AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Atalarımızın bu devirde babana bile guvenmeyeceksin dediği şey tam da bu olsa gerek 🙄🙄
Allah o babanın ve böyle sapık babaların belasını versin inşallah 🤲
Ahlâki ve etik eğitimden geçmesi lazım tüm ülkenin...
istismara uğradıysan dava açsaydın geçmişte mücadele etseydin. Ünlülerin bu açıklamaları bana basitçe geliyor, kalitesizce. Çektiği acı üzerinden insanların gündem olması acınası bir durum. Prim yapan herşeyi kullanıyorlar gibi geliyor bana.
Tamam bu kız dava açmış falan zaten ama bir kısmı böyle yapmıyor. Yaşadıkların sende kalsın herkesin bilmesi gerekmez.
Ayrıca bu tür haberler gereğinden çok yapılarak toplumda güvensizlik oluşturuluyor. insanlar birbirinden kaçıyor korkuyor. Sürekli kötü iğrenç haberler akşama kadar haberlere bakamaz oldu millet. onbinde bir olay yüzünden milyonlarca insanın keyfi kaçıyor mecbur muyuz şahit olmaya biz mi düzelticez devlet altyapı olştursun sistem kursun önlem alsın eğitim versin. Napalım be
Bu tür olayları karşı olduğumuz gruplara karşı silah olarak kullanmayı bırakıp kendi evimizin önünü süpürerek eğitmeli eğitilmeliyiz
Hiç sorma 12 13 yaslarında küçük kızlarını müşterilerine satan fuhuş a zorlayan kadın ve annelerden haber olmayan birgün yok
E ne olduya kadınlar begenmedigi. Hani çocuk taciz tecavüz ve şiddete karsı idiniz. Bu suçu kadın işlerse olumlu bakıyınuz yani nası Bi ikiyüzlü lük bu
Benim kafam bunu hiç almıyor. Bir insan nasıl olur da babasının tacizine uğrar. Çok garipsiyorum bunu.
bu kadinin sesinden durusunda bakislarindan hep belliydi kirik oldugu. Allah yardimcisi olsun. Ben de cok tacjz yasadim ama hu kiz kendi babasi tarafindan tacize ugramis. Ve asla hicbir erkege istese de guvenemeyecek🥺
vay be melisa dışardan bakınca mutlu gibisin ama resmen için kan ağlıyormuş
Malesef geçemez kimse. Taciz ve tecavüzcüleri hadım ederlerse belki gözleri korkar
yuh ya şok oldum senelerdir takip ettiğim kadın :(( üzüldüm
İğrençsiniz yaymaya devam edin sonra siz de yapım tam olsun
Mantık olsa bu olmaz adam zaten tacizciymiş neden velayet verirler ki
Ben de diyorum bu kadinin gulusu neden bu kada guzel cektiklerindenmis
Anlamadığım tek şey şimdiye kadar niye açıklamadılar
Kolay değil söylemek, benzer durumu yaşayanları görüp yalnız olmadıklarını anlayıp cesaret bulup yeni anlatabiliyolar malesef.
Hiçbir zaman önüne geçemeyecek siniz
Çünkü insan insan olmayı çoktan unuttu...
Piskoloji nasıl bozulmamış acaba. Sağlam duruyor maşallah
Bunun gibi diğer insanların cesaretini artırmak gerek. Susup içine atan çok var.
Kız onu giymez diye sadece namus meselesi kıza yıkıldığı sürece , geçilmez.
Ne alakası var?
Istismarlar genelde kızların giyiminden dolayı oluyor da o yüzden etek tayt şort giyince erkekler hemen atlıyor maşallah
Anladım bacım yani haklısınız kısmen
Erkek yapınca erkektir yapar oluyor kız yapınca yapmasaymış oluyor bu ülkede kadın olunmaz
Maalesef işte. Aileler iyi evlat yetiştiremiyor
Bu zamanda böyle maalesef haklısınız😞
Zor bir durum ve herkesin bu psikolojiyi kaldırabilecek gücü olmayabilir.
Sen yalnız değilsin dedin ya yanına bi koruma polis atadılar hemen.. 😒
Umarım kardeşini kurtarır öyle pislik babasından hayatlarını düzeltip yaşarlar.
Oha böyle iğrenç bi şey olamaz o kişi insan değil ya da insanlığı öğrenememiş birisi
Tecavüz eden kardeşim lari idam ederek bakalım bir daha tecavüz ediyor mu köpekler
Kardeşim değil oros.. lar olcak düzeltmiş sistem
Valla böyle adamlara yapılacak bellide kimse yanaşmıyor
Kısa vadede çözümü olmayan bir şey , bence cinsel istismarın çözümü Öncelik aileden ve cevrenin tutumlarıyla başlar , aile çocuk yaştan beri son derece katı ve ciddi bir şekilde bu konuyu cocuğuna anlatmalı ve aşılamalıdır
Çok da güzel bi kız ya yazık bu kadar şey yaşamış, üzücü
Siyasal Dindar olarak değilde bilimsel gerçeklerle, saklayarak değil anlatarak yanında olarak güzel ahlaklı çocuk yetiştirerek büyütülmeli büyüyünce anne baba olacak bireyleri ceza konusunda da yıldırıcı cezalar gelmeli diye düşünüyorum.
korkunç bi açıklama.. öz baba ya.. ben duyduğumda bunu atlatamadım.. bi de yaşamış gerçekten çok zor🥺😔
Türk erkeği ile evlenmem işim olmaz artık böyle olayları gördükten sonra. Bu kızın babası Türk annesi Rus
Neyin genellemesi bu?
Çoğu öyle olabilir ama genelleme yapmamak lazım
Türkiye de cinsellik tabu olarak görünürse kimse rahat rahat seks yapmazsa insanların gözü yakar ailesine kadar
Neden çoğu kızın taciz geçmişi var eğer doğruysa gerçekten durum berbat, bazılarını inandırıcı bulmuyorum da.
bu tarz şeylerin yaşanmamasi icn öncelikle akpnin sktr olp gitmesi lazım ve tecavüz ve de tacizin cezasi ya cukunu kesip eline verip para cezası ile salacaksin ya da ömür boyu hapis cezası vereceksin. bak ozmn yapabiliyomu bu pezvnkler
Her tecavüze bir idam ya da organının kesilmesiyle
Yazık ya kıyamam çok duygulandım cok guclu bi kadın
Bir öz baba bunu nasıl yapar aklım almıyor en sonunda akıl sağlığımı yitireceğim
Cocuguni goz onunden ayirmiycan. kimseye emanet etmiycen.
Babasına da mı emanet etmeyeceğiz ya. Ne yapacağımızı şaşırdık vallahi
@minnoşkızz__ babadan babaya fark var. Kimisi kizi icin ölur. Kimisi kizini öldurur. Anneler bilir yani kocasi nasil bi cins.
bizim kanunlarımız var cezalarımız belli ama bizim hakimlerimiz indirim yapıyor ya o kitaptaki ceza verilir ya da suçuna göre arttırılır İNDİRİM YAPILAMAZ
Bu kadarıda pes ya bacım çocuğu adam karın yok mu senin güzel kardeşim
Erkekler gözlerini kadınlara kapatsa birazcık ztn ortada böyle şeyler kalmaz rahat bırakın artık bizi yaa
Dizi de de zaten psikolojisi bozuk bı kızı canlandırmıştı. Çok gerçekti ordan anlamıştım ciddi bişeyler yaşadığını. Üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın
Her insanın iç dünyasında sakladığı travmalar var elbet. Bu tarz olayları görünce duyunca yaşadığım hayat için çokça şükrediyor ve çokça üzülüyorum.
Doğruysa o babaya lanet olsun ama yalan olma ihtimali de var zira böyle de çok vaka var ülkede linç kültürü olduğundan...
Eğitim bir insanı hayvandan ayıran en önemli özelliktir. Ancak böyle önüne geçebiliriz
Sağlam bir ceza getirilmeli başka bir çözümü olacagını sanmıyorum.
Nedense birden hepsi cinsel tacize uğramış
Çok kötü bi durum yaa
Allah'ı unutan toplumun sonu bu oluyor
Hadım hadım hadım duyun sesimiiii
Umarım geberir cezaevinde
Hadım gelsin artık yeter
Bu sistemde gecilemez
Tövbe tövbe ya psikolojim bozuldu koskoca kız Allah kahrı perişan etsin böyle iğrenç pislikleri
maalesef geçilmez.. çok acı bir gerçek..
Yazık vallahi yazık , bu nasıl bir babaymış 😡
Herkesin derdi var zaten
kendisi doğrulamamış diye biliyorum
Ulan gündemde kalmanın başka bir yolunu bulsunlar
Bende senin gibi düşünmeye başladım artık
@berkayalperdogan eyvallah kardeşim
Banada biraz öyle geldi tamam tabi doğruda olabilir kızı asla yargılamıyorum ama peş peşe 4 ünlü bu aralar açıklama yaptı bu olaylar ilk defa olmuyor şimdi söylemeleri saçma geldi
@Berivann6 Yalan inanmayın cidden bunlar
nasıl baba bu, çok zor iğrenç bir durum
Şikayetçi olsun o zaman