Bu seriyi üçüncü defa yapıyorum. Herkese bir soru, hem sizinle sohbet ediyoruz hem de güzel bir imkan, sıkıntım gidiyor. İnternet de olmasa var ya.. İlgililer gelsin, sorusunu alsın :D
Cevap verdiğim bütün sorularda ben varım. Benim dugularım, düşüncelerim ... Çok özele giren sorulara cevap vermiyorum. Örneğin;cinsellik katogorisi. Sebebi, benim için çok özel olan cinsellik konusunu kimseye açık açık anlatmanın gereği olmadığını düşünmem.
:D ahah herkes nedense benim keyifli geceler temennime sarmış durumda bu aralar.. Geceler değil aslında keyifli olan benim.. Aynen öyle birilerine günaydın derken de belki de o gün bizim için kötü başlamıştır ama yine de söyleriz öyle değil mi.. O sebeple iyi dileklerimi sunar, keyifli geceler dilerim.. :D
Sen bana niye hep beslenme ile ilgili sorular soruyorsun kardeş 😂😂😂 Düşüneyim… dondurma diyorum, bitter çikolatalı, yoğun kıvamlı dondurma, İtalya da yediğimden 🙊 Bu sayılır mı?
Ben buna tek bir cevap veremiyorum. Öncelikle 2011 yılında 3 idiot filmini bir ortamda izlemiştim. ardından eve gelince beğendiğim için sakin kafayla tek başına izledim. sonrasında sırasıyla ghajini ve fanaa filmlerini izledim. üçü de en beğendiğim filmler arasındaydı ve bir şekilde devam etmeliydim.. 2021e geldiğimizde ise sanırım 350 400 üstünde bir hint filmi izlemişliğim vardır. İçlerinde o an ruh halime iyi gelen çok şey izledim. Moonu (3) filmi bana o kadar doğal geldi ki müzikleriyle birlikte en sevdiğim filmler arasında... Ama işte Türkiye'de de Delibal diye çekmişler aynısını...
Ben tabi orijinalini izlediim çok da güzeldi 2012 yapımıdır. Ama Türklere öneremiyorum çünkü öncesinde zaten filmin aynısnı izlemişler delibal olarak. İlk bu filmi görmenizi isterdim. Ama gerilim gizem olarak da Kahaani filmi güzeldir. Aksiyon pek sevmem ama İstanbul'da falan da çekilmesinden dolayı Ek Tha Tiger filmi belki iyi olabilir. Çok seçenek var külliyat geniş.
Niye ben onlar yüzünden kendimi kısıtlıyorum? Zaten sosyal bir hayatım yok bu siteye girme amacım da delirmemek için biriyle sohbet etmek bu kadar tek istediğim konuşmak
Kıskançlık seviyem %10 diyebilirim. Ben çok az kıskanırım. Neleri kıskanırım? Mesela sevdiğim birisi birşeyde kazandığı zaman kıskanabilirim ben konuşurken beni duymamasını bu sebeple araya girmesini kıskanabilirim. Peki neleri kıskanmam? Mesela giydiği bir tişörtü kıskanmayabilirim. Veya giydiğı şapkasını kıskanmayabilirim. Saç rengini kıskanmayabilirim. Yazısını kıskanmayabilirim. Yani bunları kıskanmayabilirim. 😊
Ben yakışıklı değilim yani hemen herkes benden yakışıklı. Ve hayır kıskanmıyorum. Başkasının sahip olduğu bir şeyi kıskanmak bana göre değil. Bana ait olan şeyler bana yetiyor..
Böyle kötü bir dünyaya çocuk getirmek cesaret işi, annelik nasıl bir şey merak etmesem sanırım hiç istemem ama merak ettiğim için, dünyanın kötülüklerini yok sayarak iyi bir ebeveyn olacağımı düşündüğüm için iki tane çocuğum olsun isterdim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Geç kalmışım be müsaitsen sor matadorcum uber de olacaksın sen tütütü
Fark etmez ne olup olmadığımızın önemi yok, insan olalım diye popülizm de yapayım...
Siteye genelde ne zaman girmeyi seviyorsun?
en mutlu olduğum anlarda... geç vakitleri sevmiyorum ama öyle diyeyim
Gelsin zaten burnumdan soluyorum burası beni sakinlestiriyor diye burada yazıyorum🤗
Seni ne kızdırdı bugün :)
Off say say bitmez😔
Evdekilere bile ters cevap veriyor musun haberim yok😔
Gönder bakalım Matador Bey.
Karşı cinse karşı kendini ne kadar yorgun hissediyorsun?
İlişki anlamında fazlasıyla yorgun hissediyorum, önümde ki uzun bir zamanda böyle olacak bu sanırım.🤷♀️
Olur bekliyorum özelden olur burdan olur sorumu bekliyorum
Kaç yaşında ölmek isterdin?
Ne zaman ki son nefesimi verdiğimde kaç yaşındaysam o yaşta
Gönder gelsin.
Sitede tam olarak kendini yansıtmadığın şeyler var mı? Neler bunlar?
Cevap verdiğim bütün sorularda ben varım.
Benim dugularım, düşüncelerim ...
Çok özele giren sorulara cevap vermiyorum.
Örneğin;cinsellik katogorisi.
Sebebi, benim için çok özel olan cinsellik konusunu kimseye açık açık anlatmanın gereği olmadığını düşünmem.
Gönder gelsin bakalım :)
Geceler keyifli olmasaydı, bu kızcağız yine de keyifli geceler diyebilir miydi :D
:D ahah herkes nedense benim keyifli geceler temennime sarmış durumda bu aralar.. Geceler değil aslında keyifli olan benim.. Aynen öyle birilerine günaydın derken de belki de o gün bizim için kötü başlamıştır ama yine de söyleriz öyle değil mi.. O sebeple iyi dileklerimi sunar, keyifli geceler dilerim.. :D
Benden başkası saramaz bir tek ben sarmıştım olmaz öyle ama. d
:D ahsha öyle olsun bakalım
Evet gelsin 😂
Misafirine ikram edeceğin en kurtarıcı yiyecek?
Fırında kaşar peynirli patates kızartması
Gelsin bakalım.
Kendi cinsinizde hoşlanmadığınız şeyler neler?
Gönder gelsin
5 sene sonra kendini nasıl hayal ediyorsun?
Hala sürünüyorum sjsj
nerede sürünüyorsun. D
Buyrun
Sevgilin için tuttuğun takımı değiştirir misin? :D
Hayır asla
sor bakalım
?
En beğendiğin üç huyun hangisi?
zor soru 😂😂
anaç cömert sadık
Güzelmiş biz bi değerlendirelim bunu xdfxd
o nasıl oluyo 😂😂
Evet gönder gelsin bakalım:-)
Kendinde en sevmediğin özellik nedir?
Ya bu çok basit bir soru oldu söyleyeyim yine de.
Geçmişten öğrendiğim bir suçluluk duygum var bunu sevmiyorum sadece:-)
Basit zor ayrımı yapmıyoruz :D Bir dahakine soru seviyesi de belirleriz olmazsa xd
Mesela ne gibi suçluluk duygun var?
Ayy yok o kadar da kendimi ifşa etmeyeyim:-) gizleneceğim zaten:-)
ay ne bu gizlilik böyle :D hem basit diyorsun hem sonra korkup şey yapıyorsun be :)
Korkmuyorum:-)
bak ben adamı böyle cesaretlendiririm :)
Aynen ama cümlenin içindeki özne ben değilim sanırım çünkü ben kadınım:-)
Gelsin bakalım.
Denemek istedğin bir lezzet söyler misin :)
Beyran veya süt helvası.
Gönder gelsin hala geçerliyse haha
hayatın bir film olsa türü ne olurdu
Macera ve belgesel tarzı 😅
Sanırım ikinci kez katılıyorum, gönder gelsin.
sadece bir tane aburcubur yiyebilecek olsaydın neyi seçerdin?
Sen bana niye hep beslenme ile ilgili sorular soruyorsun kardeş 😂😂😂
Düşüneyim…
dondurma diyorum, bitter çikolatalı, yoğun kıvamlı dondurma, İtalya da yediğimden 🙊 Bu sayılır mı?
işte ben seni zihnime öyle kazımışım o yüzden :D kilo kilo diyoruz hep sana :D
Peki bende sana sorayım: İzlediğin en iyi hint filmi?
Ben buna tek bir cevap veremiyorum. Öncelikle 2011 yılında 3 idiot filmini bir ortamda izlemiştim. ardından eve gelince beğendiğim için sakin kafayla tek başına izledim. sonrasında sırasıyla ghajini ve fanaa filmlerini izledim. üçü de en beğendiğim filmler arasındaydı ve bir şekilde devam etmeliydim.. 2021e geldiğimizde ise sanırım 350 400 üstünde bir hint filmi izlemişliğim vardır. İçlerinde o an ruh halime iyi gelen çok şey izledim. Moonu (3) filmi bana o kadar doğal geldi ki müzikleriyle birlikte en sevdiğim filmler arasında... Ama işte Türkiye'de de Delibal diye çekmişler aynısını...
Ben tabi orijinalini izlediim çok da güzeldi 2012 yapımıdır. Ama Türklere öneremiyorum çünkü öncesinde zaten filmin aynısnı izlemişler delibal olarak. İlk bu filmi görmenizi isterdim. Ama gerilim gizem olarak da Kahaani filmi güzeldir. Aksiyon pek sevmem ama İstanbul'da falan da çekilmesinden dolayı Ek Tha Tiger filmi belki iyi olabilir. Çok seçenek var külliyat geniş.
Biliyor musun, tek bir film’de karar kılamayacağından adım gibi emindim. Gülümsedim, eyvallah 😂
Gönder gelsin bayım 😃
Biyografini yazarken siteye (hakkında kısmını) çok mu sinirliydin. D
Evet ve kaldırmayı da düşünmüyorum o zmndan beri daha az kişi hatta çok az kişi yapıyor onlar da güzel kardeşim işte naparsın
Hay bu siteye bu slk kuralï getirine ln ağız tadıyla sövemicem mi ben ya
tamam ben anladım problem yok :D mesaj kutunu kapatırsan daha rahat edersin ama yazan çoksa
Niye ben onlar yüzünden kendimi kısıtlıyorum? Zaten sosyal bir hayatım yok bu siteye girme amacım da delirmemek için biriyle sohbet etmek bu kadar tek istediğim konuşmak
Gelmezse ayıp o soruya
Kendini yakışıklı buluyor musun? :D sana da bu gelsin
Ortam zifiri karanlıksa evet benden yakışıklısı yok
Hele sor da vakit geçsin
Fotoğraf çekinirken neden yüzünün tam ortasına telefonu koyuyorsun?
Keyfim öyle istiyor
Evet gelsin merak ettim.
Kıskançlık seviyeni nasıl yorumlarsın? Neleri kıskanır neleri kıskanmazsın karşı cinste?
Kıskançlık seviyem %10 diyebilirim. Ben çok az kıskanırım. Neleri kıskanırım? Mesela sevdiğim birisi birşeyde kazandığı zaman kıskanabilirim ben konuşurken beni duymamasını bu sebeple araya girmesini kıskanabilirim. Peki neleri kıskanmam? Mesela giydiği bir tişörtü kıskanmayabilirim. Veya giydiğı şapkasını kıskanmayabilirim. Saç rengini kıskanmayabilirim. Yazısını kıskanmayabilirim. Yani bunları kıskanmayabilirim. 😊
Çok kıskanç sayılmazsın o halde evet :) Büyük sorun üretmezsin.
Evet, her şey dozunda olmalı bence herşeyi kıskanmak iyi bir şey değil.
Bana da yollayabilirsin
en sevdiğiniz oyun? tavla okey vs
Bekliyorum özel sorumu:)
En son ne zaman ağladın? Ne için?
En son dün ağladım bir tartışma sonrası bir nevi duygu boşalmasıydı. Peki sen?
Ağlamayalı uzun bir süre oluyor o nedenle unutmuşum :) Bu sıralar pek ağlamıyorum sanırım.
Uzun süre ağlamamak iyi mi kötü mü bilemedim simdi:) Çok ağlamayan birisin o zaman, öyle mi?
Normalde filmlere bile ağlayan biriyim, sadece bu sıralar çok şey izlemiyorum evdeyim ondan üzülecek bir şey bulamadım herhalde :))
Duygusuz biri olmadığına sevindim:)
Gelsin bakalım
çocukların oldu. onlara isim koy. bir erkek ve bir kız ismi alalım.
Kız olursa Açelya, erkek olursa Aybars isimlerini verirdim
Olur gelsin
Belli başlı sııkıntıların geçti mi hala devam mı? :)
Sıkıntılar hep vardır 😅
Bitmiyor di mi geçmiyoor :D
İlla bir yerde birşeyler kalıyor 😊
Sor bakalım
neler seni güldürmeyi başarır?
Olur
senin için doğru insanı tanımlar mısın?
Dpgru insan hiç gormedim ki Sanırım karşıma çıktığında anlayacam.
bi ara nişanlanmıştın sen öyle değil mi sanki öyle bi paylaşımı görmüştüm olmadı mı o iş. s
Troldu ya o
bak kaç zaman geçmiş ama hafızam güzel :D
Evet dikkat etmissin
Buyrunuzlar 🎊🎉
Film izlerken ağlayabilir misin?
Çok çok zor
Yolla abi😃
Yollayım abisi, en sevdiğin mevsim hangisi ve neden?
Yaz mevsimi çünkü en çok sevdiğim insanların doğum günleri bu mevsimde 💕💕💕
Buyursunlar soruya
Bu sıralar kendini nasıl hissediyorsun? Yani ne olsa mutlu olrsun? Seni neler üzer=?
Müthiişş hissediyorum, kafamda bir kaç parazit vardı yok ettim daha da üzecek bir şey olmazdı zaten😀🧘♀️
Sor bakalim
Kendini kaç yaşında hissediyorsun?
26 genelde ama ruh halimea göre 50 bazende 15
Değişken bir yapı demek, olur o da olur xd
Insaniz her gunumuz ayni olmuyor
Sor bakalım
kendiini en çok kımın yanında rahat hıssedıyorsun
Çocuklarımın yanında annem babam kardeşim hepsi yani bir arada olunca
Bekliyorum soruyu 😊
Kendini hangi konuda şanslı hissediyorsun :)
gelsin
İnsanları ilk görüşte analiz edebilir misin?
once biraz gozlemlerim tartarim pat diye karar vermem
Gelssin
Bugün neler yaptın, yaırn neler yapacaksın :)
Okulu astım ve gezdim. Yarında okula gideceğim çıkışta da bir şeyler içicem
Gelsin bakalım.
öldüresiye dövmek istediğin birisi oldu mu?
Oldu ve halada o istek var.
Kime karşı :)
Düşmanlarıma karşı.😀
kimler düşmanlar :D
Akraba vs.😀
Gönder gelsin...
en sevdiğiniz müzik türü nedir? neleri dinlersiniz?
Yerli ve yabancı klasik müzik eserlerinin bir çoğunu severim. Ancak bu aralar Azerbaycan müzikleri veya diğer Türk lehçelerinde müzikler dinliyorum...
Tabiki sor
en sevdiğin üç yemek :)
Yolla gelsin.
sevgiliniz için yakın arkadaşınızla aranıza mesafe koyar mısınız?
Zahmet olmazsa.
senden daha yakışıklı olan birini kıskandığın oldu mu?
Ben yakışıklı değilim yani hemen herkes benden yakışıklı. Ve hayır kıskanmıyorum. Başkasının sahip olduğu bir şeyi kıskanmak bana göre değil. Bana ait olan şeyler bana yetiyor..
Buyrun
Profil fotoğraını ne zaman değğiştireceksin
Ne zaman istersin
Bilmem ne zaman isteyeyim :)
Sen bilirsin
Gönder gelsin hazırım :)
kilondan memnun musun?
Yaani kısmen diyelim. Biraz kilo verdikten beri evet hatta. Vermeye devam ediyor olmak beni daha da mutlu ediyoorr
Gelsin
bu günlerde mutlu musun? ne kadar mutlusun? yüz üzerinden.
Evet mutluyum
-uzun zamandan beri mutlu değildim-
%90 mutluyum
Sen nasılsın?
şükür diyelim, mutsuz olmam için sebep aramıyorum, mutlu olmam için de yaşamam yetiyor xd
Hadi gelsin
bu sitede ne kadar kalmayı düşünüyorsun?
Bilmem belki aylarca kalırım belki yarın giderim
Gelsin
seni istemeyen birine ne kadar ısrar edersin?
Teklif edip reddedilsem keserim direkt her türlü çabayı.
Başka konular için de; istenmediğim yerde durmaktan rahatsız olurum.
Gönder bakalım :) bende bekliyim surda
en son ne zaman ağladın? neden
Sinirden bı kaç gün önce
Olur sor bakalım
ne yapsak seni sinir edebiliriz?
Saygısızlığa gelemem🙄
Sorr
kendini en rahat hissettiğin an?
Evimdeki her annn
Yolla ayol😂
seninle neden sevgili olunmalı?
Olunmamalı çünkü kimse beni haketmiyor. 😂👀
haydaaa :D
XD
Gelsin
sevgiliyle yapılacak en güzel aktivite?
Tavla oynamak taşına da düşerim taşıma da
Gelsin bakalım..
ne kadar açık sözlü birisin?
Fazlasıyla öyleyim..
Sorr
kendini birkaç cümle ile tanıtır mısın
Karmaşık
Olur.
kaç cocuğun olsun isterdin?
Böyle kötü bir dünyaya çocuk getirmek cesaret işi, annelik nasıl bir şey merak etmesem sanırım hiç istemem ama merak ettiğim için, dünyanın kötülüklerini yok sayarak iyi bir ebeveyn olacağımı düşündüğüm için iki tane çocuğum olsun isterdim.
Tabi.
küçük şeylerle mutlu olabilir misin?
Her daim elimdekilerle mutlu olurum.
Gönder gelsin.
Kendini beş yıl sonra nasıl hayal ediyorsun?
Gönder gelsin.
Dünyaya yeniden gelsen bu defa neyi yapmazdın? Bu hayatında yapıp da yeni hayatında yapmam dediğin ne var?
Sor bakalım 😅
sinirliyken küfür eder misin :D sinirini nasıl geçirirsin
Hayır ya.. lanet olsun küfür edemiyorum.. 😅😅😅
Ama çok sinirlenirim.. o ayrı tabi...
https://youtu.be/sfj-exjoBKo
Gelsin bakalim 🙃
En son kimden hediye aldın, ne aldılar sana? :)
En son abimle eşinden aldim :) pijama takimi :)
Gelsin.
Yürüyüşü aksattığın gün ne yapıyorsun? :D
Ahahah çok iyi 😃😃
Aksattığım gün rahatsız olduğum gün oluyor ve yatıyorum 😒
Ertesi gün iki katı olmaz mı :D
Zamanıma bağlı varsa 3 katı bile olur 😃
Gelsin
Bir kutu çikolata mı, bir buket çiçek mi seni daha çok mutlu eder?
Çiçek gibi kızım zaten, çikolata mutlu eder dkkdkdkd
özgüvennnnn :D
Fazlasıyla dkdkdk
Profildeki sen misin 😂
Yok ben değilim o hintli bir oyuncudur kendisi xd
Biliyorummmm, annem çok izliyor bunları
ben annenin izlediklerini izlemiyorum ya :D benimkiler farklı xd
Tatlı belayı izliyordu bi ara :d bi tane adam vardı iş adamıydı kızı istemiyordu kızı kandırıp sonra evlenip evlendikten sonra aşık olmuştu :d
ben dizilerini izlemiyorum, ben filmlerini izliyorum. dizi olarak amerikan dizilrei tercihim :))
Dizi bölümleri uzun zaten o dediğim 140 bölüm falandı ☺️ annem hiç kaçırmazdı☺️
işte onu benim babannem de kaçırmıyor ama ben tam oncu sayılmam işte :D
Yap bakem
hangi mesaj gelse mutlu olursun?
kendi meslegimle alakalı bir iş teklifi gelirse
Gelsin.
En sevdiğin spor dalı nedir :)
Ralli