olay ;
bir kız var 1 aydır birlikteyiz ve samimiyetime güvendi ve sadece bana açıldı ve ekledi kız :
böyle böyle olay yaşadım 7 ay önce birine güvendim kandırıldım ve birliktelikler yaşadık sonrasında cinsel foto videoları mı çekmiş benden ayrıldı ve bana santaj tehdit ile barışma sunuldu tepkim hayır olunca beni darp etti ve şuanda hala tehdite devam ediyor ailene göstereceğim diyor.
sonuç olarak bende az önce sıcak yatağımdan kalktım köyde yaşıyorum arkadaşlar şehreindim jandarma otosunu çevirdim ve danıştım olayı tüm detayları ile suretleri göstererek anlattım jandarma kardeşim sen sakın başına iş alma ya kız şikayetçi olacak buraya gelip konu hakkında ondan sonra biz zanlıyı alıp sorgulayacağız dedil leri inkar edecek ve olay kapanacak bu sebepten ötürü kızın bu zanlıyı tekrar tuzaklaması ve ardından delil doğruluna ulaşılması ile ancak bu işten kızı haklı çıkarmış oluruz mecburen mahkeme dava kız bu konulara dahil olmak durumda maalesef çok üzücü bir olay ve büyürse olay kızın ailesi kızı ya kovacak ya da sahip çıkacak nedeni ise kızın başta yaptığı güven problemi hatası büyük sonuçlarda büyük olacak maalesef dedi araç komutanı ve biraz daha hasbihal ve nasihat edindikten sonra ayrıldık jandarma ekibi ile
akıl verin.. benimde kardeşim var sırf bu yüzden yazdım buraya nasıl bir yol ilerleyelim kıza sahip çıksak başımız yanacak lan kıza da yazık ömrü nü harcamış olacak rezil rüsva olacak üzüldüm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer