Kurtulmayiz zaten oyle bir isteğim yok her soruya gelebilirsin benim her zaman beklerim. Dertlerinden biraz olsun uzaklaştırıyor ise ne güzelmiş öyle xd kullanmaya devam o zaman xd
Hayattaki sevdiklerim, hedeflerim ve hayallerim hayatı daha yaşanılır kılar. Uyandığımda o günden beklentim zamanımı iyi değerlendirebilmek ve yaptığım işlerden zevk alabilmektir.
Tabiki. En büyük pismanligim asla verdiğim sevgiyi ve değeri haketmeyecek birine çok değer verip simartmak oldu. Onu çok seviyordum ve sürekli onu mutlu etmek istiyordum fakat şımardı sonradan ve beni aldattı 😥🤷🏻♀️
Bunu anlatmaya başlamadan çocukluğuma inelim bence... Ben küçük minik bir bebekken Beşiğinde tıngır mıngır sallanırken Sanırım yakınlardan geçen bir komşu çocuğuna uğramış, geri dönerken penceremden içeri giren bir diş perisi ki sanırım kendiside pek sakarmış, pencerenin önünde duran saksılardan birini kafama düşürmüş O gün bu gündür kelebek uçsa mutlu oluyorum En sonuncusunu sorarsanız mutfağı su bastı ben viledayla ortalarda dans ederken evdekiler " bizimki yine Venedik konserinde" derlerken benim partide salon dansı yaptığını bilmiyorlardı 😜😜😜😜
Özgüven sorunum hiç olmadı , iyi ve kötü eleştirilere açığım ama onlara takmam bu konuda biraz dik başlıyım, nasıl mutluysam onu yaparım:) Takmamamın sebebi, dünyaya bir kere geldim ve geçmişe baktığımda elalem için yapmadıklarımdan pişman olmak istemiyorum
Hiç yok. 10 yıl geriye gitsem yine aynı kararları verir, yine aynı yollardan geçerdim. O yollarda ayaklarıma batan taşların açtığı yaralar olmasa bugün hâlâ hayatı güllük gülistanlık bir yer zannediyor olacaktım.
İnternet benim için temel bir ihtiyaç mı? Evet ama yakınımda sevdiğim insanlar yoksa. Eğer ailem ve sevdiklerim varsa internet aklıma bile gelmez. Neler feda edebilirim bilmiyorum ama çok sevdiğim şeylerden feragat edeceğimi sanmıyorum. Mesela hayallerim, ailem, hayvanlar bunları onu ne kadar seversem seveyim göz ardı edemem 🍃
Köpek ve kedi arasında kaldım ben. Kediler çok sevimli köpekler de çok sadık dost gibi. Hayvan olsam kuş olmak isterdim özgür olurdum mis gibi istediğim yere giderdim.😅
Marul diyerek son noktayı koymak istiyorum evlat. Bu siteye öncelikle matematik için kitap önerisinde bulunulması konusunda bir soru paylaştım. Baktım hepsi aynı cevap veriyor dedim nolamaz. Sonra baktım bir kaç kişi de tyt için yayın istemiş, ona buna yorum yaparken baktım Yoda olmuşum. Öncelik amacım kitap önerisiydi sonra hedefim master yapmak. 😆😎
Lisede fazla çekmezdim ağlar üniversitede hiç çekmediğim kadar kopya çekmeye başladım. En çok da Tıbbi Görüntüleme ve Radyolojik Anatomi derslerinde çektim. Bu iki derste de hocanın sisteme yüklediği ders notlarını düzenleyip çıktısını aldım ve bunların hepsini duvara yapıştırdım. Ama birkaç küçük kopya kağıdından bahsetmiyorum. Hazırladığım kopyaların fotoğrafını çekmiştim, şimdi baktım da tam 81 adet kopya kâğıdını yapıştırmışım. Tabii bir de kamera açık sınav anında, ona rağmen kopya çekebildim. Açıkçası bazen bu yaptığımla gurur duymuyor değilim, herkes böylesine güzel kopya çekemiyor ne de olsa 🤓
Çok var hangi birini anlatsam.. Lisede mat hocasıyla yan yana oturmuş soru çözüyoduk neyse utanma kısmına geleyim. Elimi kendi bacağıma koyacak yere adamın bacağına koymuştum bir de birkaç saniye fark etmedim ha😂 sonra hemen çektim ama çok utanmıştım o geldi şimdi aklıma
Kendimi bozmadan öcümü almak olur. Yaptığını nasıl yaşatabileceksem, içim nasıl soğuyacaksa... Hiçbir şey söylemeden bulamayacağı bir yere taşınmak da olabilir, aynı evde kendimi özletmek de. Çok sıcak baktığım bir yol olmasa da, dengelerimi bozmuşsa karanlık yanımı da gösterebilirim. Bunun onu yıkacağını biliyorsam, ondan ayrılıp kıskanacağı biriyle/bir tanıdığıyla ilişki yaşayabilirim.
EN son eeeeeeeennnnnnnnnnnnn sooooooooonnnnnnn vürüs çıktığında evde kalıp doyasıya dolaşamadığımda sürekli haber haber izliye izliye bunalıma girdiğimden ağlamıştım
Hislerim varsa ve tanımak istiyorsam ilk adımı atmaktan çekinmem. Nasıl biri ilgimi çeker? İlk başta dış görünüşe baktığımız için bakımlı olması gerekir. Giyimi falan güzel olmalı. Boya da dikkat ediyorum ben , benden kısa olmasın. Ve tabi ki esmer yakışıklısı olsun. Karakter olarak da iki yüzlü olmasın sözünün eri olsun bunlar yeterli zaten. Gerisi bir şekilde hallolur 🙏
İki karşı cinsin birbirlerine olan hoşlantısına sevgi derim. Kişi, sevdiğine ne kadar çok ilgi gösterirse o kadar fedakardır. Sevgi olmazsa fedakarlık da olmaz.
Kıskancım arkadaşlarımin ailemin sevgilimin odak noktası ben olayım isterim benimle ilgilenmeyip baskasıyla ilgilenen arkadaşıma trip atarım inanmazsan aha @minseojin e sor 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sor knk
Neden böyle bir yazı fontu? Site içerisinde 5 yıl sonra kendini hala buradagörüyoır musun
Can sıkıntısından böyle bir font kullandım. Evet görüyorum ama başka bir hesap ile.
Bende soru isteriiim. 🙃
Bu siteye neden üye oldun? Kaçıncı hesabın? Ne kadar kalmak var aklında ☺
Canım çok sıkılıyodu. Biraz vakit gecirip silerim diye dusundm ama kalakaldım.
2. Hesabım ( ilk hesabımı actıgımda, kızlarım yoktu yanimda baya kötü zamanlardaydım. Konusmaya ihtiyacm vardı. KS indirip, video gondermistm. Bayaa rahatlatmislardi sagolsnlar. Sonra kapattim hesabı. )
Vaktim oldukca buradayim. Benden kurtulus yok 😅
Kurtulmayiz zaten oyle bir isteğim yok her soruya gelebilirsin benim her zaman beklerim. Dertlerinden biraz olsun uzaklaştırıyor ise ne güzelmiş öyle xd kullanmaya devam o zaman xd
Gelirim tabii 😃😃
Bekliyorum her zaman xd
Hazırım, sorabilirsin 😊
Seni eski sevgiline sorsak nasıl anlatır?
Sevilecek bir kadın. Ağır başlı efendi. Kendi değerini bilen.
🖐 sorunu beķliyorum😊🤗🌺
Dertlerini anlatmayı sever misin içinde mi tutarsın? Hayatında seni üzen şeyler var mı varsa neler_?
Bir tanecik soru gönder bana😀
Hayattaki sıkıntılarla nasıl başa çıkıyorsun? :)
Güç/azim/istikrar 😀
Sor bakalım 🙄🙄zor olmasin
Kendinii tekrar ne zaman toparlayacağını düşünüyorsun? :)
Ordan çokmu umutsuz gözüküyorum ben 😒
Çok isteriiim. Bana da sorar mısın?
en korktuğun şey nedir? başına gelse ne yaparsın
Köpek saldırısı... burnuna tekme atarım hihihihi
Sor bakalım.. 🙂🙂
Hiç bir yarışmadan ödül kazandınız mı? yahut bir çekilişten.)
Hayır kazanmadım. 😐😐
Tabi ki sorabilirsiniz
Bu sıralar sizin için hayatı yaşanabilir kılan şeyler neler? Uyandığıınızda o günden beklentiniz nedir?
Hayattaki sevdiklerim, hedeflerim ve hayallerim hayatı daha yaşanılır kılar. Uyandığımda o günden beklentim zamanımı iyi değerlendirebilmek ve yaptığım işlerden zevk alabilmektir.
Ay inşallah cevabı bilirim
Cevaplar içinden geldiği gibi... Sıkıntı yok :)
Sevgilinin yanında 10 kuruşunu yere düşürsen gider geri alır mısın yoksa almaz mısın? sana bunu soralım :)
Tabii ki alırım
Anladım teşekkürler :)
Sor bakalım işime gelirse cevaplarım
işine gelirse diye bir şey yok burada xd
😊😊
Ya bende isterim bende🙈
en büyük pişmanlığın ne idi? bana anlatır mısın ya da üzüldüğün herhangi bir olayı :)
Tabiki. En büyük pismanligim asla verdiğim sevgiyi ve değeri haketmeyecek birine çok değer verip simartmak oldu. Onu çok seviyordum ve sürekli onu mutlu etmek istiyordum fakat şımardı sonradan ve beni aldattı 😥🤷🏻♀️
Gizliye geçmene gerek yok dostum burada özgür olmalısın. :)
Aldattığı için biraz da şanslı olmuş olmuyor musun ya evlenince falan aldatsaydı? umarım evlenmemişsindir onunla xd
Ya gizliye geçtim cunki biraz çekindim iste 🙈 yok hayır anında ayrıldım ve şükür evlenmedim.
Çekinecek bir şey yok buradaki insanlar bizden üstün değil ki ne düşünürlerse düşünsünler xd
E iyi en azından en az hasarla kurtulmuşsun bunu da şans saymak lazım :)
Merakla bekliyorum sorumu 😂😂
İstediğin kişi ile evlenmek için nelerinden vazgeçebilirsin? Mesela 5 yıl internetsiz kalacaksın deseler kabul müsün? :D
Eğer evleneceğim kişiyle gerçekten severek evleneceksem değil 5 yıl internetsiz kalmak 555 yıl da kalırım 😅😅😅
Biraz fazla oldu 555 yil😂😂
Sonra sıkıldım diye üzülmeyesin? :D
Bem bulurum yapacak birşeyler 😂
Olur sor 🙄
eşin adam öldürse polise haber verir misin yoksa ona yardım mı edersin, dürüst ol ama :D
Hemen polisi ararım. Tahmini kaç yıl yer ki oohh takılırım özgür özgür oohh 😂😂😂
ahahaha postalamaya meraklısın sdgdd
Fırsatları değerlendirmek lazım djdjdj
Buyur
hayatında bu sıralar eksik olan şeyler neler?
Huzur
Haydi sor sor sor 🤩🤩🤩🤩
Son zamanlarda kendini ne oldu da mutlu hissettin anlat en mutlu olduğun şey ne idi son zamanlarda xd
Bunu anlatmaya başlamadan çocukluğuma inelim bence...
Ben küçük minik bir bebekken Beşiğinde tıngır mıngır sallanırken Sanırım yakınlardan geçen bir komşu çocuğuna uğramış, geri dönerken penceremden içeri giren bir diş perisi ki sanırım kendiside pek sakarmış, pencerenin önünde duran saksılardan birini kafama düşürmüş O gün bu gündür kelebek uçsa mutlu oluyorum
En sonuncusunu sorarsanız mutfağı su bastı ben viledayla ortalarda dans ederken evdekiler " bizimki yine Venedik konserinde" derlerken benim partide salon dansı yaptığını bilmiyorlardı 😜😜😜😜
😉👍
Olur
Kendini bir insana sevdirmek için neler yaparsın?
Sevdiği şeylerden yola çıkarım, örneğin yemekle arası çok iyise sevdiği şeyleri yaparım.
Bekliyorum:)
Özgüven sorunun var mı? İnsanların senin için neler düşündüğünü çok mu takıyorsun kafaya? Takıyorsan neden takmıyorsan neden?
Özgüven sorunum hiç olmadı , iyi ve kötü eleştirilere açığım ama onlara takmam bu konuda biraz dik başlıyım, nasıl mutluysam onu yaparım:) Takmamamın sebebi, dünyaya bir kere geldim ve geçmişe baktığımda elalem için yapmadıklarımdan pişman olmak istemiyorum
Sorrr
Bu kullanıcı adını gerçekten de kötü kız olduğun için mi seçtin yoksa aklına bu mu geldi? Neden yani anlat bana kullanıcı adının hikayesini :)
Evet kötü biriyim zamanında bazı insanları çok üzdüm ondan
nasıl üzdün mesela
Burda anlatamam
anlat sorun yok biz bizeyiz be :D
Yok beee gerek yok 😂
Olur tabii.
10 yıl geriye gitsek neleri yapmazdınız hayatınızda? Var mı büyük pişmanlıklarınız?
Hiç yok. 10 yıl geriye gitsem yine aynı kararları verir, yine aynı yollardan geçerdim. O yollarda ayaklarıma batan taşların açtığı yaralar olmasa bugün hâlâ hayatı güllük gülistanlık bir yer zannediyor olacaktım.
Sor..
Hayatın size öğrettiği en önemli ders ne idi?
Her şey olması gerektiği zaman ve olması gerektiği gibi oluyor.
Tabi
Bu zamana kadar hayatına etki eden en önemli tarih ne idi? Ne olmuştu?
Sor bakalım
en sevdiğin iceceği anlat bana, kola mı xd
Evetyy
Sigara içiyor musunuz? İçiyorsanız neden?
Önceden çok sık içerdim ama bıraktım, nadiren içiyorum artık. Çocukken babama ozentiyle başladım sanırım
sor bakalim
Sigara içiyor musun, evetse ne zaman başladın
yo icmiyorum. icki iciyorum 23 yasinda ilk defa NZS markali birami icdim.
Sor.
fedakar biri misin? önceden ettiğin fedakarlıkları anlatır mısın
Fedakarım ama en son ne yaptım hatirlamiyorum
Gönder gelsin
sevdiğin insanla evlensen en çok neleri feda edebilirsin? mesela beş yıl internetsiz kalacaksın desek ne dersin
İnternet benim için temel bir ihtiyaç mı? Evet ama yakınımda sevdiğim insanlar yoksa. Eğer ailem ve sevdiklerim varsa internet aklıma bile gelmez. Neler feda edebilirim bilmiyorum ama çok sevdiğim şeylerden feragat edeceğimi sanmıyorum. Mesela hayallerim, ailem, hayvanlar bunları onu ne kadar seversem seveyim göz ardı edemem 🍃
Tamam o halde intrnetini alalım elinden en iyisi fazlasını değil :P
Olur 👻
Sor bakalım.
son attığın üç mesajı yapıştırır mısın
İnstagram, wp, KS?
hangisini istersen :)
Wp...
Ulan sınıf geçemedim bir türlü! (selin)
Gelirken çilek alır mısın (babam)
Tamamdır. 👍(sınıftan pek tanımadığım, samimi olmadığım biri.)
Dinliyorum hadi
Kolay ağlayabilir misin? ağlaman içni ne olması lazım
Çok sinirlenince ağlarım. Ya da herhangi bir üzüntüde direkt ağlarım biraz sulugözüm
Bekliyorum sorunu 🙂
isminden memnun musun? ne olsun isterdin.)=
Evet memnunum yine olsa yine aynı ismi isterdim
e ismini de söyleseydin bari :
İsmimi sormadin memnun musun diye sordun :))) şaka.
ismim bu ve memnunum. ama kendi elimde olsa ismimi... koymak isterdim falan dmeeni beklemiştşim aslında :))
Buyrun lütfen
Son pişmanlığın ne idi?
Evlenmek 7 senelik evliyim ama arada aklıma dank ediyo
Neden pişmansın peki? :)
Bi saat şimdi yazmim iyi geceler
peki dost, iyi geceler :)
Olur sor🐈
En sevdiğin hayvan ve neden o? Sen hayvan olsan hangisi olmak isterdin?
Köpek ve kedi arasında kaldım ben. Kediler çok sevimli köpekler de çok sadık dost gibi.
Hayvan olsam kuş olmak isterdim özgür olurdum mis gibi istediğim yere giderdim.😅
Olur
Siteden daha kaç kere gidip gelmeyi düşünüyorsun? Y harfi kaç kere daha artacak kullanıcı adındaki
Belki de hiç artmaz giderim ve gelmem
Sor.
Yaptığın en büyük fedakarlık ne idi?
Valla düşünüyorum da gelmiyor aklıma
Nevet? 🤔
Lavaş mı marul mu diye sorasım geldi ama yapmayacağım bunu sana. Bu siteye ne için katıldığını ve ne kadar kalmak istediğini anlatmanı istiyorum :)
Marul diyerek son noktayı koymak istiyorum evlat.
Bu siteye öncelikle matematik için kitap önerisinde bulunulması konusunda bir soru paylaştım. Baktım hepsi aynı cevap veriyor dedim nolamaz. Sonra baktım bir kaç kişi de tyt için yayın istemiş, ona buna yorum yaparken baktım Yoda olmuşum. Öncelik amacım kitap önerisiydi sonra hedefim master yapmak. 😆😎
Master yaptıktan sonra gideceksin yani? . D
Kim bilir? Belki onu yapamadan bile bırakırım. Arada gerçekten sıkıcı olabiliyor ne yalan söyleyeyim. 😒
O tarz durumlarda girmemek güzel bir çözüm, kapatmak yerine sanki :D
Eved
Kendinde en çok beğendiğin şey nedir?
Merhametli olmam sanırım. Herkese elimden geldiğince yardım etmeye yanında olmaya çalışıyorum.
Lütfen..
Kopya çektin mi* Çektiysen hangi ders nasıl çektin anlat bakalım :)
Lisede fazla çekmezdim ağlar üniversitede hiç çekmediğim kadar kopya çekmeye başladım. En çok da Tıbbi Görüntüleme ve Radyolojik Anatomi derslerinde çektim. Bu iki derste de hocanın sisteme yüklediği ders notlarını düzenleyip çıktısını aldım ve bunların hepsini duvara yapıştırdım. Ama birkaç küçük kopya kağıdından bahsetmiyorum. Hazırladığım kopyaların fotoğrafını çekmiştim, şimdi baktım da tam 81 adet kopya kâğıdını yapıştırmışım. Tabii bir de kamera açık sınav anında, ona rağmen kopya çekebildim. Açıkçası bazen bu yaptığımla gurur duymuyor değilim, herkes böylesine güzel kopya çekemiyor ne de olsa 🤓
:D yakalansan da kendinle gurur duyardın umarım xd
Azimle bu kadar kopya hazırladığım için yine gurur duyardım herhalde 🤓
Sor.
Utandığın bir anını anlatır mısın
Hahah😅 bu biraz çalıntı oldu sanki
Çok var hangi birini anlatsam..
Lisede mat hocasıyla yan yana oturmuş soru çözüyoduk neyse utanma kısmına geleyim. Elimi kendi bacağıma koyacak yere adamın bacağına koymuştum bir de birkaç saniye fark etmedim ha😂 sonra hemen çektim ama çok utanmıştım o geldi şimdi aklıma
Geçerli bir utanma olur bu. D
sor😎
iyi bir insan mısın? kendini nasıl tanımlarsın?
sorr
Kendini nasıl mutlu edersin? Mutlu olman basit mi zor mu
Başarıli olduğum zaman mutlu olurum
Sor.
Anında 2 milyon tl ömründen 3 yıl silinecek?
Kabul etmezdim yaşanacak o kadar güzel şeyler varken para için 3 yılımı silemem.
Evet, sor.
Aldatilsan tepkin ne olur?
Kendimi bozmadan öcümü almak olur. Yaptığını nasıl yaşatabileceksem, içim nasıl soğuyacaksa...
Hiçbir şey söylemeden bulamayacağı bir yere taşınmak da olabilir, aynı evde kendimi özletmek de.
Çok sıcak baktığım bir yol olmasa da, dengelerimi bozmuşsa karanlık yanımı da gösterebilirim.
Bunun onu yıkacağını biliyorsam, ondan ayrılıp kıskanacağı biriyle/bir tanıdığıyla ilişki yaşayabilirim.
Hadi sor
Kendine en güvendiğin özelliğin nedir? Hangi konuda en iyisin
Ezberim iyidir. Ayrıca olayları da unutmam.
Sorunuz
Sevdiğinle evleneceksin ama 5 yıl erken öleceksin kabul mü?
Kabul yeter ki sevdiğim olsun
Olur
Sevdiğin insana ilk mesajı atar mısn?
Evet
Sor bana sor
en son ne zaman ağladın, neden?
Hııım çalışmadığım yerden geldi
Dur bi düşüneyim
EN son eeeeeeeennnnnnnnnnnnn sooooooooonnnnnnn vürüs çıktığında evde kalıp doyasıya dolaşamadığımda sürekli haber haber izliye izliye bunalıma girdiğimden ağlamıştım
Sor hadi
Şu an sana bir hediye alınacak olsa ne alınsın isterdin?
Bir sürü kitap
Sor bakalım
Sitede kaçıncı hesabın? Neden sitedesin? :)
Çok fazla hesap açtım zamanında. Sıkıntıdan ve bir sorunum olursa sormak için
Eved sor
Sürekli yemek istediğin yemek hangisi?
İskender
Sorabilirsiniz.👉☺👈
En sevdiğin insan tipi nedir?
👉 Merhametli, hayvansever, cömert👈
Olur sor
İlk adım atmayı sever misin? Nasıl biri ilgini çeker?
Hislerim varsa ve tanımak istiyorsam ilk adımı atmaktan çekinmem. Nasıl biri ilgimi çeker? İlk başta dış görünüşe baktığımız için bakımlı olması gerekir. Giyimi falan güzel olmalı. Boya da dikkat ediyorum ben , benden kısa olmasın. Ve tabi ki esmer yakışıklısı olsun. Karakter olarak da iki yüzlü olmasın sözünün eri olsun bunlar yeterli zaten. Gerisi bir şekilde hallolur 🙏
Sor bakalim
Arkadaşın için yaptığın en büyük fedakarlık ne idi?
Sorabilirsin.
Sevgi nedir? Fedakarlık mıdır?
İki karşı cinsin birbirlerine olan hoşlantısına sevgi derim. Kişi, sevdiğine ne kadar çok ilgi gösterirse o kadar fedakardır. Sevgi olmazsa fedakarlık da olmaz.
hıhım
en son ne zaman haksızlığa uğradın? böyle bir durumda ne yaparsın?
Bugün. Eee şey sakince anlatmaya çalışırım falan diyormuşum sallamıyorum kim ne düşünürse düşünsün kafasındayım
ne konuda haksızlığa uğradın
Sorun hadı bakalım
En büyük pişmanlığın ne idi?
Arkadşımı yanıma almamdı iş ortağı olarak herşeyimi aldı😔
Sorabilirsin
kıskanç mısın? mesela yakın arkadaşının diğer arkadaşlarını falan kıskanır mısın? dinliyoruz mıhtarın gıznii
Kıskancım arkadaşlarımin ailemin sevgilimin odak noktası ben olayım isterim benimle ilgilenmeyip baskasıyla ilgilenen arkadaşıma trip atarım inanmazsan aha @minseojin e sor 😂😂
Evettt ben şahidim 😂😂
sor ama
en kısa süren ilişkin ne idi? neden bitti?
iliskim olmadı, aşık oldum ama
kavuşamadıysan neden diyelim o zmaan
farklı dinlerdendik
anladım din farklılığı sorun olabilir tabii..
Olur sor
Sevgilinin borcu olsa onun için kredi çeker misin kendi adına?
Büyük ihtimal çekmezdim. Bu şimdi bekara eş boşamak kolaydır tabirine dönecek. Elimde ne kadar varsa verebilirim ancak kredi işini sevmiyorum.
Olur sor?
Hayatta en çok neyden korkuyorsun?
Zibilyon tane köpeğin beni kovalamasındann
Kovaladılar mı peki?
Bir kere sadece ısırıcak gibi oldu o kadar
Evet sor lütfen
bu hafta kaç para harcadın?
500 civarı
Yiyecek falan
500ün hepsine mi :D
Yanii malum dışardan yiyorum