Elimde görüntüleri olan çocuk istismarcısı bir kadını nasıl şikayet edebilirim?

Ben telefon tamircisiyim. Geçenlerde bir hanımefendi ekran değişimi için telefonunu bıraktı. Ekranı monteledim. Test etmek için açtım. Gözüm galeriye kaydı ve o korkunç görüntülere rastladım. İçinde yaklaşık 80 GB istismar fotoğrafları ve videoları var. Başıma ilk kez böyle bir şey geliyor. Genellikle telefonununu tamire bırakan kadınların kendi görüntüleri olurdu ama bu kadının yanında bir de kız çocuğu var. Muhtemelen kendi kızı. Üstelik hem kadının hem de çocuğun suratı görünüyor. Emin olmak için birkaç tanesini açıp baktım ve gerçekten çok korkunç her türlü istismar mevcut ne yapacağımı bilmiyorum. Polise gitsem bu sefer beni suçlarlar diye korkuyorum. Şu anda elim ayağım buz kesmiş durumda. Hukukçu bir arkadaş yardımcı olabilir mi lütfen? Burada bir kız çocuğunun hayatı söz konusu. Teşekkürler

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar görüntülere tekrar bakayım dedim ve ayrı bir klasörde farklı farklı erkeklerin olduğunu keşfettim. Olay düşündüğümden daha berbat. Kadın muhtemelen bu çocuğu erkeklere pazarlıyor lütfen yardımco olabilecke kimse yok mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar az önce sağlam bir avukatla görüştüm. Kusura bakmayın ama ben pas geçeceğim ve hiç görmemiş gibi davranacağım. Hapse girme ihtimalim varmış. Bu riski göze alamam çok özür dilerim. Yasalar değişmedikçe biz düzelmeyiz. Şikayet edeni hapse atarlar yapan yaptığıyla kalır. Lütfen soruyu silin teşekkürler
Elimde görüntüleri olan çocuk istismarcısı bir kadını nasıl şikayet edebilirim?