 aydır istediğim isimle sesleniyorum alışsın diye ve bosanma olmadan değiştiremem yani babanın izni gerekir oda vermez
Anladım
Bence doğru olmaz , çünkü o çocuk sizin olduğu kadar kocanızın da çocuğu.
bırak çocuk ismi ile yaşasın
kaderi güzel olsun
İsmini komple değiştirmek değilde ikinci bir isim takabilirsin mesela
Ne alaka bacim ya birak kalsin cocukta travma olur degistirirsen
Nasıl istiyorsan öyle yap ama bu kadar kafaya takılacak birşey değil
Ablacım madem kocan kötü biri neden ondan çocuk yapıyorsun? çocuğa neden bu eziyeti yaşatıyorsun o çocuğun adını değiştir değiştirme o çocuk sürekli içinde boşluk hissedip sürekli durumu hatırlayacak
Ah be kardeşim böyle bi insan olduğunu bilseydim birak cocuk yapmayi evlenmezdim bile ama yaptik bi hata hamile kalınca ne b** olduğunu öğrendim bi cana mi kiysaydim canımdan parça bildiğimin olmadi babalık yapmadiysa adam değilse benim veya cocugumun sucu degil biz bize yeteriz inşallah
Allah yardım etsin Abla durum çok zor heleki çocuk için ama daha bilinci olmadığı için ona göre büyür yani çokta sıkıntı olmaz ama hep bir boşluk hisseder içinde
Biliyorum zaten sırf onun için boşanmak istemedim ama olmadı daha fazla yürümedi
Büyük hata olur yapmamalısın
İsmini değişsen bile kan bağını değiştiremzsin
İlerde oğlun öğrenirse karşına geçip hesap sorabilir
Yapmak iaterse bu onun kararı olsun
Kan bagini değiştiremem emin olun öyle birsey olsaydı onu bile yapardım ama şu an elimden geleni yapmak hakkim diye düşünüyorum
Nasıl isterseniz
Kesinlikle ismini değiştir, adet 've töre saçmalığı yüzünden ülke kültürel gerileme yaşıyor, tabii ki; en doğru kararı vermek sana kalmış.
aynen, adetlerimize sıçayım.
Peki kaç yaşında? İsmini öğrenmişse biraz zor olur cocuk için
16 aylık Şu an benim söylediğim isme alışmış dyrumda
O zaman değiştir bence
Byn tek başına karar veremezsin, çocuğu babanın evinden getirmedin sen.
Haa doğru o babasının evinden getirdi diye babasının ismini tehditle takti dimi?
Yorumlarını okudum kesinlikle değiştir. Böyle bir adamın çocuğunun üstünde hakkı var mı bilmiyorum
Benim gözümde hakki yok tabiiki herkesin görüşü farklı değiştir diyende var degistirme diyende herkes kendi yaşadığını bilir ! Baska bir isim olsaydi ve babası taksaydi umursamazdim pesine dusmezdim ama kendi babasının ismi olup en nefret ettiğim insan olunca elimde değil kesinlikle kendime hakim olamıyorum bu konuda 😐
Kendi bildiğini yap buradakileri dinleme
Sende babanın soyadını eklet. Neden kocanın babasının ismi duruyor sadece. Senin baban dede değil mi? Bence değiştirme nede olsa onunda babası. Sadece istediğin bi ismi ekleme yaptır
Sen ayrılıyorsun, çocuk hala babasının oğlu. Eğer reşit oldugunda istemezse kendı degıştırır
Sizinki çocuk değil, oyun hamuru olmuş. Yazık gerçekten o çocuğa. Yerinde olmak istemezdim
Evet iyiki yerinde değilsiniz öyle bir babanız yok oyun oynayan ben degil karşı taraf madem sahiplenmeyecekti ne cocuk yapacaktı nede evlenecekti kusura bakmayın ama kendi açınızdan düşünmeniz cok yanlış
Ya ismimin buna ne alakası var? Sırf babasını ve akrabalarını sevmiyorsun diye ismini mi değiştirmen gerek?
Sanki o isimden dünyada 1 tane mi var.
Kusura bakma da seninki annelik değil bencillik
Anneligimi sorgulamak kesinlikle size kalmış bir durum değil evet istemediğim halde takildiysa ve cocugum 16 aylık olmuş hala ismini bile vermediysem değiştirmek hakkim olsun bi zahmet.!!
Benim de ismimi babaannem koymuş ama ben ondan ölesiye nefret ediyorum. Ama ismimi değiştirmeyi düşünmüyorum. Sonuçta o isimi o uydurmadı herkeste var.
Sana da allah akıl fikir versin. Tek düşündüğün kendi egon
Kendi ismini mi koydu? Ve emin olun benim yaşadıklarım bana yasattiklari karşısında az bile.. ayrica o ismi ben en bastan istemedim bosanmakla tehdit edip taktı
bence değiştirmemelisin çünkü çocuk daha çok etkilenir ve daha çok üzülür olduğu gibi kalmalı bence
Cocuk 16 aylık ne gibi bir üzüntü yaşayabilir?
bilmiyordum 16 aylık olduğunu
İsim hoşuna giden bi isimse kalsın ama ismi hoşuna gitmiyosa degiştir
Baba tarafı ona o isimle hitap edecek. Anlam karmaşası yaşar
Nüfusta neyse oyle hitap etmek zorundalar
Degistirmek zor, mahkemeyle ugrasmak gerekiyor. Onun yerine 2. Isim ekletin daha kolay. Ilkini kullanmayiverirsiniz
Uğraşırım kesinlikle sonuc her ne olursa olsun öyle insanların ismini taşımasını yedekte bile istemem
Esiniz de kabul ediyorsa degistirebilirsiniz ama kisa yoldan ikinciyi ekletip gecin bence 😄
Niye istediğim isim varken hala o ismi taşısın ve o kadar illet insanlar ki doğum yaptığımda bile kabulllenmedi simdi mi kabul edecek öleceğini bilse yine kabul etmez.
O zaman degistir haklisin. Babalik yapmiyorsa sormaya bile gerek yok. Sabirlar diliyorum size
Çok küçükse olabilir ama örnegin 5 ve üzeri ise değistirme bence.
16 aylık küçük ve herseyin bilincinde olmadigi için bu kadar rahat olabiliyorum yoksa benim en büyük önceliğim cocugum ve o herseyden kıymetli
Şayet mutlu olacaksan umarım herşy düzelir ve tekrar bir araya gelirsiniz ancak bu mümkün görünmüyorsa değistir dah çok küçük. Üzüldüm. Çoçugunun babasız büyümesi çok zor senin ve onun adına.
Cok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için inşallah 😇
bir arkadsımm eşiyle boşandıklarında 2 çocgu vardı. yaklaşık 3 yıl ayrı kaldılar sonra tekrar bir araya geldiler şu an çok mutlular. Umarım siz de çok mutlu olursunuz. Elindeyse eğer biraz fedakarlık yapıp yuvanın dağilmasına ve çocuğun babsiz kalmasina engel ol...
Malesef ne olursa olsun babası, dedesi olarak kalmaya devam edecek o yüzden değiştirme sonuçta bu isimden ülkede binlercesi vardır
Bence yanlış olur. Velayet sen de ama çocuğun babası her zaman aynı kalacak. Sen boşanıyorsun. Çocuk değil
Bence değil çünkü çocuğunun adı babasının adı diye çocuğunuz eşinizin babası olmuyor.
Tabikide bi tek isim ona ait degil ama sevmiyorum kendisini ve zorla takıldığı için değiştirmek istiyorum😊
Çocuğun ismini değiştirebilirsin ama geçmişini değiştiremezsin o yüzden kalmalı bence
Gecmisi değiştiremem zaten ama babasini sevmiyorum ismini vermek istemiyorum Şu an bile farklı bir isimle sesleniyorum cocuguma onlara ait olmasin istiyorum zaten ben severek isteyerek takmadım.
Biraz kendini dene o zaman yapamazsan değiştirirsin
Denemek istemeyecek kadar soğuk bakıyorum zaten evliyken bile istemeyip ezani okurken farklı bir isim taktim nüfusa babasının ismi gecti ve ben istemiyorum hic bir şekilde 😏
Aa benimde anneannemle aynı ama bilmiyorum yapmak zorunda değilsin
Eğer yaşı 3-4 u geçmişse değiştirmen çocuğu bir küçük psikolojik bunalıma sokabilir.
tamamen değiştirmen den yanayım
2. İsim eklet başa bence adı ne şu an çocuğun?
Erdem
Güzel bir isim aslında
Çocuğu tek başına mı yaptın?
Niye alakasız yorum yapmayi o kadar seversiniz anlamadim öyle bisey yazdimda ben mi bilmiyorum?
Bu çok saçma olur bence değiştirme
Neresi sacma abicim?
Çocuğun psikolojisini bozma babasıyla bir sikıntın var mı
Cok sıkıntılarımız var az buz değil psikoloji bozacak bir durum yok ki ortada 16 aylık bir bebek ne gibi psikolojisi bozulabilir?
O zaman tercih senin kardeşim. kendin bilirsin
ne gerek var? hala babası o adam
Babasida ben annesi olmuyor muyum hakkim yok mu üstünde?
koyarken aklın neredeydi? sacmalıyosun ve sacmalamaya devam edeceksin belli. ne halin varsa gör.
Tehditle koydu kardeşim niye ordan oyle kolay geliyor yazması size?
Çocuğu dededen babadan boşamayacaksınız sonuçta
Belki boşariz 😂 saka bi yana oylesi insanlar hic birsey haketmiyor
Konuyu bilmiyoruz onlara sorsak seni suçlar..
böyle bir şey yapmaya hakkın yok
Dar goruslerimiz bitmiyor bitmiyor sizin ordada adet heralde
isim bir kere konuldu bitti ve senin bunu değiştirmeye hakkın yok
Var hakkim kendi açınızdan bakmayi bırakın artık dar görüşlerinizi kendinize saklayın lütfen
bu dar görüş değil , çocuk senin yanında kalacak diye onun ismini değiştiremezsin , sen babasından uzaklaştırıyorsun
Baba mi? Baaba dedigin arar sorar maddi manevi yaninda olur kapi disari etmez bi care bırakmaz babalık sadece sözde olmaz dediginiz gibi
baba yanlış yapar hata yapar ama yinede babası
O zaman bu yanlış mi sizin gözünüzde? Bende yanlis yapayim ne olursa olsun annesiyim
ama o sizi ayırıyor mu seni çocuğundan mahrum mı bırakıyor
Yapmadiginj nerden biliyorsunuz mahkemeye yalan yanlış şeyler söyleyip sırf beni cezalandırmak adına velayeti istemek nedir ne oluyor neye giriyor?
değiştir madem öyle iki isim yapsaydın
İzin vermediler ben mi soruyu yanlış sordum acaba beni bosnmakla tehdit edip zorla taktılar bende iki isim dedim ama yok dediler
oha onla evlenmen hata zaten
Değiştiremezsin zaten
Oyle mi? Neye dayanarak söylüyorsunuz?
Kimlik çıkarttıysanız 18 yaşına gelince kendisi dava açıp değiştirebilir.
Hiç gerek yok.
... geleceğini dusun
Geleceğim ne alaka?
Biraz geç olmuş sanki
Neresi gec?
Yaşı kac çocuğun
Önce bunu sorayim
16 aylik
Yaşı uygun değişiklik için
İçine sinmiyor ise...
Değiştir bence
Bende oyle düşünüyorum
Adı neydi cocugun
Nafaka almayacaksan değiş
Nafaka ile ne alakası var acaba?
Çok alakası var ismine tahammül yoksa parasında olmasın
Bugune kadar yapmadiysa bizi çaresiz sokaklara attıysa tabiri caizse es*** gibi vereecek
Olabilir bunları yaşayan tek kişi değilsin sonuçta boşandın ve ismi değişiyorsun. Neden versin? Eliniz ayağınız tutuyorsa çalışın. Gerçi klâsik kadınlar çoğu böyle
Erkek olarak ordan klavye delikanlılığı kolay geliyor. Ben kime güvenip cocugumu emanet edicem? Çalışmaktan bahsediyor bide kanunun bana verdiği haktan niye feragat edeyim ki ve parasını ben yemem asla Şu an içinde çocuğumun ihtiyaçlarını ailem karşılıyor niye cocugum için bi birikim olmasin bunun ünisi askerliği düğünü varken?
Önce klavye delikanlıligi ne demek onu öğren. Sonra çocuğun ismini değişen biri çocuğu babasına göstermez büyük ihtimalle tabi seni bilmem tahminim bu yönde. Ha kanunen buna hakkın yok.
Kanunen hakkim neye yok? Ve babasi aramadigi halde zorla arayan ben konusmak istemeyen sormayan o sırf yüzünü unutmasın diye resimlerini açıp baba diye gösteren ben haklısınız kötüyüm istediğim kötülüğüde yaparım sizi ilgilendirmez
Kanun dedin kanundan bahsettim bende bu benim görüşüm değil kanun. Baba görmek isterse görür kanun bu. :d
İste gormek istemiyor cocugu dusunmuyor zorlama gorusturecek halimiz yok
kayın pederinlemi evlisin?
Evliligime her türlü dahil oldular diyelim
Çocugun akli karışır psikolojisi bozulur
Şu an 16 aylık ve ben ve çevremdekiler benim istediğim isimle sesleniyoruz ne gibi psikolojisi bozulur?
Baba taraf-ı ile de iletişimi olacak ve onlarda mevcut isimle. hitap edicek
Onlar için önemli olan nüfusta olanmış o yüzden problem yok görüşümce😊
Sen zaten karar vermişsin biz ne desek boş
Gerek yok boyle şeyleri bu kadar ince dusunmeyin
Öyle bir hakkınız yok maalesef
gayet de var
Yok çocuk buyunce kendi değiştirir. mahkemeleri böyle şeylerle rahatsız etmeyin
kendi çocuğu istediği ismi koyar
O zaman o ismi değiştirme kalkınca itiraz etmeyin
ne alaka
Çocuk yaşı kaç
16 aylık yazmış 🤣
Bence iyi olmaz kalsın böyle
degiştir tabi erkek milletine fazla önem verme.
Erkek milletinin parasını çatır çatır yerken başka tabii ama değil mi über zeki ve üst düzey kızımız :))))))
Aaa öyle değişiyolar mı çocuğu?
Mahkemeye başvur çocuğun adını Abuzer koy
Haaaa
Bence değiştir