Türkiyedeki kadınlar ormandan mı kaçmış nedir anlamıyorum ağzında benim edemeceğim küfürler konuşmalar, şu sitede bile birçok kötü örneğine rastlıyorum, geçen sitede birkız ana avrat düz gitmiş yorumda sebebini sorsan kendide bilmez.. bu medeniyetsizlik nerden geliyor?
Gurbetçi Türk kızlarıyla konuşuyorum aplikasyonlarla gayet medeni ve zarifler bunun sosyal ve davranışsal olarak sebebi nedir? bu kadar kültürel uçurum ve sosyal antropolojik konular mı var?
Gurbetçi Türk kızlarıyla konuşuyorum aplikasyonlarla gayet medeni ve zarifler bunun sosyal ve davranışsal olarak sebebi nedir? bu kadar kültürel uçurum ve sosyal antropolojik konular mı var?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Almanyada yaşıyorum bu yüzden asla Türkiyeye gelmem
Bizde ulkecek seni bekliyoruz ya. Nolur gel ihtiyacımız var
Hele bir aplikasyonu bırak reele git konuş o zaman söylersin bu yorumunu...
tabi ya sapık ilan edilirim ya abazan ya da başka birşey Türkiyedeki kadınlarla konuşacak kadar aklımı yitirmedim
Türkiye'deki kadın için demedim gurbetçi bavullarına dedim...
almanyada da konuştum gayet medeniler fransa da konuştum ama istanbuldakiyle aynı şekilde konuşamıyorum sence bu tesadüf mü? yoksa sosyal ve antroplojik bir gerçek mi?
e normal adamlar yurt disi gormus insanlar
ayrica genelde o kesimin cogu kulturunu dinini bizden daha cok yasayan insanlar. garip
iyi bu küfür etmeye sebeb mi? yan komşum 7-8 yaşındaki çocuğuna senin ağzına s.. ıçayım dedi dün bu kadın nasıl anne olacak bu çocuk yarın ne olur kim bilir. insan öz evladına böyle küfür eder mi ya dünyanın neresinde var bu
bunu soyleyen trde mi yasiyo
evet Türkiye de yaşıyorum
Gurbetçiler çok görgüsüz sadece bunu biliyorum geri kalanı hakkında yorumsuzumm
Orman kaçkınlarıyla beraber yaşamadıklarındandır.
ailenin yapısına üzüldüm o zaman. tez zamanda elhi olmanızı ailecek dilerim.
Ben öyle biri değilim. Ülkedeki kızları dışarıdakilerle kıyaslamanız bi bitmedi. Sitede sürekli aynı tarzda soru soruluyor. Küfür, hakaret kadında da erkekte de çok. Anadan babadan ne görüyorsa çevreden bunu yapıyorlar. Bi parka gittiğimde bile ergenlerin yanından geçmek istemiyorum. Rahatsız oluyorum.
Bu bahsettiğim sadece kızlarda değil erkek çocuklarında da böyle. Cinsiyet ayrımı yapmanız hoş değil
ben kendi cinsiyetimin karşıtı hakkında konuşuyorum bu gayet normal analiz ve doğal olarak kadınlarla ilgileniyorum zaten erkeklerin gökten ışıklarla inen aziz olduğunu söylemedim ve savunmadım ama Türkiyedeki kadınların medeniyetsiz ve yobaz olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Çünkü sosyal yapıda birçok ispat var ve hergün nerdeyse gözlemsel ve deneysel olarak önümüzde örnekler çok
Ben de karşı cinsim için konuşayım. Bu ülkedeki abazalara bu ağzı bozuk, medeniyetsiz, yobaz diye nitelendirdiğin kızlar beş beden büyük gelir.
bu konuda yanılıyorsun, Türk erkekleri son 20 yıldaki gelişim ve kültürel çeşitlilik bakımından Türkiyedeki kadınlardan en az 50 yıl ilerde ve daha global ve dünyaya açıldıkta aradaki bu kültürel, davranışsal ve medeniyetsizliği gördüğü için yabancı kadınlarla evleniyorlar ya da yabancı kadın istiyorlar.
şimdi sana burada çalıştığım ünivesitede akademik çalışmalarının %90 nının erkekler olduğunu söylerdim ve inovasyon ve inovatif düşünce bakımından kıyas bile yapılmaz. Sizlere abazan ve yobazların denk gelmesi şansızlığınız ama kültürel de bir gerçeklik getto kültürü evet maalesef Türkiyede hala çok yaygın ona lafım yok ama genel olarak türk erkekleri Türk kadınlarından gayet ilerde gözlemim.
Objektif değilsin. Ben de Türk kadınlarının iyi olduğu bi anket, araştırma bulur sana gelirim. Doğruyu konuşalım. Biz yaşıyoruz bu ülkedeki neyin ne olduğunu biliyoruz. Elli yıl ilerideymiş. Adamların tek dersi uçkuru. Akıllarında başka bir halt yok
İşte sana öyle klasik düşünceler yaftalar üzerine konuşuyorsun, dogmaların var her erkek zaten cinsellik ister dünyanın heryerinde, heteroseksüel erkekler ve libidoları yüksek erkekler sadece Türkiye de yok, misal almanyada üreme leyleklerle olmuyor cinsel olarak oluyor ve Türkiyedeki erkeklerden eminim afrikadaki kabile ülkeleri bile daha çok seks ve cinsellik yaşıyordur. Türk erkeklerinin sekse düşkün diye yaftalamak boş ve ucuz bir slogandan ibaret.
Şu an da Türkiyenin ortamını konuşursak bu konuda sınıfta kalır. Nasıl yabancı kadınlar daha normal geliyorsa bana da yabancı erkekler daha normal geliyor. İnsanın doğasında olan bir şey ama sırf o hissi yaşamak için evli kadınların kocasının gitmesini bekleyen, dul kadınlara musallat olan sitede çok. Doğal birşey olsa da herşeyin yolu yordamı var başka insanların hayatınu karartarak yaşanmaz böyle şeyler.
konuşmaya devam et kardeşim
bende gurbetteydim de bilemiyorumm
öylemiymiş