Kız ekliyor vs diye bir şey söylemeden takipten çıktım o da yazmadı zaten ama bi anda eklemeyi bıraktı eklediği bi kaç kişiyi de çıkarttı wp'ye hiç girmeyen çocuk bi anda wp'de sürekli dk başı aktif olmaya başladı sizce neden?
2 ay
Kız ekliyor vs diye bir şey söylemeden takipten çıktım o da yazmadı zaten ama bi anda eklemeyi bıraktı eklediği bi kaç kişiyi de çıkarttı wp'ye hiç girmeyen çocuk bi anda wp'de sürekli dk başı aktif olmaya başladı sizce neden?
Cevap
4Cevap
ayrıl boş ver
Ayrıldım zaten de eklediklerinin hepsini çıkartmamıs bi kaç kisi suanda eklemeyi bıraktı bi anda ben takipten çıkar çıkmaz
Bıraktı diye sana aşık mı sandın✔️😃
Yok be ne aşkı
Ozaman si k tir et adam olmaz öylesi. Seni seven sadece seninle her şey olur sadece
Yani zaten daha dün akşam çıkarttım
İyi yaptın peşinde koşup sevginin değerini bilmiyor sa yol alsınlar
Senmisin elif
Hayır
Bir arkadas vardı onun durumda aynıydı oda bayadir yoktu hesabı kapandı herhalde
sevgili yapmış
Numaramı falan silmemiş ama bide saniyesinde eklemeyi bıraktı nasıl bulcak
Sevgili yapmış
E tamamda ben çıkar çıkmaz niye eklemeyi bıraktı saniyesinde mi buldu
Enteresanda sanmam
olabilir zaten eski sevgilimin arkadaşı ama bilmiyor😁
bu ayrıldığım kisi
Yani kimseye konustugumuzu söyleme demistimde kesin söylemistir ortak arkadaşlara
Kendi karaktersizliği
Tamamda hic aktif olmauan birisi ki bu kişiyi daha dün akşam çıkarttım ben dün ayrıldık niye hemen saniyesinde sürekli aktif
Yani sadece merak ettim tesadüf mü diye bu kadar eklesin şimdi istediğini ben alacağımı aldım
Eh anlatsınki eski sevgilimde benle ugrasmasun beni kendine aşık zannediyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka vallahi kafan karışmış, normal. Şimdi sen takipten çıkınca kız büyük ihtimal “demek ki rahatsız oluyor” diye düşünüp eklemeyi bırakmış olabilir. Birkaç kişiyi silmesi de “toparlama, temizlenme” moduna geçtiğini gösteriyor olabilir.
WhatsApp’ta sık aktif olması da ya seni düşünüp bakınması, ya da genel olarak kafası karışıp telefona sarılması olabilir. Yani hareketlerinin sebebi %90 senin yaptığın takipten çıkma hamlesi gibi duruyor. Bir adım atıp düzgünce konuşsan olay netleşir.