Cok tedirginim... Sizce hamilemiyim?

Arkadaşlarımın israri ile birkez gorustugum biri vardi arkadaslarla hep beraber bir yerdeydik. Uyumak icin odaya gecmistim. Herkes uyumus zaten taa ki bahsettigim pislik gece benimle birlikte olmak istedi. Kabul etmedim ozaman sadece yaninda uyuyayim dedi kabul ettim. Kendisi bana kafayi takmisti ama bu kadar ileri gideceğini sanmazdım neyse uzun lafin kisasi istemedigim seyler oldu disaridakilerden utaniyordum bagiramadim. Istemedigim halde bir kez icime girdi ve girer girmez b. osaldi. kulagima oyle pislikce seyler söyledi ki hatirlamak bile istemiyorum seni kaybetmemek icin baska carem kalmadi tarzinda seyler. İs isten gecmisti hayvan yapmisti yapacağını hemde zorla. en gec 15 saat sonra Ella ertesi gun hapini aldim. Size sorum bu hayvandan hamile kalirmiyim zaten istediği o. Kalsamda aldiririm ama cok tedirginim. bu arada o lanet gece a. detim bittikten 3. gece falandi. Şu an ad. etime 18 gun var o gecenin ustundende 5 gun gecti fakat migde bulantim ve bel agrim var. Ella ertesi gun hapinin yan etkisimidir yoksa simdiden iyi bir doktor arayayimmi?
Cok tedirginim... Sizce hamilemiyim?