O kadınları sileceksin yoksa bu ilişki biter dedim, benden ayrıldı onları silmedi, bu nasıl bişey yaa?

Erkek arkadaşım avukat, bakıyorum boşanmak için gelen dul kadınlar yani müvekkilleriyle sosyal medyadan takipleşiyorlar. Kadınlar da tam feriştah tipli. Aşırı işveli cilveli fotolar birbirine like atmalar yorumlar iltifatlar. Hatta bir iki tanesi ofise gelmemiş de davayı konuşmak için onu deniz kenarındaki cafeye çağırmışlar bu da gidip saatlerce buluşmuş. Resmen aranıyor bu kadınlar. Neyse dedim ki al bu listeyi bu listede yazdığım kadınların hepsini sosyal medyadan sileceksin yoksa bu ilişki biter. Resti çektim. O da istemeyerek sildi hepsini.
Sonra o kadınlar buna mesaj atmışlar beni niye sildin diye. Bak bak ben instagramdan biri çıkarsa hayatta farkına varmam demek ki özellikle takip ediyorlar ilgililer.
O da bana çattı senin yüzünden sildim onlar benim müvekkilim yani iş çevrem, avukat insana çevre lazım, sen bana bu şekilde zarar veriyorsun çok kıskançsın diyor!
Bak bak!! U. lan bunlar ev hanımı ateşli dul kadınlar. Sanki bana kodaman işadamları! Bunlardan boşanma harici ne dava çıkacak ki? Para mı var bunlarda? Çocuk mu kandırıyon sen?
Benden ayrıldı, o kadınların hepsini tekrar eklemiş.
Şimdi ben nasıl bir karşılık vereyim. Hemen sevgili mi yapsam napsam? Sinirden çıldırıyorum. Siz olsanız ne karşılık verirdiniz?
O kadınları sileceksin yoksa bu ilişki biter dedim, benden ayrıldı onları silmedi, bu nasıl bişey yaa?