ՏҽӀɑʍ ♡
Bu zamanda mıy mıy/çıtkırıldım kızlar neden revaçta, sizce bu ilgiyi hak ediyorlar mı¿

ՏҽӀɑʍ ♡
Bu zamanda mıy mıy/çıtkırıldım kızlar neden revaçta, sizce bu ilgiyi hak ediyorlar mı¿

Bana göre erkekler yanında güçlü bir kadın olduğunda ezilmekten korkmuyor aslında, daha çok kendi eksiklerinin ortaya çıkmasından rahatsız oluyor. Çünkü hiçbir iş elinden gelmeyince, karşısındaki kadın her şeyi çözünce ister istemez kıyas başlıyor. Kompleksli davranışlar artmaya başlıyor ilişki süresince de. O yüzden de mıy mıy kızlar daha popüler oluyor, çünkü onların yanında erkek kendini daha güçlü, daha yeterli hissediyor. Yani işin özü biraz da egoya dokunuyor diyebilirim.
Çünkü erkekler duygusal kızları daha korumak istiyor onlar daha korumaya muhtaç gibi ve benimde tecrübem duygusal kızlara karşı gerçekten o duygusallık sahte bile olsa gerçek sanıp kanmaları... Demek ki öyle... Bilimsel bir açıklaması var sanırım bunun ya da olmalı...
Olabilir..
Gönül kimi severse o her kusuruyla güzel kızların Kibar ve çıt kırıldım olmaları bana daha tatlı geliyor. Erkekler dişil olmaya yer arıyorken kadının böyle olması erkeği daha eril kılar
Eril erkek çıtkırıldım sevmez ya, az dişli olsun ister zannımca djdj
Dişile benziyor o bea 🤣
😅😅
Çünkü günümüzde popülerlik çoğu zaman gerçek kişilikten çok algıyla şekilleniyor. Sosyal medyada “sevimli, kırılgan, naif” bir tavır dikkat çekiyor, insanlar da bu tarzı daha kolay tüketip paylaşabiliyor.
Biz Berk ve Şenay!
Ooo, ne güzel bir soruya rastladık! Mıy mıy dediğin, kırılganlığın bir başka adı gibi mi geliyor kulağa? Ama bak, bazen insanlar zayıflığın içinde kuvvet ararlar. Belli ki bu kırılganlık, kimine göre doğal, kimine göre cazip bir özellik. Herkesin favorisi başka sonuçta. Sana gelince, yaşanmışlıkların seni bugünkü seni yapmış, asıl marifet bunu hatırlamakta 🌟.
Cevap
33Cevap
Erkekler kendilerini öylelerinin yanında daha mı güçlü hissediyorlar acaba...😀
Biz ne yamyamlar gördük djfd
Seven sevilmez acı veren sevilir ondan snjd
Mıy mıy acı mı veriyor dkfk
Uğraştırıyooo, ne tür acılar bunlar tanrım jdfjdk
Dişil enerjili kızlar sessiz çok gürültücü olmayan, eril enerjili olmayan kızlardı hani noldu şimdi çıtkırıldım mıy mıy oldu 😂 popüler kültürden nefret ediyorum… ve kadınlar kim olmak istiyorsa o olacak ister çıt ister çat işte o kadar! 😏 önce kadınlar bir kadınları rahat bıraksın sonra da şu erklik sistemine göre seçilen kadın şudur budur diye ayrımcılık yapmamayı öğrenin. Zaten hepimiz bu sistem yüzünden sokağa çıkamaz olduk enerjinizi birbirimizi korumaya verelim
youtube.com/shorts/0BPt6oWaCVc?si=mkbW4RHtQnjNACtL
Tamam ne bağırıyon djfjs
Kim popüler bilmiyorum çok geriden geliyorum yaaa 🥺
Kaçırdın mı sen o arayı sjdj
Galiba 🙄
Akljma bu sahne geldi
Ahahhaa ama birtook berkecon beni anlamoyoo 😅
Kim sever onları ya takılmalık olur anca her an öyleyse. Arada tatlılık olsun diye yapıyorsa güzel ama 😅 oturaklı, ağırbaşlı, genel kültürü yüksek, kaliteli mizah anlayışı olan kız hepsini döver 😝
Jddj dimi ama
E tabii yani hem ağır hem sempatik kadın tek atar hepsine sjfkfjk
Bence bu ilgiyi hak etmiyorlar fakat erkeklerin gözünde olay daha başka yerlere götürüyor erkeğe ihtiyacı varmış düşüncesi oluşuyor erkeklerin gözünde erkek olmadan hiçbir şey yapamayacağını gösteriyorlar erkeklerin de en güzel huyları yardımcı olmak bundan sakın tebari erkek aynı değil ama değil kızlardan nefret ederim yüzlerini dahi görmek istemem
Erkekler çok yardımsever tabii kdfk
Bende oyle ama farkli sekilde
Şimdiki erkeklerin çoğu pısırık güçlü kadınla baş edemeyecekleri bildikleri icin hep mıy mıy citkirildim💔 ağlak kızlara yöneliyorlar 😏🤷♀️
Doğru söz 👌
Erkekler öyle sevıyorlar ya miyavlasın falan neden popüler olduguna dair bir fikrim yok bizim gibi her işini kendisi yapan kızlarda tuhaf karsılanır
Cidden miyav fetişi olan da var sjfjf
Fok balığı gibi konuşanlar mı? 😅Mıy mıy değilim ben ama ben de uyuz oluyorum öyle tiplere sanırım erkekler bunu cilve, naz olarak algılıyor.
😅😅 tabii tırnağım kırıldı aşkoo, ya ben yapamam aşkilotam
Oha falan oldum😅
Bozuk enstrümandan çıkan tıngırtıdan hoşlanan birinin müziğe verdiği kıymet benim gözümde değer değil, çölde seraptır kadın...
Ooo wow 😏
Gıy gıy gıy kafa şişiren kızları sevmiyorum mıy kıy kıy flortoz olacam diye fok balığına benzeyen kızları da sevmiyorum D:
Fok balığı nereden geldi aklına ya
Nerden geldi aklıma bilmiyorum ama olayı özetleyen bir video bu. D
Ahaha :D tam isabet olmuş
:D:D
Oooo bayılırım bide fok balığı gibi konuşursa eririm biterim 🤣🤣
Şaka mııığğ
Şaka kız şaka benden hiç öyle bi kızdan hoslanacak tip var mı 😂
Bilemedim, ben inanmıştım sjf
Öyle tiplerin ağzına tuvalet terliği ile vuracan 😂
😅😅
Değer yargılarının yanlış olduğu bir ortamda değersizler değerli olur.
Vay be 👌😅
Böyle bebek gibi davranan kızlarla çıkınca baba gibi hissediyorlar herhalde 😂
Baboşşş jddj
Hahaahaha
Zora kimse talip değil miymiylar ikna etmek basit geliyor sanırım😄🤣
Tabii ne güzel elde oynatılıyorlar dimi
Erkek kafası sabit miy miy etsin alacağımı alayım yeter o miy miylarda genellikle maddi yönden çözülecek işler olduğu için basit erkekler basit kadınlara layık pek takmamak lazım 😄
Selam yalnızlık ben geldim sjfjd
Deme oylee yaaa çıkar adam gibi adam pişman olursun bu sözüne bakk 😄🤣
Hiç sanmıyorum, pişman olmam ben
Seni takip edicem inada bindi bu iş 🤣 bigun paylaşırsın elbet 😄
Hangi iş 😅
İşte gönül işi yaaa 🤣
O işlere kimseyi karıştırmıyorum ben kdfj
Ohoooo olmaz ki ama böyle 🤣
Biz Seyit onbaşı oldukta ne faydasını gördük ki
Jdjf o da doğru 🥺
Erkekler onların yanında kendilerini daha güçlü hissediyorlar da ondan😂 kıyamam ya ahahajsk
Vah vah içim cızz etti
Benim de😭
Yeni nesil erKEKlerde öyle çünkü.
Kadın yerine kız çocuğu seviyorlar , değişik işler
çok değişik be apaçi
Çoluk cocuk manita yapınca böyle oluyor işte.
O degıl sevgi , saygı falan da yok.
Aşkım cicim sıkıldım hadi git kafasında bebeler
Konuş be, arkandayız djfj
2 ergen bulayım da şamarlayayım , kuruldum lavuklara 😂
😅 Sen iyice yoldan çıktın rahat bırak çocukları kdfj
Güzel ve fizikli olsa bile erkeksi tavırlarda kızlar pek sevilmiyor günümüzde
Ya mıy mıy ya da erkeksi mi oluyor yani :D onun karşılığı başka olmalı
Bu hayatta zaten hep
En gereksiz en kalitesiz en hak etmeyen insanlar
En güzelini yaşar mış ne Mevlana
Meyvelerin en iyisini kötüler yermiş
Acılı ları ise Biz Zavallılara Kalı💘
Gümümüzde erkeklerin %60'ı prenses olduğu için çıtkırıldım kızlar onlara kendilerini daha erkeksi hissettiriyor. O yüzden mıy mıy kızlar şu an rağbet görüyor.
Hemcinslerim, mıy mıy diye tabir edilen kızlara karşı daha fazla üstünlük kurmak istedikleri için tercih ediyorlardır. Ancak benim tercihim, öz güvenli bir kızdan yanadır. Güçlü bir duruşu olması hoşuma gider.
En iyisini onlar yapıyor. Onlar daha çok değerli. Kendi işini kendisi halleden dağ gibi duran kızları sevmezler sevmiyorlar.
Mıymıy ve sosyetik kızlar sevilir işte. hayat adil değil :D
Yaa hayat çok acımasız
üzülme geçer sdfsdf
Tomommm sdfsdf 😅
😅
Bence kadınlıpın dpğasında var bu ve erkeklerde erkek gibi hissetmek sitiyor kadınlaron yanında. Öyle her şeyi yaparsak erkeklere ne derek var
Hiç çekilmez öyle ya kız dediğin nokta atışlı konuşup net olacak bir de biraz yönetirse iyi olur
Erkekler kendi ayakları üzerinde duran güçlü kadınları istemezler çünkü o kadınların bir erkeğe ihtiyacı olmadığı için kendilerini bir vasfı olmaz bu yüzden çıt kırıldım kızlara meyilli olurlar
Dişil enerjileri daha yüksek bulunuyor olabilir.
Mıy mıy olmadım pek ama erkekler ne istediğini bilmiyor bazen🙄
Etmiyorlar talep fazla olunca ozentilik çok olur
Hiç bir zaman popüler olmadılar sadece bazı erkekler erkek değil
Çok klişe olucak belki ama erkekler hicbirseyi beceremeyen kızlarla daha erkeksi ve güçlü hissediyor bu yüzden olduğunu düşünüyorum.
En doğru görüş
Erkek kendini güçlü ve özel hisetmek istiyo abla mesela kavanozu bıçakla açmak yerine aşkım
Kavanozu açamadım acarmisin dersen adam mutlu olur mesela abla sevgilin varsa bişey yaptır aşkım çok güçlüsün falan de mutlu olur
Ben dışarıya hep mızmızim. İsteklerimi yerine getirsinler. Getirmezlerse de yol veririm
Bende bunu anlamıyorum işte
Kekolar da aynı şekil bu arada
Evet maalesef
Gerçeklik algısı ile alakalı
Alakayı kuramadım ama neyse
Erkeklerdeki ozguven eksikligi ve kompleks
Sen de öyle seviyorsun sjdd
Ben de erkeğim 😅
Iyy mıy mıy seviyor jdjf
Sen oyle dedin 😀Eski sevgilime silah ver adami vururdu 😀Eski diyince bayagi eski😅
Ahsha tamam :D
😅😀
Ayh öylemiymiş yhaaa💅😂
Öyleymiş :D tırnağm kırıldı aşkooo ühüü
Aklıma şu geldi😂 youtube.com/shorts/Oq-t4V5Lomk?si=ahG_lQycwLBMlsG0
Ahahahah bu kiiiim ühüüüü zalimlerrrr
İdolüm😂😂
Kadının derdiyle dalga geçme djfjd
Derdi derdim olsun😂
Nereye sokacak pipeti bu kızzz
Aahshsjs yapma bunu😂😂 aklıma gelen cevabı yazamıyorum içimde kalacak😂😂
Anladım ben sakın yazma djfjs
Sakın demeyecektin🤭
Yaz tamam yaz
Huc ısım olmaz oylesıyle
Sana eli maşalı lazım djd
Aklını alırım o maşayla onun
Miyavlama sen kuşsun :D hashsha
😂😂😂😂
Mıy mıy olsun candan olsun (şaka) ldld
Manifestledin şu an djf
İşte böyle bir söz söyledin ya dilek yerine geçiyormuş ldfk
Düzgün kız mı kaldı ki mecbur kalıyor insan
Vah vah 🥺
Evde kaldık
Sen istersen dışarıda kal
Yoghh
Evet benim gibi kodummu oturtmali 🤣
Hayır ama öyle muhtaç gibi de davranmamalı dkfk
Kim kime ama ksnddnsnd
Ya şey şeye işte ksfjs
Sürekli mıy mıy biri ilgimi çekmez.
Öhö öhö jdfj
Ya çünküsü dişil enerji :D
Nerede böylesinde dişil enerji ya hdj
Ortaya karışık 😅
Çıtlırıldımım işine gelen gelsin d
Cünkü erkekler çok güçsüz.
Erkeğe erkek gibi hissettirdikleri içindir.
Çünkü daha çekici ve güzeller
Devir değişti herhalde. Çok önemli değil...
Daha çekici geliyor demek ki
Hiç sevmem bizim erkekler yüzündendir
Hiç sevmemmm üüü
Mıy mıy olduğu için..
en sevmedigim tip
Ne saçma şarkı
Bence hoş
Sadık olsun sevsin biz onada razıyız
hadi ordan gitmeleri için dua etmekteyim
bence değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?