ciddi olun
Hiç fiziksel tacize uğradınız mı?
ciddi olun
Evet bir iki defa uğramıştım. Çocuk sayılacak yaşlardaydım o zaman. Taciz mi değil mi diye anlamaya çalışırken insan tepki veremiyor o an. Zaten genelde küçük yaştakileri hedef alırlar daha savunmasız ve bilinçsiz oldukları için.
Şimdi başıma gelse ebesini mumyalarım adamın.
Taciz miydi, değil miydi emin olamıyorum. Okuldaydım. Kalabalık da bir ortamdı. Belki de eli çarptı çocuğun bilemiyorum ama o olayı hafızamdan da silemiyorum. Bir muamma olarak kaldı işte...
Bir kez bir eşcinsel erkek tarafından uğradım. Kızlar size ne kadar teşekkür etsem azdır. Şimdiye kadar sadece bir kaç kızdan teklif aldım. Ama bir kez bile tacize uğramadım. Sadece biraz ısrar ile karşılaştım. Siz erkeklere göre kat kat daha iyisiniz.
Cevap
17Cevap
Beden olarak değil.
Ama temas etmek isteyenler oldu.
peki o an ne hissettin
Hımm.
İlk tanışmam orta 1 de oldu. Pisliğin birisi mahrem yerini göstermişti. O yaştaki bir kızın ne düşüneceğini tahmin edebilirsin. Nasıl kaçtığımı bilememiştim. Orta ve lise döneminde birçok defa taciz etmek isteyenlere denk geldim.
Otobüsler dolu olunca..
geçmiş olsun umarım yaşamazsın
Eğer ki kadınsan..
Açık ya da kapalı olman farketmiyor..
Zihni pis olanlarla her zaman karşılaşıyorsun..
türkiyedeyken çok yaşıyordum amerikaya tasındım burda öyle olaylar çok yaşamadım yaşadığım olayların çoğuda türkler tarafındandı
Otobüste evet fiziksel tacize uğradım. Zaten bana dokunduğuna bin pişman ettim onu. Çok da güzel rezil oldu.
rezil etmek çok güzel iyi yapmışşın umarım bu tip olayları hiçbir zaman yaşamazsın
Amin inşallah hiçbir kadın yaşamasın. Bir de şey olayını da anlatayım. Geceydi etusa bindim ama tabi dört beş kişi var. Ben en arkadayım biri bindi tam karşıma geçti bana bakarak cepten şeyini elleyerek gerisini devamını getirmek istemiyorum. Ben de otobüsten attırdım inene kadar arkasına döndürdüm bir daha bak ne oluyor görürsün dedim. Kadınlar güçsüz asla değildir. Sende dikkat et kendine.
teşekkür ederim dikkat ediyorum amerikada yaşıyorum burda olaylar pek olmuyor şükür
Evet ve o nedenle de soguk bir yapim var sadece guvendigim yakin arkadaslarima sicak kanli davranirim çunku cocuklugumdan beri yakinlasmaya calisan sözlü ya da fiziki rahatsiz eden insanlar oldu farkind olmadan gizlice beni izleyen insanlar bile oldu fazlaca kötu olay yasadim bu konuda
senin adına üzüldüm
Sagol ama Ben d3 uzuldum kendi adima ama iste koruyabiliyorum artik bu konuda kendimi ama keske bazi seyler hic yasanmasaydi 😇😇😇
Kızın biri bana tacizde bulundu inanzor kaçtım 😀
Milletin içinde sırtını bana dayadı ben kaçyıkça o kovaladı en sonunda gideceğim yerine durağına varmadan indim
Başka otobüse bindim 😊
1- komik bir durum görmüyorum
2- dalga geçer gibi yazmanda ayrı üzücü durum
Kucukken hayal meyal hatirliyorum komsu kizi bize geldiklerinde hep opusurdu benle hos o da kucuktu ben 6-7 o 13-14 filandi. Yani anlamazdim o zamanda simdi vay vay vay diyorum.
Maalesef kızlar çok uğruyor erkeklerde de uğrayanlar var.
Uğradım ama bunu kızlar yapınca insanlar sanki olabilirmis gibi algiliyor
ya cidden duygusal olarak uğramak daha iğrenç bir şey duygusal ve psikolojik olarak uğradım
nasıldı ne oldu?
okulda ailem falan sosyal medya bile olsun bana her zaman zorbalık yaptılar adımla dış görünüşümle dalga geçip dövdüler küçükken aileme dediğimde umrunda olmadı aksine onlarda kızdı sonra kimseye bir şey anlatmadım hayatım hala öyle zorbalıkla devam etti çok ağır küfür falan yedim hak etmediğim halde buda tacize giriyor kesinlikle bence
kucukken komsum surekli oenisime dokunuyordu ama anlamiyordum bir gun soracam ona
Dolmuşta bir bayan tarafından 😁😁😁
Evet çok defa
nerde nasıl oldu?
Çok küçükken olmuştu, öpmeye çalışan, oyun oynarken böyle olması gerek diyip her yerimi elleyen ve orasını gösteip yapalım mı diyen..
umarım küçükken yapalım tarzı diyenler yaşca büyükler değildir geçmiş olsun
Büyüktü maalesef.. teşekkürler💖
çok üzüldüm
Hayır allah korusun.
Popoma tokat atıldığı iki kez başıma geldi
Bir kız tarafından uğradım
geçmiş olsun
hesas sana geçmiş olsun
pardon tacize uğradın diye algıladım, tam okumamanın eksikleri
Bı kac kez kızların el tacızı oldu,
Erkek halimle bile 5-6 kere uğradım.
Evet
Hayır uğramadım
Hayır uğramadım
Evet uğradım
Dolmuşta uğradım
nasıl oldu kaç yaşındaydın
16 yaşımdaydım. Kalabalıktı adam arkamda penisin hissediyorum. Beyfendi ileri gidin diyorum gitmiyo. En sonunda yeter artık diye bağırdım. Şansıma dolmuş şoförü iyi çıktı adamı yaka paça dışarı attı bir de dövdü üstüne
elbette, bütün kızlar uğradı sanıyordum
fiziksel ama hiç uğramadım dokunma vs yani ama sözlü tabiki oldu gözle bakmalar illa olmuştur
yok knka uğramadım
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?