LGBT bireyler neyin onurunu kutluyor?

Gerçekten de anlam veremiyorum bu neyin onuru tamam ben kimsenin yaşam şekline karışmıyorum ama merak ediyorum. Allah'ın lanetlediği bir topluluk neyin onurunu kutluyor?

O zaman bizde heteroseksüel olanlar var bizde kutlama yapalım bence bu sadece her gayrimeşru olan bir çok olayı meşru hale getirmeye çalışmak ile aynı durumdur.

Allah akıl fikir versin...

#SiyahMaskeli

#LgbtSacmaligi

28.06.2021 --- 13.12
Güncellemeler
+1 yıl
Bana hakaret eden ya da beni üzerine çekmeye çalışan herkese söylüyorum yorumlarınıza cevap bile vermeyeceğim haberiniz olsun. Boşuna bana hakaret ederek kendinizi yormayın bunun böyle olduğunu siz de biliyorsunuz günah olduğunu siz de biliyorsunuz hatta benim eşcinsel tanıdıklarım var emin olun ki günah diye ne bir kadına yaklaşıyorlar ne bir erkeğe yaklaşıyorlar her eşcinsel aynı değildir kendi ahlaksızlık larınızı insanları ahlaksızlık diyerek kapatmaya çalışmayın.
Güncellemeler
+1 yıl
Memlekette ne kadar libne savunucusu varmış, geçen senelerde bende sizin gibi buradan gay biriyle normal bir şekilde arkadaş oldum saygı duyuyorum dedim ama iki gün sonra dudaklarını öpmek isterdim dedi eee şimdi saygı mı duyayım? Benim çocuğuma bile musallat olur bunlar saygı duymuyorum duymayacağım 👏