Doğulu aşiret mensubu olmak isterdi herkes gibi geliyor. Batı ful memur ya. Ben de eskişehirliyim annem dedi ki deden çok fakirmiş maaşı bile yokmuş annem öyle diyince ben çok utandım, şanlı şerefli miraslı bi ailede doğmak isterdim ve bu genelde doğuda konaklarda oluyor batının zengini bile doğulununkinin yanında az kalıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Yani dedem imammış maaşı hep varmış ama azmış babamdan da miras yok utandım ailemden
Güncellemeler
+1 yıl
Oysa doğululara göre de eskişehirli olmak havalı😄
Aslında ülkedeki tüm insanların istediği doğulu şanlı zengin ailede doğmak değil mi?
Benim oyle bie istegim olmadi hic, zenginlik neden bu kadar cezbediyir sizi anlamiyirum, neden icinde bulundugunuz durumdan mutluluk duymaya bakmiyorsunuz
Ne geçicisi ya. İnsanlar arabana bakar. Diğer türlü istediğin kadar mutlu ol zenginler seni küçümser. Ne yazık ki ben böyle olsun istemezdim acı gerçekler
İnsanların düşüncesine göre yaşamak değil bu kendi havanı düşünmek. Bak mesela benim amcam çok zenginleşmiş amcam çok samimidir baba yarım gibidir ama amcamın benimle yaşıt kızı hakkında kız kardeşim dedi ki bence o bizi unutmuştur. Yani bi insanın kim olduğu umrumda değil kuzenim de fazla tipli biri değil ama bi insanın seni böyle görebilmesini hak etmemelisin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benim oyle bie istegim olmadi hic, zenginlik neden bu kadar cezbediyir sizi anlamiyirum, neden icinde bulundugunuz durumdan mutluluk duymaya bakmiyorsunuz
Doğu'da aşiret kızı olsan bir dk bile dayanamazsın. Onların örf ve adetleri çok ağır. Ama kulağa havalı geliyor ne yalan söyleyeyim.
Aşiret kızının fazla miras alacağını düşünmüyorum çoğunlukla erkeklere vermiyorlar mı
Yani tek derdin miras mi? Mal mülk geçici şeyler sağlık ve huzur olsun kâfi.
Ne geçicisi ya. İnsanlar arabana bakar. Diğer türlü istediğin kadar mutlu ol zenginler seni küçümser. Ne yazık ki ben böyle olsun istemezdim acı gerçekler
Kendi hayatını insanların düşüncesine, onların ne dediğine göre yaşıyorsan eğer yazık kafana. Bir an önce bu zihniyetten kurtulmanı tavsiye ederim.
İnsanların düşüncesine göre yaşamak değil bu kendi havanı düşünmek. Bak mesela benim amcam çok zenginleşmiş amcam çok samimidir baba yarım gibidir ama amcamın benimle yaşıt kızı hakkında kız kardeşim dedi ki bence o bizi unutmuştur. Yani bi insanın kim olduğu umrumda değil kuzenim de fazla tipli biri değil ama bi insanın seni böyle görebilmesini hak etmemelisin.
Hiçte öyle olduğunu sanmıyorum. Kafayı parayla boşmuşsunuz diyecek bişey yok
ne aşireti kızım aw öyle şeylere özenme hayatını mahfederler senin göründüğü gibi değil
Bana biraz müzik bir avuç gökyüzü biraz da kitap verin tek kuruş istemiyorum bu sahte dunyadan
Baya inandım
Değil.
Batıdan memnunum