Aile & Toplum Ben kürtmüyüm sizce😥? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Annem babam ağrılı ama ben İstanbul'da doğdum sakaryada büyüdüm ne kürtlere benziyorum ve onlar gibi konuşuyorum Güncellemeler+1 yıl Jsissjajja Ben kürtmüyüm sizce😥? Cevapla Babalık Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Steve Jobs da Amerikalı ailenin yanında, Amerika da büyüdü.Fakat bu onun Suriyeli olduğu gerçeğini hiçbir zaman değiştirmedi, özünü inkar etme yavrum.. 0 0 Yorumla
dktthe Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 103% +1 yıl Kendini nereye ait hissediyorsan oralisin bence , kimliğinde yazan yerde resmi olarak olduğun yerdir. 1 0 Yorumla
OBirFilozof Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kesin troll soru, egoist ergen değilsen bu soruyu sormazdın 0 0 Yorumla
SonÇomarBükücünüz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Benzemekle bir ilgisi yok, ırkın Kürt ve onların kanını taşıyorsun. 0 0 Yorumla
gencbilge2834 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl ne farkeder türk kürt. insanız ya. düşünmeyin böyle şeyler 0 0 Yorumla
Miki_44 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 80% +1 yıl Kürdün daniskasısın hemde, şehirde büyümek milliyeti değiştirmez 0 0 Yorumla
S8484 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl konuşman farklı olabilir ama sen bu vatanın evladısın, anne baban ağrılı dır.. sende ağrılısın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Niye kürt deyince ağlayan emoji koydun canım ruh hastası 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Canım degil g e r i z e k a l ı olacak Yorumla
Uzun_25 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Slakmısın sen mk bi de ağlama emojisi koymuş ayıp bişey mi Kürt olmak mk 1 0 Yorumla
Furkanemin42 Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl Köken kürt, kulturel olarak Turk olabilirsinHepsinden onemlisi ne hissettiğin 0 0 Yorumla
Birtakimgercekler Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ne olacak kürtsen sonuçta insansın ve Türk ve Kürt daima kardeştir moralini bozma 😊 0 0 Yorumla
ouzhan54 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Kafaya takma arkadaş bulamıyorsan bana yaz hafızz 😎 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Steve Jobs da Amerikalı ailenin yanında, Amerika da büyüdü.
Fakat bu onun Suriyeli olduğu gerçeğini hiçbir zaman değiştirmedi, özünü inkar etme yavrum..
Kendini nereye ait hissediyorsan oralisin bence , kimliğinde yazan yerde resmi olarak olduğun yerdir.
Kesin troll soru, egoist ergen değilsen bu soruyu sormazdın
Benzemekle bir ilgisi yok, ırkın Kürt ve onların kanını taşıyorsun.
ne farkeder türk kürt. insanız ya. düşünmeyin böyle şeyler
Kürdün daniskasısın hemde, şehirde büyümek milliyeti değiştirmez
konuşman farklı olabilir ama sen bu vatanın evladısın, anne baban ağrılı dır.. sende ağrılısın
Niye kürt deyince ağlayan emoji koydun canım ruh hastası
Canım degil g e r i z e k a l ı olacak
Slakmısın sen mk bi de ağlama emojisi koymuş ayıp bişey mi Kürt olmak mk
Köken kürt, kulturel olarak Turk olabilirsin
Hepsinden onemlisi ne hissettiğin
Ne olacak kürtsen sonuçta insansın ve Türk ve Kürt daima kardeştir moralini bozma 😊
Kafaya takma arkadaş bulamıyorsan bana yaz hafızz 😎
Eee Kürtsün diye ne olacak insansın sonuçta.
Rver hemde Kürt oğlu kürtsün
Ben de Arabım
Niye aglama emojisi?
Gurur duy
Görsel var mı?