AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
bekliyorum ✨✨
en sevdiğin çikolata hangisi ve neden?
kesinlikle sütlü çikolata özel bi nedeni yok aslında
daha marka özeline gidebilirsin
nestlee✨😋
Tabii
Çocukluğunda hiç unutamaddığın bir anını anlatır mısın
Bir tane trafo gibi birşey vardı etrafı jiletli tellerle çevrili, koşarken oraya doğru düşüp yüzümü kesmiştim. 11 tane dikiş atıldı. İzleri geçti gibi ama yakından baktıkça hâlâ belli oluyor. O acıyı ve o günü unutamıyorum😀
geçmiş olsun :/ artık geçmiyorsundur öyle yerlerden :d
Teşekkürler shsjs geçiyorum ama daha dikkatliyim 😂
Soru sormamiş ki jshsjs
Olur..
Bu zamana kadar aşık oldun mu? Olduysan hikayesi ne idi anlat
Aşık olduğumu düşündüm diyebiliriz, daha sonra hislerimin o kadar yoğun olmadığını anladım. Yani, enteresan bir hikayesi yok aslında. Arkadaşımın farklı fakülteden bir arkadaşıydı kendisi, ara ara birleşip vakit geçirirdik... Hoslantilar bu şekilde başladı, birbirimizi sormaya başladık, ki ortak arkadaş da biraz heveslendirmisti😀 daha sonrasında numaralarımızı aldık ve ilerledi zaten. 19 yaşımdan 21 yaşıma kadar devam etti, devamında çok da paylaşmak istemediğim bir sebepten dolayı ayrıldık... Bu kadar işte 😀
2 yıl sürmüş ama aşk değildi diyorsun tabii olabilir :) iki yıldan sonra ayrıldıysan demek ki vardır büyük bir sebebi :)
Bende alırım bir soru☺️
keşke... olsaydım çünkü onda... var dediğiin şeyler nelre? boşlukları doldur :)
sor.
rezil olduğun bir anını anlatır mısın?
Evdeki kavgalarda aşırı bağırdığım zamanlar ortalığı inletmiştim
Olur sor
Bu sitedeki kaçıncı hesabın? Önceki hesabını neden kapattın? Bunu da kapatmayı düşünüyor musun?
Sıkıldıkça kapatıyorum çok fazla kalamiyorum bunu da bilemiyorum kapatabilirim hiç belli olmaz.
Sorr
İnsanlar en çok hangi özelliğini seviyorlar, neden?
İnsanlar beni sevmezler
Olurr
En son sevgilinden neden ayrıldınız? Tekrar yazsa tepkin ne olur?
Hiç sevgilim olmadıı :d
O halde neden sevgilin olmadı? eksik olan şey nedir? onlarda ya da sende diye soralım :)
Kimseye güvenemiyorum, kısa ve öz : )
Sor 🙂
Giyim tarzınızdan memnun musunuz? Daha çok nasıl giyiniyorsunuz ve kendinize 10 üzerinden puan verin giyim tarzınıza :)
Memnunum 🙂 10 üzerinden 6 diyebilirim.. profilime baktin demi 😅🤦
Hayır bakmadım bir tek profil fotoğranıza bakmıştım o da siz değilsiniz diye çıktım profilden, bakayım mı var mı bakmamı gerektirecek bir durum varsa hemen bakalım :D
Yok yok bakacak durum yok bakma 😊 zahmet etme
😅
Buyrun
Kendini en rahat ifade ettiğin yer neresi? Rahat olma sebebin ise nedir?
Genel olarak rahat biriyim. Belli bir yer yok🙄
Sorabilirsin
Erkek olsan iyi kız tavlayabileceğini düşünüyor musun?
Al işte soruya bak😂 neyse cevaplıyorum: )
Tabikide bir ikizler burcu olarak çok rahat tavlayabilirim 😏 kız halimle bile bir sürü kız tavlarken (yani arkadaşça🤪) Erkek olunca elimi sallasam ellisi gelir sanırım 😏
Kız olup erkek tavlamak daha kolay ama o yüzden dedim :) Ek olarka soru çok güzel seçtim senin için bence :D
Evet soru değişikti : ))
bak direkt soru olarak sordum sımdı bunu :) sana güzel soru sorudk güzel de değişik diyon :D
Sor bakalım
Dünyaya tekrar gelsen aynı anne babayı seçer miydin ve anne baban karakterinde birileri ile arkadaşlık kurar mıydın? Kurmazsan ya da kurarsan neden?
Anne babam harika insanlar onları çok seviyorum ama onları seçmezdim onlar gibilerle arkadaşlık ederdim çünkü annemok kafa insandır babam da çok güvenilir biridir öyle sırtından vuracak tipler değillerdir
Sor bakalım
Hayatında eksik olan şeyler neler? Bu eksikleri tamamlamak için ne yapıyorsun?
Hayatımda eksik olan bir şey yok. Olanlarla yetinmeyi öğrendim ama bazen moralim bozuluyor, moralimin bozulmaması için kişisel gelişim kitapları okuyorum
Bozulmaması için yanlış bir ifade olmuş, bozulduktan sonra daha hızlı toparlanmayı öğrenmek için kitap okuyorum
Sor bakalım
İsminden memnun musun? Kendi elinde olsa ismini ne koyardın?
Tabi sor
Arkadaşın sana bir adamı öldürdüm, ne yapacağım? dese polise haber verir misin?
Arkadaşlarımda veririm ama ailemde vermem sanırım.
Bu soru güzelmiş bunu aslında sitede sorayım ben :D birazdan sd
Sor bende beğendim :D
Buyrunn
Yemeye doyamayacağın ve sürekli istediğin bir yiyecek var mı? Varsa bunu kendin de yapabiliyor musun?
Yemek yapmaya bayılırım ama çok yemek seçici değilim sofradan doyup kalksam bana yeter tatlıda aynı o an çok canım çekti mesela kalktım yaptım diyelim en fazla bir dilim ya da yarım kase vs
yemeye doyamadığın bir yemek ismi yok mudur yani :)
Yok eskiden sarma dolma derdim ama adını çok zikredince ondan da soğudım yemek yemeyi seven biri değilimdir
Meyve hastasıyımdır ama bazenöeri üç. öğün meyve yer hemek yemem
Sorabilirsin.
En zayıf noktan nedir? Bu zayıflığını kullanarak zarar gördüğün bir anın var mı?
Zayıf bir noktam olduğunu düşünmüyorum. Herhangi bir şeye zaafım yok. Duygusal değilim. ya da şu olmasa olmaz dediğim birşey yok. Mantığımla davranan bir insanım. Çok şükür ki zarar gördüğüm hiçbirşey olmadı. Birşey yapacaksam ya da istiyorsam her zaman bir b planım vardır. Sonuçları düşünüp ona göre davranırım. Hiçbirşeye balıklama atlamam ve aptalca kararlar vermem. Ve zarar görebileceğim şeyleri tahmin edebilirim , bulaşmam. Bu yüzden zarar görmem.
Güzelmiş, teşekkür ederim cevabın için :)
Rica ederim. İyi geceler :)
Yolla gelsin 😎😅
Bu sıralar vaktini en çok harcadığın şeyler neler? Bunun için pişman mısın?
Bu aralar vaktimi çok bir şey için harcamıyorum, yani neredeyse herşey için aynı zamanı harcıyorum.
Ve pişman değilim kankişim 🤩
başla
Elinde imkanın olsa şu an kaç yaşında olmak isterdin, neden?
8 yıl öncesine 17 ye dönmek isterdim ya da 3 yıl öncesine 21 e dönmek isterdim su an ki kafamla tabi
Evet 🙂
Asla dinlemem dediğin bir müzik türü var mı? Bu tür hangisi?
Elektro 🤢🤢🤢🤢
Sor sor
Üzgünken ilk ne yaparsın? Üzüntülü ruh halini nasıl geçirirsin?
Uyurum ama artık bu uyuma işi istemsiz oluyo vücudun savunma mekanizmasi haline gelmiş ha bide az enerjim varsa kendimi dışarı atıyorum
Dışarıda nerelere gidiyorsun? öyle geziyor musun sadecee
Yok öyle boş boş gezmek işe yaramıyor takılacak birileri olunca daha iyi kafelere gidip güzelce bı kaziklancam derdim ancak öyle çekiliyo
hayırlısı olsun o zaman sana bi hesap ödettirelim dfsh
Kendi yedigimi içtiğimi öderim o kadar da değil sjdkf
aa ama arkadaşın seni dinliyor o kadar sdfds
Tamam ya sanada bir çay soyleyim bari 😅
Dua et insaflıyım tamam olur çay okey :D
Bana soru sorarmisin?
Kendini en çok kimin yanında daha rahat hissediyorsun? Neden?
Kendimi en cok kendi yanimda yalnizken rahat hissediyorum cünkü kapali kutu gibi hic birseyimi kimseye anlatmam ama tek basima kaldigim zaman oturur rahat rahat düsünürüm aglamm gerekiyorsa rahat rahat aglarim öfkelenmem gerekiyorsa öfkelenirim kimse bisey fark etmez.
Sor bakalım
Elinde olsa kaç yaşında ölmek isterdin
Bı 10 sene daha yaşasam yeter bana herşeyin fazlası zarar , yaşamak öldürür.
Hazırım, sor.
Hayatına doğru insan çıktı mı hiç? Öyle olduğunu düşündüğün? ve onunla ne oldu? neden olmadı?
Bilmem çıkmadı sanırım, hep yanlış kararlar alan biriyim de ondan sanırım. Ama çıkmıştır ve elimin tersiyle itmişimdir yüksek ihtimalle
sor.
kendini şu an kimin yanında mutlu hissediyorsun ve neden
şu an kendimi mutlu hissedeceğim insanın yanında değilim ve asla olamıycam.
Evet buyrun
Son kopyaladığın şeyi yapıştırır mısın?
Boşver sevgilimin insta linkini kopyalamışım, pardon artık eski oldu 🥺
madem eski oldu nedne kopyaladın xd
Bugün ayrıldık zaten. Dün stalk yapmıştım sanırım onun için artık stalklamam maziye karışanlari
neden ayrıldınız
geleceği yoktu ilerde anlaşamamazlık yaşamaktansa böylesi iyi
Evet sor
Kendinde en sevdiğin şey nedir, neden?
Kendime olan inancım. İstediklerimi bu sayede elde ediyorum
istediğim her şeyi inancım sayesinde elde ederim diyorsun yani
Evet. Zor da olsa geç de olsa karşıma engeller de çıksa bir şekilde elde ederim.
Sor tabiki.
Sitede neden gizli takılıyorsun? Gizli olmak sana daha mı rahat hissettiriyor? Hayatın her alanında bir gizlilik mi istersin?
Hayır aslında hiç gizli takılmıyorum sorularının çoğunda da karşılaştım ve görüş te paylaştım çoğu kez bilmiyorum sanırım soracağın sorunun beni zorlama ihtimalinin düşünerek gizlendim.
zorlayacak bir soru sormazdım aslında :)
Tırstım biraz 🤭
yok yav canavar mıyız biz :D
Sorular canavar 😜
Tabii
Görme ya da duyma yetinizi kaybedecek olsanız hangisini feda ederdiniz? Neden?
Duymaktan vazgeçerim galiba. Görememekten daha kolay bir yaşam
Sor dinliyorum
İlkokul yıllarında düşmanın, nefret ettiğin birileri var mıydı? Hala onları görüyor musun?
Okul hayatımda hiç düşmanlık beslediğim kimse olmadı... ilk okul ve ortaokul bütün arkadaşlarım hepsi bi yerlerde hepsi ortadan kayboldu...
sar gelsinn
Sevgilin istemezse en yakın arkadaşınla konuşmayı keser misin? Evlenme ihtimalin yüksek diyelim.
tabiki hayir, hicbir kiz, karim bile olsa bu tur seylerime karisamaz
Sor bakalım
Görünmez olsan ilk neler yapardın?
Hicbirsey yapmazdım. Görünmez olsam öyle bir şeye ihtiyacım yok 🤗
Seve seve
Duygusal biri misin? Kolay bir şekilde ağlar mısın? Ağladığın en ilginç şey ne idi?
Hiçbir duygumu içime atmam atamam. Ağlamam gerekirse ağlarım içime akıtamam gözyaşlarımı fizyolojik olarak rahatsızlık hissederim çünkü. En son Babamla telefonda tartışmıştım kendisi 2 yıldır yurt dışında işlerinden dolayı özlediğim için artık gelmesini söyledim oda ben sizin için çalışıyorum gelemem demişti bu yüzden ağlamıştım..
Sor gelsin bakalım
Dünyaya tekrar gelsen şu anki hayatını ister miydin? Neden?
Eğer ki bu hayatta nasıl yaşadığımı bilerek yaşıyacaksam evet. Ama bilmiyceksem asla istemezdim
Sor sor sor :)
Soda ile ayranın beraber yakıştığını ne zaman keşfettin?
Garsonum müşterilerden görüyordum. Denendi ve noter tarafından berbat oldugu tespit edildi yine de damak zevki😅 çok sevende gördüm. sadece aklıma geldi anlık yazdım
Bu arada nicklerimizin sonundaki benzerlige bak
yani evet benim nickime benzetmişsin :D haha
Tesadüf
doğum günüm ondan koydum
Sorun yok koyabilirsiin :)
Söyle
En son attığın mesajı yapıştırır mısın
😅 kalsın
Sor bakalım
yalan konuşur musun? ne sıklııkla anlat =)
Yalan söylemeyen insan yoktur herkes yalan söylemiştir. Ama çok sık söylemem
Sor bakalim
Sigara içiyor musun? İçiyorsan nasıl başladın? İçmiyorsan içen biriyle olur mu. D
İvitt🖐️🙈💫
En iyi olduğun şey nedir hayatta? :)
Asla ortaya çıkmiycak üstün zekalı yalanlarım💫
olur sor kabul
Özgürlüğüne ne derece düşkünsün? Kısıtlanmaya ne kadar gelebilirsin?
pek bi özgürlük alanım yok ya iş güçten zaman kaldıkça otobüsteyse bi adımlık yer.. düşkün olma lüksüm yok yani sonuna kadar geliyorum mecburen
kendine vakit ayıramamaktan şikayetçisin yani
tadını alamıyorum hayatın fakir ve yorgunum tek lüksüm sigara galiba
fakirlik bunu engellemesin inan hiç param yok diyebilrim sana ama gerçekten mutluyum. tabi senin vaktin de yok belki ondan böyle hissediyorsun
bide ev arkadaşım vardı gidince sıkılmaya başladım bi de zorlanıyorum böyle bütün işler bana kaldı o hizmetçi gibi böyle her şeye koştururdu kendi istekle yapardı belim ağrıyınca ayaklarıma oje bile sürdü yani hiç gocunmazdı şimdi yorgun oluyorum ve en basit bi şeyi mesela oje sürmeyi yaparken bile bunalıyorum
biraz da depresyondasın bu sıralar demek ki.
bilmiyorum belki
Sorun
Çocuğun olunca adını ne koymak istersin, neden
Hiç düşünmedim, kendim türetirdim bir şeyler.
ne gibi?
Sor.
hiç para kaybettin mi? en yüksek ne kadar kaybettin?
50 tl
Sor.
sevmek mi sevilmek mi sana göre? neden?
Sevildiğimi hissedemiyorum o yüzden sevmek
Tabi sorabilirsin.
Bu siteye neden üye oldun? Ne kadar kalmayı düşünüyorsun? Aradıklarını bulabiliyor musun sitede?
Sorulan bazı sorulara görüşlerimi paylaşmak için üye olmuştum, ne kadar kalıcağımı bilemiyorum ama aradığım birçok şeyi bulabiliyorum burda.
Olur
İnsanlara kendini yeterince ifade edebildiğini düşünüyor musun? İnsan iletişimin nasıldır seni dinliyorum.
Kendimi bir başladığımda direkt açan biri olduğum için uzun uzun açıklıyorum ki bu ifade etme yeteneğini olumsuz etkiliyor mu bilmiyorum. Ama bunu yapabildiğimi düşünüyorum
Anlıyorum teşekkürler :)
Merak ettim sorun :)
Yalnızlık çekiyor musunuz? Hayatınızın hangi döneminde kendinizi en yalnız hissettiniz?
Beni kimsenin anlamadığı dönemlerim çok oldu o zaman yalnız hissettiğim oldu :) yalnızlık çektiğim zamanlarda şimdi zaman zamam olsada bunu yenmeye kendi kendime yete bilmeyi öyrenmeye çalışıyorum
yani artık kolay kolay üzülmem diyorsunuz
Üzülürüm ama toparlanmasını da bilirim :)