Hayır arkadaş anlamıyorum adamlar nefes alsa tahrik oluyorlar 😂 Yok o bakışlar ne yedin bitirdin beni, yok o saçlar ne ölmek istiyorum, yok gözlüğün olmak isterdim, yok yediğin karpuz olayım, yok ceketin olayım giy beni falan. Abi bu ne ya cidden bu kadar mı düştünüz? Yok o s*ksi bakışların bitirdi beni falan. Birde bunları diyenler bizlere abaza diyorlar. Bizimki onların yanında hiç kalır emin olun. Peki soruyorum size neden bu kadar ergence davranıyorlar? Sanki hayatlarında hiç erkek görmemişler ya yemin ediyorum. Sakın boş boş konuyu "onlar sozdon doho yakışohlo"ya getirmeyin. Kimseyle sidik yarıştırdığımız yok bizim
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Abi... Bir müzik grubunu isteyen herkes dinler basit falan ne boş yapıyorsunuz?
Bts tüm dünyada popüler ve nedense bu sadece Türklere batıyor
Mal lan onlar. Acıyorum yani onlara 😂😂
Aynen öyle bu nedir yahu? iyice suyu çıktı bu işin artık
Zamanında Justin Bieber, One Direction hayranları vardı ama en azından aklı başında olgun insanlardı. Bu 1999 dan sonraki kız nesli de iyice sapıklığa vurdu işi.
çok seksiler hadi acı bana soluksuz veririm
@alarachan tamam şu an çok coolsunuz gerçekten sizi konuşuyoruz hep 😂😂😂 yazık ya
Annem 48 yaşında, kpop dinliyor. Müzik dinleyen insan mı ergendir yoksa insanları dinlediği müzik türüne göre yargılayan insan mı? Siz karar verin.
Arkadaş bi ben göremedim 40 yaşında olup dinleyenleri. Hadi dinliyorlar okeyde dinleyenlerin yarısından çoğu 10-20 yaş arası kızlar. Bazıları da diyor 18 yaşındakiler 20 yaşındakiler de dinliyor falan diye 😂 gülüyorum şahsen allah aşkına 20 yaşındakiler çok mu büyük.
BTS müzik grubudur. İnsanların dinlediği şarkı da kimseyi ilgilendirmez.
ahh ahh sen kafanı bunlara yorma nasıl olsa anlayamayacaksın.
Madem bu kadar meraklısınız koreli erkeklere o zaman defolun gidin koreye yeter be. iyice b. kunu çıkarana kadar uğraşıyorsunuz. sanki size türk erkeğinden başka erkek milletleri çok değer verip önemsiyor diye havalara girmeyin. ülkemizin abaza sorunu var bu bir gerçek ama yabancı ülkelerde c*nsellik tabu olmadığı için böyle şeylerle karşılaşılmaz. değerimizi bilin
almanya'da da seviliyor dünyada seviliyor ve fanlar kavga ediyor ve burda kimse kimseyi kovmuyor. internette bir iki EXO fanı BTS i kötüleyenler hariç ben hiç böyle bir çekememezlik görmedim. çok komik oluyor bu tavrınız. onların müzikleri annemin bile ağzına yapışıyor. kadın hayranı olmasada ben dinlerken duyup bulaşık yıkarken mırıldanabiliyor. türk erkekleri hakkında hiç kötü konuşmadım ama açtıracaksınız ağzımı, bizi gayet egzotik ve güzel buluyorlar. sorun sizin beyninizde ve biz sadece onlar yakışıklı diye onları sevmedik. hayır. öyle olsaydı başkalarını da severdik ama onlar sözleriyle ilham verdi ve müzikleriyle gönlümüze girdiler.
sözleirm yanlış anlaşılmaya müsait ama idare ediver.
sizi egzotik buldukları falan yok. ona bakarsan dünyanın en tipsiz en bakımsız kızlarının yaşadığı bi ülke olsa atıyorum hindistan mesela bende çıkar kamera karşısında ayy hintli kadınlar size bayılıyoruz çok güzelsiniz tarzı yılışık yılışık hareketler yaparım. kimse kamera karşısında bir milleti kötülemez. o zaman senin mantığına bakacak olursak türk erkekleri hakkındada böyle düşünüyorlar. çünkü bizede aynılarını söylüyorlar. ve tek istediğim bu saçma düşünceden kurtulmanız
türkçe rapte de toplumsal sorunları ele alan bir çok şarkı var örneğin susamam adlı şarkı ve daha niceleri. ama kpop a bakıyorum garip garip danslar garip garip şarkılar. sözlerinde anlam olduğunuda sanmıyorum. gerçekten depresyondan çıkmak için böyle garip garip dansları seyrediyor, anlamsız şeyleri dinliyorsanız size çok acıyorum..
bende bana tüm türk kızları tipsiz olduğum halde abazan abazan yürüse, günde 1000 tane kızdan +18 mesaj alsam bende egzotik buluyorum derim. kullandırıyorsunuz kendinizi ve basitsiniz 👍
Olay şu aslında egzotik buluyorlar lafını almanlar için kullandım ama bir kez daha yorum yapıp düzeltmeye üşendiğim için şimdi düzeltmek zorundayım. Hiç bir zaman bir alman erkeğine kur yapmadım belki okuldayken birkaçı hariç ama genelde yüzüme uzun uzun bakıp güzel olduğumu söylerler. Genelde demiyim de işte aldım böyle iltifatlar ve almanya'da da bu çeşit siteler var. türk kızları nasıl sorusuna kötü bir cevap aldığımı hatırlamıyorum ama bu sitede cidden çok fazla eleştiriliyoruz ve kafanızda bir düşünce var. Seninde yazdığın çeşit düşünceler ve bu çoğunuzda var. Değiştiremiyorsunuz bu düşünceyi. Nefret söylemi çok fazla alıyorum. Konumuz olan kpop a gelirsek. Öncelikle koreli erkekler bizi beğeniyor çünkü koreli kızlar avrupai görünmek için estetik olmak zorundayken (hiç gerek yok çok güzeller) biz daha yakınız o görünüme ve bunun dışında asyalı insanlar çok saygılı bir millet olduğu için bizde onların nazikliğinden ve tabi yakışıklılığından etkileniyoruz. Kpop olarak bir tek bts dinliyorum. Diğerlerini çok fazla dinlemedim ama senin o tuhaf danslar ve müzik dediğin şeyler bizim zevkimiz. Ben nasıl annemin dinlediği şarkıları sevemiyorsam sen de onları sevemeyebilirsin ama bu sana dinleyenlerine hakaret etme hakkı vermez. Türkçe rap dinlemiyorum çünkü fazla anlamıyorum sözlerini. Bts bu arada çıkıp sahneye "şu milletin kızları güzel" şeklinde bir yorum yapmadı. Sadece bizi seviyorlar ve korede fakir ve orta sınıf bir ailenin çocuklarıyken onları dinleyip sevdiğimiz için bize teşekkür ediyorlar. Bunu yanlış anlaşılmasın diye açıklıyorum. Şu millet güzel şeklinde bir sömürü hayran kitlesi oluşturmadılar. Biz onları kendimiz sevdik hatta bazıları o kadar seviyor ki senin de o yazdığın çılgın kızlar onlar, sırf üyelerden biri bir kıza sarıldı diye o kız işinden atılıyor ve bu tip deli hayranlar olduğunu inkar etmiyorum.
Zamanında elvis presley'in pis donunu milyonlara alan hayran çok mu akıllı. Her grupta işi abartan var ama biz ergen değiliz. Biz sadece beğeniyoruz. Sevmemiz size bu kadar mı dokunuyor ya? Bu kadar mı derdiniz olduk?
Ayn ya çoğu makyaj yapan top gay
Erkekten çok totoşa benziyorlar bu kpop grupları.