Destekliyor musunuz yoksa desteklemiyor musunuz?
Ben ne düşündüğümü hiç bilmiyorumm
Ben ne düşündüğümü hiç bilmiyorumm
Desteklemiyorum sağlıklı ve dogru bulmuyorum normal olarak görmüyorum bir nefretim yok. Toplumda yayılmacı bir ideoji benimsemedikleri ve özgürlük çatısı altında bu eğilimlerini normallestirmek için zivanadan çıkmadıklari sürece ötede oynayıp dursunlar beni ilgilendirmiyor
şu an dünyada ortalama 8 milyar insan olduğu için özellikle siyasilerin siyasi bir rant olarak kullandığı desteklediği ve onların taraftarlarının da desteklediği bir şey. bazı biliminsanları da linç yememek ve itibarlarının zedelenmesini istemediği için olayı dillendirmiyorlar.
olay şöyle ki hepimiz doğduğumuz zaman dişiyiz. ilk zamanlar cinsiyetimiz belli olmuyor zaten hepimizin de memesi var. bir süre sonra hormonlar dağılmaya başlıyor. hormonlar dağılırken cinsel yönelimlerde belli oluyor. ama bu lgbti bireylerde hormonlar dağılırken beyinde bir karışıklık oluyor bu karışıklık neticesinde cinsel yönelimlerde birbirine karışıyor. ancak bu somut yani görünen bir şey olmadığı için tedavisi de yapılmıyor. eğer kalp delik olsa mesela bu görünen somut bir şey hemen tedavi süreci başlar. ancak bu görünmeyen bir şey olduğu için öyle bir şeye gerek duyulmuyor.
buraya kadar her şey normal. ama dünya nüfusu türlü olaylarla düşmeye başlarsa hatta önce 800 milyon sonra 8 milyona falan inerse ne olur? işte o zaman bu konular tartışmaya açılır. insanoğlunun artık neslinin tükenmeye başladığı somut bir hâle gelirse lgbti olayı yasaklanır ve artık tedavi olmaları gerektiği konusunda bir karar verilir muhtemelen. hatta doğum esnasında belli olup olamayacağıyla ilgili çeşitli deneyler yapılır. hatta ve hatta çocuklar birkaç yaşına geldiğinde şüphelenilirse müdahale edilip çocuklar psikolojik ve fizyolojik olarak tedavi altına alınır.
yani lgbti bireyler bir anlamda dünya nüfusunun 8 milyardan fazla olmasının şımarıklığını yaşıyor.
Bu işler karışık bazılarına göre genetik bazılarına göre toplumu bozuyor sanki toplum çok düzgün de. Neyse. İstiyen isteğini ile saatlerce sohbet de edebilir sevisebilir. Hatta evlenirde. Bence
Çoğalmıyor toplum baskısı azalınca gün yüzüne çıkıyor. Her zmn vardı böyle şeyler toplum baskısından dolayı dışarıda görmüyorduk.
Toplum düzeni ve ahlakını bozmaya yönelik insanları bu tarz söylere özendirmek veya normallestirmek normal değil ki desteklemek veya saygı duymak söz konusu bile değil
Cevap
20Cevap
Beni ilgilendirmez ama saygı duyarım
Neyini destekleyecez Allah'ın lanetledifo insanlar Lut kavmide öyleydi helak etti Allah onları. Ülkemize çocuklarımıza zarar verip zehirliyorlar dış guclerin oyunu bu insanları ahlaksızlığa surukluyorlar. Amaç cinsiyetsizlestirmek
Bu insanlara karşı bir nefretim yok ama reklamının yapılmasına, normal bir şeymiş gibi davranılmasına ve ayrıcalık istenmesine karşıyım.
Desteklemiyorum.
Eril ve dişil enerjiyi ve dahilinde aile mefhumunu paramparça ediyor
desteklemelik bir durum yok saygı duyuyorum özel bir şey düşünmüyorum
Umrumda değil kanks banane beni rahatsız edecek bir şey yapmadıktan sonra ne halt yerlerse yesinler
Doğuştan geliyor biraz bilime önem veren araştıran bir insan bunun genetik olduğunu anlar Ricky Martin diye İspanyol bir sanatçı var 3 yaşından beri Gaymış ve yakışıklıda beğenen kızlar var bu adam sırf zevk için mi eşcinsel olmayı seçmiş yani tamam sevmeyenler var ama böyle insanların yüzüne vura vura kimse dışlamasın
Her canlıya saygım var. Hayatları çok zor LGBTli bireylerin asla da zorba biri değilim. İnsanları bakışlarımla bile rahatsız etmem yadırgamam (bana göre normal olmasa bile) ama desteklemem. Kınamam ve alçak görmem. İnsansız hepimiz.
Herkesin kendi hür iradesi olduğunu ve kimin ne istediğine başkasının müdahale etmemesi gerektiğni düşünüyorum.
Reklama gerek olmadan yaşasın kendi cinselliğini. Milletin gözüne sokmaya gerek yok propaganda yaparak
Desteklemiyorum ama öcüymüş gibi bakılmasınada karşıyım
Yaşasın LGBT🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈🏳️⚧️🏳️⚧️🏳️⚧️🌈🌈🌈
Desteklenecek birşeyleri yok sapikliktan başka bişey değiller kıyamet elametleri
Tedavi olmasını istiyorum
Desteklemiyorum ama karışmıyorum da.
Tasvip etmiyorum beni ilgilendirmiyorlar
Allah ıslah etsin bu kadar.
Desteklemiyorum
Herkesin hayatına kimse karışamaz
Saygı duyuyorum içgüdüsel bir şey bu
Destekliyorum tabiiki
Nötr düşünüyorum.
Desteklemiyorum
Desteklemiyorum
çok sıcak bakmıyorum